Gerk

profiel Gerk

Naam

Gerk Gro

Reviews

0

Foto's & tips

19

Blogs

0

Lid sinds

14 November 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Namibië

Fav. stad

Kaapstad

Over mij

Sinds dit jaar (2015) de wereld buiten Europa ontdekt en kan nu niet meer stoppen. Wat zijn er mooie plekjes!

Mijn Motto

'Er valt nog veel te ontdekken!'

Over mijn camera

Merk

Sony

Model

Cybershot DSC-HX400V

Laat een reactie achter

3 reactie(s) bij "Gerk"

 • profile image comment
  Door Corriedewinter• geplaatst op 03 Dec 2015 | 16:06:34

  Welkom!

  Bericht aangepast op 03:37:04
 • profile image comment
  Door Fransvdg• geplaatst op 18 Nov 2015 | 21:22:30

  Hoi Gerk, Je bent meteen al lekker bezig. Niet te hard van stapel lopen hoor, anders krijg je nauwelijks reacties en dat maakt Reisreporter zijn juist zo leuk.
  Hartelijke groeten, Frans

  Bericht aangepast op 02:49:14
 • profile image comment
  Door Agrotewal• geplaatst op 18 Nov 2015 | 21:15:17

  Hoi Gerk, fijn dat je zo enthousiast foto's aan het plaatsen bent. Ze zijn ook erg mooi, maar je krijgt meer commentaren en waarderingen als je er niet teveel tegelijk plaatst, veel plezier nog gr. anita

  Bericht aangepast op 02:49:04

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (19)

'514051' door Gerk '514051' door Gerk

NamibiëEtosha

NamibiëEtosha

Nationaal symbool

Gerk

In Namibië kom je ze overal tegen, de gemsbok of oryx antiloop. Kilometers leggen zij af op de woestijnachtige vlaktes van o.a. Etosha. Niet voor niets zijn deze trotse dieren afgebeeld op het wapen van Namibië.

'512961' door Gerk '512961' door Gerk

NamibiëCape Cross

NamibiëCape Cross

Alleen maar...zeehond

Gerk

Volgens de Lonely Planet leven bij Cape Cross tussen de 200 en 250 duizend zeehonden. Je vraagt je dan af hoe zal zo'n grote kolonie eruit zien? Wij hadden er in ieder geval geen beeld bij. Totdat we bij Cape Cross aankwamen en uit onze auto stapten. Wat een stank en een herrie! Overal waar je kijkt, echt overal, zie je zeehonden liggen! Op elkaar, over elkaar, op het zand, de rotsen en in zee liggen en zwemmen de zeehonden. Hier tussendoor proberen de jonge zeehonden hun moeders terug te vinden. Het gehuil van de baby zeehonden, de reacties van de moeders, het chagrijnige geblaf als een zeehond over een ander heen kruipt en het onderling geruzie zorgt voor een herrie die je niet kunt voorstellen. Een hele bijzondere ervaring om mee te maken!

'514612' door Gerk '514612' door Gerk

NamibiëEtosha

NamibiëEtosha

Betrapt!

Gerk

In Etosha stond langs de kant van de weg in eens deze verschrikte steenbok. Deze foto heb ik een aantal keren gemaakt, waarbij ik meerdere keren mijn instellingen van de camera heb gecontroleerd. Het leek wel alsof ik de kleuren niet goed had ingesteld. Maar alles stond goed. Nadat ik nog eens goed naar de omgeving keek, bleek dit echt de werkelijkheid te zijn. De stof van de weg zat op de stenen, takken en bladeren. Tussen al die grijs en wit tinten stond deze steenbok. Haar mooie rood/bruine vacht en zwarte neus en ogen steken mooi af op de achtergrond. Dus "nee, deze foto is niet bewerkt."

Community updates

WINNAAR GRIEKSE GEHEIMEN
23-10-2020 De afgelopen maanden vroegen we Columbus-fans om hun Griekse reisgeheimen met ons te delen. Dat hebben we geweten! Wat een geweldige tips hebben jullie ingestuurd! De stemronde is afgelopen en de winnaar is bekend! Nieuwsgierig wie de winnaar is geworden? Laat hier je felicitaties achter >

ONZE NIEUWSTE EDITIE #94
23-10-2020 Vandaag valt Columbus-editie 94 op de mat bij abonnees, met een nieuwe rubriek over de Columbus Community. Met aandacht voor bijzondere Communityleden, hun reiservaringen en beste fotografietips. Vanaf nu in elke Columbus-editie!

REIZIGER VAN DE WEEK
16-10-2020 Ben jij de volgende Reiziger van de Week? Elke week zet de Columbus-redactie een reiziger in het zonnetje: iemand die een reisdroom heeft waargemaakt. Deze Reiziger van de Week  ontvangt een Osprey-tas cadeau en een ereplekje op deze webpagina en in ons blad. Je mag jezelf of iemand anders nomineren. Verras ons!

9-10-2020 De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

week 42 | Community toppers

Migratie wapitiherten Foto: Dreamer666

1. Topreview: Diepholzer Moor, Duitsland door Agrotewal
2. Topfoto & tip: Migratie wapitiherten door Dreamer666
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: Wisseschout
5. Nieuwkomer: Fulltimetravels.nl

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Op dit moment is er geen fotowedstrijd.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik