Gerk

profiel Gerk

Naam

Gerk Gro

Reviews

0

Foto's & tips

19

Blogs

0

Lid sinds

14 November 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Namibië

Fav. stad

Kaapstad

Over mij

Sinds dit jaar (2015) de wereld buiten Europa ontdekt en kan nu niet meer stoppen. Wat zijn er mooie plekjes!

Mijn Motto

'Er valt nog veel te ontdekken!'

Over mijn camera

Merk

Sony

Model

Cybershot DSC-HX400V

 

3 reactie(s) bij "Gerk"

 • profile image comment

  Welkom!

  Door corriedewinter • geplaatst op 2015-12-03 16:06:34
 • profile image comment

  Hoi Gerk, Je bent meteen al lekker bezig. Niet te hard van stapel lopen hoor, anders krijg je nauwelijks reacties en dat maakt Reisreporter zijn juist zo leuk. Hartelijke groeten, Frans

  Door Fransvdg • geplaatst op 2015-11-18 21:22:30
 • profile image comment

  Hoi Gerk, fijn dat je zo enthousiast foto's aan het plaatsen bent. Ze zijn ook erg mooi, maar je krijgt meer commentaren en waarderingen als je er niet teveel tegelijk plaatst, veel plezier nog gr. anita

  Door agrotewal • geplaatst op 2015-11-18 21:15:17

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (19)

'514051' door Gerk '514051' door Gerk

NamibiëEtosha

NamibiëEtosha

Nationaal symbool

Gerk

In Namibië kom je ze overal tegen, de gemsbok of oryx antiloop. Kilometers leggen zij af op de woestijnachtige vlaktes van o.a. Etosha. Niet voor niets zijn deze trotse dieren afgebeeld op het wapen van Namibië.

'512961' door Gerk '512961' door Gerk

NamibiëCape Cross

NamibiëCape Cross

Alleen maar...zeehond

Gerk

Volgens de Lonely Planet leven bij Cape Cross tussen de 200 en 250 duizend zeehonden. Je vraagt je dan af hoe zal zo'n grote kolonie eruit zien? Wij hadden er in ieder geval geen beeld bij. Totdat we bij Cape Cross aankwamen en uit onze auto stapten. Wat een stank en een herrie! Overal waar je kijkt, echt overal, zie je zeehonden liggen! Op elkaar, over elkaar, op het zand, de rotsen en in zee liggen en zwemmen de zeehonden. Hier tussendoor proberen de jonge zeehonden hun moeders terug te vinden. Het gehuil van de baby zeehonden, de reacties van de moeders, het chagrijnige geblaf als een zeehond over een ander heen kruipt en het onderling geruzie zorgt voor een herrie die je niet kunt voorstellen. Een hele bijzondere ervaring om mee te maken!

'514612' door Gerk '514612' door Gerk

NamibiëEtosha

NamibiëEtosha

Betrapt!

Gerk

In Etosha stond langs de kant van de weg in eens deze verschrikte steenbok. Deze foto heb ik een aantal keren gemaakt, waarbij ik meerdere keren mijn instellingen van de camera heb gecontroleerd. Het leek wel alsof ik de kleuren niet goed had ingesteld. Maar alles stond goed. Nadat ik nog eens goed naar de omgeving keek, bleek dit echt de werkelijkheid te zijn. De stof van de weg zat op de stenen, takken en bladeren. Tussen al die grijs en wit tinten stond deze steenbok. Haar mooie rood/bruine vacht en zwarte neus en ogen steken mooi af op de achtergrond. Dus "nee, deze foto is niet bewerkt."

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 20 | Community toppers

Geel en oranje. Foto: Travelbag

1. Topreview: Telegraph Cove, Canada door Saskiahamminga
2. Topfoto & tip: Geel en oranje door Travelbag
3. Topblog: Viermaal scheepsrecht door Wisseschout
4. Communitylid van de week: Bowral
5. Nieuwkomer: Puck Roodenburg

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik