Geertjan

profiel Geertjan

Naam

Geertjan Tromp

Reviews

0

Foto's & tips

45

Blogs

0

Lid sinds

02 September 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Uganda

Fav. stad

Barcelona

Mijn Motto

'Zoveel mogelijk zien van de wereld. '

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D3100

Overige

Compact camera 'Nikon', Statief en lenzen

Laat een reactie achter

12 reactie(s) bij "Geertjan"

 • profile image comment
  Door Channeke• geplaatst op 04 May 2015 | 19:10:56

  Hoi Geertjan,
  Dank je wel voor jouw reactie op mijn foto 'kikkerbillen'. Het is echt een feestje om deze dieren te fotograferen!
  Fijne avond, Chantal

  Bericht aangepast op 04:47:36
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 30 Apr 2012 | 08:45:23

  Wow!
  Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 5 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen?
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 06:01:11
 • profile image comment
  Door Fransvdg• geplaatst op 23 Feb 2010 | 06:39:44

  Hoi Geertjan,
  Wat heb je prachtige foto's van de Grand Mosque in Muscat. Mijn foto's zijn alleen van overdag en bij de Grand Mosque mochten we niet eens stoppen ivm met een staatsbezoek.
  Als je het leuk vindt kom je maar eens kijken.
  Vr.gr. Frans

  Bericht aangepast op 18:41:19
 • profile image comment
  Door Fransvdg• geplaatst op 23 Feb 2010 | 22:48:30

  Hoi Geertjan,
  Ja, ik heb je "lampje" gevonden hoor. Heel apart. Mooie compositie. Jij hebt meer gezien dan ik van Oman. Ik heb afgelopen kerst een cruise gemaakt en wij waren alleen maar een dag in Muscat. Daar hebben we zowel 's morgens als ook 's middags nog een beste regenbui gehad (zeldzaam in Oman....), dus een Oman-kenner ben ik niet geworden.
  En wat Bolivia betreft, dat vond ik inderdaad een schitterend land. In de komende weken wil ik daar nog meer van plaatsen.
  Vr.gr. Frans

  Bericht aangepast op 16:11:28
 • profile image comment
  Door ChrisL• geplaatst op 23 Feb 2009 | 17:32:31

  Hey, ik ben ook weer even bezig geweest fotootjes te plaatsen.
  Nu mag jij weer.

  Bericht aangepast op 10:47:14
 • profile image comment
  Door Speedy• geplaatst op 23 Nov 2013 | 18:49:42

  Thanks voor info van de instellingen van camera op de foto van de Brooklyn Bridge.

  Bericht aangepast op 23:58:29
 • profile image comment
  Door Danielle1974• geplaatst op 08 Aug 2010 | 10:24:16

  ha Geertjan,
  Wij waren in nov in Patagonië, er waren toen volop walvissen, volgens mij ben je idd in dec net iets te laat, het is natuurlijk ook een kwestie van een beetje geluk ;-)
  Het is een fantastisch land, wij hebben genoten.
  Veel plezier!

  Bericht aangepast op 22:26:14
 • profile image comment
  Door Zeester• geplaatst op 07 Aug 2010 | 20:43:58

  Hi Geertjan,
  Ik vrees met grote vreze dat je dan net te laat bent. De vaders zij al eerder vertrokken en moeder en kind blijven ongeveer tot eind november hangen om dan hun tocht te vervolgen.
  Jammer, want het is echt geweldig om te zien. Wat jij wel gaat zien (en ik niet gezien heb) zijn de jonge pinquins... dat lijkt mij ook geweldig om die te zien waggelen!

  gr. Marijke

  Bericht aangepast op 22:25:50
 • profile image comment
  Door Julia• geplaatst op 13 Sep 2009 | 09:27:29

  Hoi Geertjan
  Wat een prachtige foto's maak je, maar zet ze niet allemaal tegelijk op de site want dan verdwijnen ze in de massa en krijg je er minder punten voor. tip : Zet er ongeveer 3 per dag op
  Succes!
  Gr. Julia

  Bericht aangepast op 16:13:29
 • profile image comment
  Door Janhermens• geplaatst op 12 Feb 2009 | 15:53:11

  Hallo Geertjan,
  alsnog welkom op deze reissite. Heb je misschien ook een leuke foto van jezelf voor hiernaast?
  Nog veel reisplezier hier, Jan en Christien

  Bericht aangepast op 14:18:07
 • profile image comment
  Door Indi• geplaatst op 12 Feb 2009 | 15:15:39

  Heej Geertjan, mooie plaat van Bolivia. Veel plezier nog met uploaden. Groet Frank

  Bericht aangepast op 14:18:06
 • profile image comment
  Door Antwan• geplaatst op 12 Feb 2009 | 17:42:05

  Hoi Geertjan,
  Welkom op deze site. Je hebt al enkele mooie foto's geuploaded. Hopelijk komt er nog meer moois.
  Groet, antwan

  Bericht aangepast op 14:15:45

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (45)

'238104' door Geertjan '238104' door Geertjan

OmanMuscat

OmanMuscat

Grootste kroonluchter

Geertjan

Grootste kroonluchter ter wereld hangend in de Grand Mosque in Muscat, de belangrijkste gebedsruimte is tijdens de gebeden alleen toegankelijk voor mannen. De ruimte is rijk gedecoreerd. Zeshonderd vrouwen hebben vier jaar lang aan het immense tapijt gewerkt. De kroonluchter is de grootste ter wereld: 14 meter hoog, 8 meter breed en meer dan tweeduizend lampen laten het Swarovski kristal blinken.

'336361' door Geertjan '336361' door Geertjan

UgandaWest Uganda

UgandaWest Uganda

Jongetje in de...scho

Geertjan

Tijdens onze reis door Uganda hebben we een aantal scholen bezocht, in deze klas hebben we snoep uitgedeeld. Dit jongetje keek niet op of om, maar staarde recht vooruit en zat in gebed. Afwachtend of hij ook iets kreeg, echt aandoenlijk.

'491517' door Geertjan '491517' door Geertjan

Sri Lanka

Sri Lanka

Ruïne in de...ruïnest

Geertjan

Polonnaruwa is gelegen in de Noordelijke Centrale Provincie in het oosten van Sri Lanka en is de tweede koningsstad van het eiland. Hoewel de stad bijna 1000 jaar oud is, verkeert ze nog in een zeer goede staat en dat is wat Polonnaruwa zo bijzonder maakt. Het belangrijkste kenmerk van de ruïnestad zijn toch wel de vele prachtige bouwwerken, die een duidelijk zichtbare invloed van de hindoeïstische Tamils hebben.

Mijn fans (1)

Community updates

DE NIEUWE COLUMBUS IS UIT, MET FOTO'S VAN ...

25-02-2021 Wellicht hebben jullie het al gezien of is hij zelfs al op de mat gevallen: Columbus-editie 97 is uit! En het is een speciaal nummer, want we hebben niemand minder dan Belgisch avonturier Tom Waes als gasthoofdredacteur weten te strikken. Om dat te vieren, hebben we een lekker uitdagende reisquiz in elkaar gedraaid. Ook leuk: in het nummer vind je een aantal prachtige foto's van Wisseschout, Menno Schaefer, MirandaNoomen, Agrotewal en Dreamer666. Dank voor al jullie mooie foto's!

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

NIEUWE COLUMBUS-FOTOWEDSTRIJD

28-01-2021 We starten vandaag met een nieuwe fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen, hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 08 | Community-toppers


Radio Kootwijk. Foto: Henk Vanetie
1. Topfoto & -tip: Radio Kootwijk door Henk Vanetie
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Nikikwast

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik