Geert

profiel Geert

Naam

Geert van der Graaf

Reviews

4

Foto's & tips

1

Blogs

0

Lid sinds

13 September 2007

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Mozambique

Fav. stad

Lissabon

Over mij

Ik reis bij voorkeur 4 keer per jaar en sla Europa toch wel snel over. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ervaringen.

Mijn Motto

'De wereld wordt steeds groter.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

5D

Overige

2 zoomobjectieven (Sigma) en een velbon statief via de actie.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (1)

'518239' door Geert '518239' door Geert

FrankrijkParijs

FrankrijkParijs

Eiffeltoren in de...z

Geert

Het icoon van de hoofdstad van Parijs blijft een heel mooi bouwwerk. Veel gefotografeerd en ik had niet het mooiste licht maar ik heb het toch maar geprobeerd.

Mijn fans (1)

Ik ben fan van (2)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (5)

'479959' door Ejbaaijens '479959' door Ejbaaijens

ItaliëRome

ItaliëRome

Verrassend Rome, Rome

Ejbaaijens

De wijk Coppede is een aanrader voor reizigers naar Rome die genieten van bijzondere architectuur. Deze buurt was een architectonisch experiment uit de jaren twintig. Het is gebouwd door de Florentijnse architect Gino Coppedè, die waarschijnlijk geïnspireerd was door het werk van Gaudi in Barcelona. De ingang van de wijk Coppede is bijzonder met een grote schitterende kroonluchter onder de bakstenen boog en een mooie fontein iets verderop. De huizen in deze wijk hebben allemaal wel iets bijzonders. Ze zijn geverfd in allerlei kleuren, voorzien van leeuwen en andere monsterachtige beesten en de balkonnetjes zitten op de meest rare plaatsen. Het is niet zo'n grote wijk, maar wel bijzonder om rond te lopen. Ook leuk om bij een cafe een capachino en een broodje te eten en het dagelijkse leven te zien. De wijk ligt niet ver van Piazza Buenos Aeros en iets ten noordoosten van het park Villa Borghese.

'215988' door L4-Urquinaona '215988' door L4-Urquinaona

NederlandZuid-Holland

NederlandZuid-Holland

(DSC02589) 2009 -...L

L4-Urquinaona

Leiden, één van de oudere steden van Nederland, combineert een van de twee resterende stadspoorten, de Zijlpoort, met een uiterst moderne brug voor langzaam verkeer. --- Leiden, one of the older cities in The Netherlands, combines one of its two remaining city gates, the Zijlpoort, with a modern architecture bridge.

'193058' door Ron Gessel '193058' door Ron Gessel

JapanKyushu

JapanKyushu

Japan 2009 Yufuin

Ron Gessel

Rijstveld in Yufuin, Japan

Community-updates

NIEUW MAANDTHEMA VAN START!

01-07-2021 We trappen af met het thema voor juli: Wildlife in tijden van corona. En onthoud: de begeleidende tekst zal een belangrijke rol spelen in de beoordeling! Lees alles over de wedstrijd

STEM OP JOUW FAVORIETE WERELDWONDER EN WIN


29-06-2021 In ons dubbeldikke jubileumnummer lichten we maar liefst 101 nieuwe Wereldwonderen uit: plekken en ervaringen die nog buiten de gebaande paden liggen en op jouw (duurzame) bucketlist thuishoren. Maar welk wonder is nu eigenlijk jouw favoriet? Wordt het het Noorderlicht, de Rotskerk van Lalibela of de molens van Kinderdijk? Breng je stem uit en win een van de honderd topprijzen!

DREAMER666 WINT DE WERELDWONDER-FOTOWEDSTRIJD


29-06-2021 'Welk bouwwerk of door de mensen gemaakte plek zou de titel Nieuw duurzaam Wereldwonder moeten dragen?' Die vraag stelden we jullie zo'n twee maanden geleden. We kregen tal van foto's binnen van de meest prachtige bestemmingen - waarvan je een aantal terug kunt vinden in de dubbeldikke jubileumeditie van Columbus die nu in de winkels ligt! Een van die plekken is Bagan, een stad die met recht een Wereldwonder genoemd mag worden. Bagan werd door meerdere mensen genomineerd, maar Dreamer666 blies ons met haar foto omver en mag daarom voor Columbus op reportage. Gefeliciteerd, Jessi!

DE DUBBELDIKKE JUBILEUMEDITIE VAN COLUMBUS IS UIT!


29-06-2021 Toen Columbus Travel in 2005 werd opgericht, hadden we nooit kunnen bevroeden dat we 16 jaar later maar liefst 100 edities verder zouden zijn. 101 eigenlijk, want we vieren het heuglijke feit met een dubbeldik nummer: editie 100 vol nieuwe wereldwonderen en editie 101: een Familyspecial met 101 bijzondere reizen met kinderen. Heb je hem nog niet in huis? We geven vier weken lang 25 exemplaren van deze collectible jubileumeditie weg! Hebben? Doe mee!

week 29 | Community-toppers

wolkbreuk-in-st-petersburg
Wolkbreuk in St. Petersburg. Foto: BjornSnelders
1. Topfoto & -tip: Wolkbreuk in St. Petersburg door BjornSnelders
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: Dragonfly
4. Nieuwkomer: Meppie

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN JULI: WILDLIFE IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van juli is: wildlife. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN VAKANTIE NAAR KROATIË

Turkooizen zeewater, dramatische kustlijnen, schilderachtige middeleeuwse dorpjes en prachtige natuur: Kroatië is the place to be en er valt nog zó ontzettend veel te ontdekken! Wij zijn op zoek naar jullie ontdekkingen. Deel je mooiste Kroatië-foto met tip en wie weet sturen we jou terug op vakantie! Doe mee >

WIN EEN VERBLIJF IN HET SANI RESORT IN GRIEKENLAND

Doe de Grote Griekse Kennisquiz en maak kans op een verblijf in het vijfsterren Sani Resort in Kassandra, verkozen tot het beste luxe ecoresort ter wereld. Het resort, met een prachtlocatie bij geurige dennenbossen, gouden zandstranden en het kristalheldere water van de Egeïsche Zee, nodigt uit tot buitenactiviteiten voor het hele gezin. Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik