GdeBoer

'336934' door GdeBoer '336934' door GdeBoer

CanadaIcefields Parkway

CanadaIcefields Parkway

Sneeuwruimen op...Ice

GdeBoer

Alhoewel het oppassen is op de Icefield Parkway, want 's winters ligt er echt een laag ijs op de weg, krijgen we toch een vertrouwd gevoel bij het passeren van dit monster. Er wordt wel degelijk goed aan de weg gewerkt om deze zo veilig mogelijk begaanbaar te houden.

'336933' door GdeBoer '336933' door GdeBoer

Canada

Canada

Johnston Canyon,...be

GdeBoer

Vlakbij Banff vind je de Johnston Canyon. In wintertijd veranderen de watervallen in grote ijsjes. Een goed aangelegd pad volg je naar het einde waar de grootste waterval aan de wand lijkt vastgeplakt.

'336932' door GdeBoer '336932' door GdeBoer

Canada

Canada

Lake Minnewanka,...kr

GdeBoer

Winterwonderland in Canada, verstilde meren en besneeuwde toppen. Lichtinval doet de rest en de natuur maakt het af. Wat een stilte, uiteindelijk verbroken door een langlaufer die als een speldeprik over het meer beweegt.

'336865' door GdeBoer '336865' door GdeBoer

ItaliëLe Marche

ItaliëLe Marche

Oogstfeest in Le...Ma

GdeBoer

Als het kan, maak een oogstfeest mee in Le Marche (in ons geval). Het hele dorp loopt uit, verkleed en in feeststemming. De praalwagens banen zich een weg door de smalle straatjes en muzikaal ontbreekt er ook niets. Je wordt getrakteerd op kleine oogstboeketjes en de kinderen krijgen snoepjes. Daarna uiteraard op het centrale plein lekker eten aan lange tafels.

'336863' door GdeBoer '336863' door GdeBoer

ItaliëLe Marche

ItaliëLe Marche

Monte Sibilini,...Cas

GdeBoer

De hoogvlakte in de Monte Sibilini, Piano Grande, is een schouwspel van kleuren. De vele bloemen maken plaats voor alle schakeringen groen van de heuvels. Het enige dorpje Castelluccio is autentiek en staat bol van de buitensport. Aanrader is om te gaan parapenten. Er zit een schooltje in het dorp waar je duo sprongen kunt boeken.

'336843' door GdeBoer '336843' door GdeBoer

PortugalLissabon

PortugalLissabon

Lissabon tegeltjes en

GdeBoer

In de wijken Barrio en Alfama kom je ze veelvuldig tegen; de huizen vol met tegeltjes en prachtige balkonnetjes. De wapperende kleedjes maken het extra kleurrijk en vrolijk.

'336840' door GdeBoer '336840' door GdeBoer

PortugalLissabon

PortugalLissabon

Lissabon straatbeeld

GdeBoer

Het straatbeeld van Lissabon, trams, mooie gebouwen, licht stijgend, soms stijl maar dan is er de uitkomst van de tram of liften in de stad.

'336835' door GdeBoer '336835' door GdeBoer

ArgentiniëAndes

ArgentiniëAndes

Kronkelen door de...A

GdeBoer

Geen tunnels in de Andes, gewoon kam over kam, berg na berg. Een landschap dat je bijblijft. Met het ochtendlicht lijkt het wegdek een slakkenspoor.

'336831' door GdeBoer '336831' door GdeBoer

ArgentiniëAndes

ArgentiniëAndes

7 kleurige heuvel...P

GdeBoer

Even buiten het andes dorpje Purmamarca kun je de 7 kleurige heuvel in al haar pracht bewonderen. In het ochtendlicht komen de kleuren prachtig tot z'n recht, begeleid met een staalbauwe hemel is het een wonderlijk landschap.

Community updates

FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
07-08-2020 Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >>

DRONEFOTOWEDSTRIJD
23-07-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl

week 31 | Community toppers

Zonsondergang bij Lake Mutanda. Foto: MirandaNoomen

1. Topreview: Bosnië-Herzegovina door Dianadm
2. Topfoto & tip: Zonsondergang bij Lake Mutanda door MirandaNoomen
3. Topblog: Niet smeren? ... door Elleke
4. Communitylid van de week: Dannyvdm
5. Nieuwkomer: PeggyA

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik