Frank88

profiel Frank88

Naam

Frank S

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

15 October 2017

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Sri Lanka

Fav. stad

Tangalle

Over mij

Ik woon in Eindhoven samen met mijn vriendin Linda. Wij ontvluchten regelmatig de drukke stad voor natuur, rust en avontuur. We reizen graag door Europa en sindskort hebben we ook Azië ontdekt, en dat proeft naar meer...

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Model

FZ200

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'565324' door Frank88 '565324' door Frank88

Sri LankaUda Walawe NP

Sri LankaUda Walawe NP

Tortel duifjes in Uda

Frank88

Een "Lucky Shot" in Uda Walawe waar wij deze twee "bea-eaters" tegen het lijf liepen. Zo te zien hebben ze het reuze gezellig met elkaar ;-)

'565088' door Frank88 '565088' door Frank88

Sri LankaElla

Sri LankaElla

Prachtig uitzicht op.

Frank88

Wij hebben een prachtige rondreis gemaakt door Sri Lanka. Wat ons absoluut is bijgebleven zijn de ontzettend aardige mensen, de prachtige natuur, cultuur en het heerlijke eten bij de mensen thuis. Deze foto laat zien hoe prachtig groen de natuur is, vooral op het vroegst van de dag als de ochtendnevel nog te zien is en veel dieren actief zijn. De foto is gemaakt vanaf Little Adams Peak. Hier hebben we dan ook een hele poos genoten van het uitzicht. Absoluut een must-do voor je rondreis door Sri Lanka!

'565322' door Frank88 '565322' door Frank88

Sri LankaUda Walawe NP

Sri LankaUda Walawe NP

Vriendelijke reus kom

Frank88

Tijdens de safari in Uda Walawe komt deze vriendelijke reus ons begroeten. Zij naderde ons tot op enkele meters en trakteerde ons op deze prachtige ervaring.

Community-updates

22-10-2021 Afgelopen week zijn er meldingen binnengekomen over het probleem dat er geen mails meer verstuurd worden, wanneer er een reactie wordt geplaatst onder een foto of op het individuele profiel. Het probleem is inmiddels opgelost. Alle mails zullen alsnog bij een ieder in de mailbox terecht komen, mocht je deze functie aan hebben staan. Excuses voor het ongemak!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 42 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Nederlandse bunkers. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Nederlandse bunkers door Mitevisuals
2. Review: Kroatië door Dorpie
3. Communitylid van de week: TravelsbyMonique
4. Nieuwkomer: Tamara_travelstheworld

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik