FenjaRoza

profiel FenjaRoza

Naam

Fenja Roza

Reviews

1

Foto's & tips

1

Blogs

0

Lid sinds

12 November 2016

 

1 reactie(s) bij "FenjaRoza"

  • profile image comment

    Ik ben een 20 jarige toerisme studente, die houd van reizen nieuwe culturen ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten. Ik heb onlangs in Australië voor zeven maanden gewoond. En daarvoor woonde ik zes maanden in Mexico.

    Door FenjaRoza • geplaatst op 2016-11-12 16:29:07

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (1)

'543850' door FenjaRoza '543850' door FenjaRoza

CubaVinales

CubaVinales

Puur geluk Cuba

FenjaRoza

Cuba, een land waar de meeste mensen nog geen internet hebben en waar de Macdonalds, Coca Cola nog niet bestaat. Ik zeg je eerlijk dat ik niet wist wat ik had moeten verwachten bij Cuba. Maar deze reis heeft mij een andere kijk op het leven gegeven. Het is een totaal andere wereld, je zou kunnen zeggen dat de communistische overheid alles onder controle heeft met het internet verbod en het soort van gevangen houden van zijn burgers op een eiland in de Mexicaanse golf. Hoe dan ook, Viñales is een plaats waar de gebergte zomaar doen op rijzen vanuit het platte land dat het overgrote deel van Cuba is. Wanneer je naar een tabaksplantage gaat en mojitos krijgt bij het eten, voelt het als het echte Cuba. Maar voor mij was het echte Cuba de mensen in Viñales, de gastvrijheid, en het geluk in de gezichten (nee dit is niet alleen een show off voor toeristen), dit is puur geluk!

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 20 | Community toppers

Toppers van week 21 zullen op 27/5 bekend worden gemaakt.

Geel en oranje. Foto: Travelbag

1. Topreview: Telegraph Cove, Canada door Saskiahamminga
2. Topfoto & tip: Geel en oranje door Travelbag
3. Topblog: Viermaal scheepsrecht door Wisseschout
4. Communitylid van de week: Bowral
5. Nieuwkomer: Puck Roodenburg

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik