Femkedenhartog

profiel Femkedenhartog

Naam

Femke den Hartog

Reviews

0

Foto's & tips

27

Blogs

0

Lid sinds

27 June 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Zuid-Afrika

Fav. stad

Londen

Over mij

Ik ben Femke, 27 jaar, filiaalmanager op een reisbureau en erg gek op reizen en alles wat daarmee te maken heeft. Het is maar goed dat mijn baas me maar 24 vakantiedagen per jaar geeft, anders zou ik zowat elke maand op reis zijn.... Nu ook bijna hoor, daar niet van ;-) De eerste vraag die mijn vrienden/familie altijd aan me stellen is oftewel; waar ga je nu weer naartoe op reis? of: waar ben je nu net weer heengeweest? Het komt dan ook nooit voor dat ik geen reis in het vooruitzicht heb. Meestal boek ik begin van het jaar al mijn reizen en is mijn hele jaar alweer ingedeeld. Een heerlijk vooruitzicht vind ik dat dan ook altijd. Last minute boeken heb ik dan ook nog nooit gedaan. Dan heb je helemaal geen voorpret! Een dag niet met reizen bezig zijn geweest, is een dag niet geleefd!

Mijn Motto

'De wereld is te mooi om niet te ontdekken, pak dus die koffer in en ga!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 400D

Overige

Objectieven: 12-24 mm f 4.0. van Tokina 17-85 mm f 3.5 -5.6 IS USM van Canon 150-500 mm f 5.0- 6.3 APO HSM van Sigma

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (27)

'226145' door Femkedenhartog '226145' door Femkedenhartog

Zuid-AfrikaKrugerpark

Zuid-AfrikaKrugerpark

Vervet apen

Femkedenhartog

Deze Vervet apen zie je overal in heel Zuid Afrika. Dit stel kwamen we tegen in het Krugerpark. Het ene aapje lijkt echt zo te kijken van; hee wat heb jij daar nou? Ik wil ook!

'189542' door Femkedenhartog '189542' door Femkedenhartog

Groot-BrittanniëSchotland

Groot-BrittanniëSchotland

Doedelzak speler

Femkedenhartog

Deze foto is gemaakt tijdens een bezoek aan de Schotse Highland games in augustus 2007. Prachtig om bij zo'n typisch Schots evenement aanwezig te zijn zonder andere toeristen.

'189551' door Femkedenhartog '189551' door Femkedenhartog

PortugalAzoren

PortugalAzoren

Potvis

Femkedenhartog

Sperm Whale, oftwel potvis in de Atlantische Oceaan bij Sao Miguel, de Azoren. Jammer dat je niet dichter bij ze mag/kunt komen.. Het is namelijk zo gaaf om ze water te zien spuiten en daarna weer onder water te zien gaan!

Community-updates

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 olumbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

02-09-2021 Het maandthema van augustus - landschappen - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Esthers met je prachtige foto van Mont Saint Michel! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

WEEK 37 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Uitzicht op het Krka nationaal park. Foto: Antwan
1. Topfoto & -tip: Uitzicht op het Krka nationaal park door Antwan
2. Review: De Wadden door Ciska van Geer
3. Communitylid van de week: Deerik
4. Nieuwkomer: Gerda Vonk

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN SEPTEMBER: EILANDEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN OVERNACHTING OP DE WADDEN

Wat is het Wad voor jou? Deel je foto’s en video's van je favoriete plekken, wandelingen, dieren, (vakantie)huisjes, restaurants en andere parels in het Waddengebied. Elke maand geven we een Natuurhuisje op de Wadden cadeau aan de beste inzending. Doe mee >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik