Femkedenhartog

profiel Femkedenhartog

Naam

Femke den Hartog

Reviews

0

Foto's & tips

27

Blogs

0

Lid sinds

27 June 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Zuid-Afrika

Fav. stad

Londen

Over mij

Ik ben Femke, 27 jaar, filiaalmanager op een reisbureau en erg gek op reizen en alles wat daarmee te maken heeft. Het is maar goed dat mijn baas me maar 24 vakantiedagen per jaar geeft, anders zou ik zowat elke maand op reis zijn.... Nu ook bijna hoor, daar niet van ;-) De eerste vraag die mijn vrienden/familie altijd aan me stellen is oftewel; waar ga je nu weer naartoe op reis? of: waar ben je nu net weer heengeweest? Het komt dan ook nooit voor dat ik geen reis in het vooruitzicht heb. Meestal boek ik begin van het jaar al mijn reizen en is mijn hele jaar alweer ingedeeld. Een heerlijk vooruitzicht vind ik dat dan ook altijd. Last minute boeken heb ik dan ook nog nooit gedaan. Dan heb je helemaal geen voorpret! Een dag niet met reizen bezig zijn geweest, is een dag niet geleefd!

Mijn Motto

'De wereld is te mooi om niet te ontdekken, pak dus die koffer in en ga!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 400D

Overige

Objectieven: 12-24 mm f 4.0. van Tokina 17-85 mm f 3.5 -5.6 IS USM van Canon 150-500 mm f 5.0- 6.3 APO HSM van Sigma

Laat een reactie achter

1 reactie(s) bij "Femkedenhartog"

 • profile image comment
  Door Dragonfly• geplaatst op 28 Jun 2009 | 17:31:48

  Hi Femke,

  Welkom hier! Een tip...
  Zet niet teveel foto's in een keer op je site. Ze krijgen dan niet de aandacht die ze verdienen.

  Groetjes,

  Norma

  Bericht aangepast op 15:32:18

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (27)

'226145' door Femkedenhartog '226145' door Femkedenhartog

Zuid-AfrikaKrugerpark

Zuid-AfrikaKrugerpark

Vervet apen

Femkedenhartog

Deze Vervet apen zie je overal in heel Zuid Afrika. Dit stel kwamen we tegen in het Krugerpark. Het ene aapje lijkt echt zo te kijken van; hee wat heb jij daar nou? Ik wil ook!

'189542' door Femkedenhartog '189542' door Femkedenhartog

Groot-BrittanniëSchotland

Groot-BrittanniëSchotland

Doedelzak speler

Femkedenhartog

Deze foto is gemaakt tijdens een bezoek aan de Schotse Highland games in augustus 2007. Prachtig om bij zo'n typisch Schots evenement aanwezig te zijn zonder andere toeristen.

'189551' door Femkedenhartog '189551' door Femkedenhartog

PortugalAzoren

PortugalAzoren

Potvis

Femkedenhartog

Sperm Whale, oftwel potvis in de Atlantische Oceaan bij Sao Miguel, de Azoren. Jammer dat je niet dichter bij ze mag/kunt komen.. Het is namelijk zo gaaf om ze water te zien spuiten en daarna weer onder water te zien gaan!

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik