Feline

'553510' door Feline '553510' door Feline

IJsland

IJsland

Seljalandsfoss...wate

Feline

de Seljalandsfossis een waterval van 65 meter hoog, en is een van de bekendste watervallen van IJsland. Je kan achter de waterval door lopen. Het is de enige waterval die 's nachts verlicht is.

'431898' door Feline '431898' door Feline

Costa RicaTortuguero

Costa RicaTortuguero

Roodoogmakikikker

Feline

De roodoogmakikikker komt voor in delen van Midden-Amerika en leeft in tropische regenwouden. Het is een boombewoner die 's nachts actief is en zich overdag verstopt tussen de bladeren. Gespot tussen de bladeren van een stuik.

'431897' door Feline '431897' door Feline

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

New York.

Feline

deze mevrouw zat te genieten ,onder het genot van een bekertje koffie en een sigaretje, van het uitzicht op de sky line van New York. net als wij :-)

'409383' door Feline '409383' door Feline

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

New York van boven af

Feline

New York gezien vanaf het Empire State building. het was een prachtige zonsondergang en het uitzicht was geweldig!!!! het mooiste uitzicht is toch aan het einde van de middag het licht is dan ook erg fraai.

'392870' door Feline '392870' door Feline

VietnamNoord Vietnam

VietnamNoord Vietnam

Vrouw met eenden

Feline

de vrouw was de eenden van de ene kant van de weg naar de andere kant aan het brengen. ze hadden er nier zoveel zin in.

'390036' door Feline '390036' door Feline

Verenigde StatenFlorida

Verenigde StatenFlorida

Meeuw op pelikaan

Feline

de pelikanen waren druk aan het vissen. de meeuw vond het wel handig om een visje mee te pikken uit de bek van de eplikaan. maar helaas voor de meeuw,hij viste achter het net.

'340854' door Feline '340854' door Feline

CubaHavana

CubaHavana

Oude auto's in Havann

Feline

Cuba met de hoofdstad Havanna. het straatbeeld wordt beheerst door oude auto's. je waant je in begin 50er jaren. geweldig al die oude auto's die je overal tegenkomt.

'334122' door Feline '334122' door Feline

PortugalLissabon

PortugalLissabon

Metrostation Lissabon

Feline

De architectuur en inrichting van een ondergronds station is een belangrijk element voor het welzijn van de passagiers, en de kunst werkt net als een oproep om te reizen op hen. De Metropolitano de Lisboa is een van de ondergrondse systemen in de wereld waar kunst best vertegenwoordigd is. De zorg om de stations te reduceren tot een visuele overgang tussen boven-en ondergrondse niveaus gestart vanaf het begin. Architect Francisco Keil do Amaral ontwierp een station type model dat wordt gebruikt als een sjabloon voor alle ingebouwde stations tot 1972.

'328135' door Feline '328135' door Feline

Botswana

Botswana

Malachiet ijsvogel op

Feline

De malachiet ijvogel leeft aan de waterkant en komt in tropisch Afrika veel voor. Gezeten op rietstengels en andere moerasplanten speurt hij het water onder hem af, op zoek naar een prooi. Wanneer hij dicht bij het wateroppervlak een kleine vis of een larve van een libel ziet, duikt de ijsvogel eropaf. De kleine gekuifde ijsvogel heeft een lengte van 13 centimeter.

'283248' door Feline '283248' door Feline

Groot-BrittanniëSchotland

Groot-BrittanniëSchotland

Schapen onder de...re

Feline

schaapachtig kijkende schapen in de stromende regen onder de regenboog. zo zagen er vorige week de Schotse hooglanden uit. vol met herfstkleuren en prachtige wolkenluchten,tussen de buien door.

'283247' door Feline '283247' door Feline

Groot-BrittanniëSchotland

Groot-BrittanniëSchotland

Schotse hooglanders i

Feline

Een Schotse hooglander, ook wel Highland Cow, is een meestal roodbruin runderras dat oorspronkelijk uit Schotland komt. Naast roodbruine exemplaren komen ook zwarte, blonde, roan (bruin/zwart gestreept) en -heel zelden- witte exemplaren voor. Schotse hooglanders hebben grote horens.

'283246' door Feline '283246' door Feline

Groot-BrittanniëSchotland

Groot-BrittanniëSchotland

Eilean Donan Castle

Feline

Eilean Donan Castle is een van oorsprong dertiende eeuws kasteel, gelegen op 0,8 kilometer afstand van Dornie, op een eiland in Loch Duich in de Schotse regio Highland. Aan het begin van de achttiende eeuw werd het kasteel opgeblazen. Aan het begin van de twintigste eeuw werd Eilean Donan Castle uitgebreid gerestaureerd en opengesteld voor publiek.

'273643' door Feline '273643' door Feline

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Overzicht over New...

Feline

uitzicht over New York vanaf het Empire State building. De agglomeratie van New York vormt een van de grootste stedelijke gebieden op aarde. De stad is tevens de dichtstbevolkte grote stad in de Verenigde Staten[1][2] met meer dan 8,3 miljoen inwoners verspreid over een gebied van 789,43 km².[3][4] De stad New York bestaat uit vijf boroughs of stadsdelen: The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens en Staten Island.

'273641' door Feline '273641' door Feline

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Columbus Circle maar.

Feline

59th Street-Columbus Circle is een station van de metro van New York aan de Broadway-Seventh Avenue Line en de Eighth Avenue Line. Het station heeft in-/uitgangen tussen West 57th Street en West 61st Street, met de uitgang aan West 60th Street nabij de Trump International Hotel and Tower. De uitgang in de Columbus Circle, aan West 59th Street, leidt naar het Time Warner Center.

'273640' door Feline '273640' door Feline

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

The Brooklyn bridge b

Feline

De in 1883 gebouwde Brooklyn Bridge is een hangbrug in New York City in de Verenigde Staten. Ze gaat over de East River en verbindt Brooklyn met Lower Manhattan. De brug is 1825 meter lang, en de grootste overspanning is 486 meter. Daardoor had de brug tot de bouw van de Williamsburg bridge in 1903 de langste overspanning ter wereld. Momenteel (2008) is het de 64e hangbrug ter wereld qua overspanning.

'259939' door Feline '259939' door Feline

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Onderweg.

Feline

onder het Rockefeller centre ligt de ingang van de subway. mensen lopen snel het lijken wel geesten. ze lopen alsof ze altijd haast hebben. Het Rockefeller Center bevindt zich in Midtown Manhattan, New York City, aan 5th Avenue tussen 48th en 51th Street. geweldige stad New York. ook ik ben er als een gek doorheen gelopen om maar zoveel mogelijk te zien.

'249681' door Feline '249681' door Feline

NederlandZuid-Holland

NederlandZuid-Holland

Wilde eend

Feline

wilde eend in de vlucht gefotografeerd. De wilde eend (Anas platyrhynchos) is een veelvoorkomende soort in de gematigde en subtropische wateren in Noord-Amerika, Azië en Europa. Het mannetje (de woerd) is kleurrijk met een glanzend groene kop, een witte halsband, een kastanjebruine borst en gekrulde zwarte veren aan de staart

'249376' door Feline '249376' door Feline

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Hallo daar!!!!

Feline

deze duif zat 86 hoog op het Empire State Building in New York. het uitzicht was fantastisch. ik hoop niet dat hij last van hoogtevrees had want dan had hij een probleem.

'246070' door Feline '246070' door Feline

CanadaVancouver

CanadaVancouver

Vancouver

Feline

Vancouver is een stad in Canada, het is het centrum van de gelijknamige agglomeratie en veruit de grootste bevolkingsconcentratie van de provincie Brits-Columbia. De stad ligt aan de Straat van Georgia, een deelzee van de Grote Oceaan. Een inwoner van Vancouver wordt in het Engels een "Vancouverite" genoemd. De stad is vernoemd naar de Engelse kapitein George Vancouver, een nazaat uit het Nederlandse adellijke geslacht Van Coeverden. Hij verkende grote delen van British Columbia. hierbij een geweldig uitzicht over de stad met aan de rechterkant de berg Mount Rainier.

'245700' door Feline '245700' door Feline

NederlandRotterdam

NederlandRotterdam

Rotterdam

Feline

De Erasmusbrug is naast de Willemsbrug de tweede brug over de Nieuwe Maas in het centrum van Rotterdam in de Haven van Rotterdam. De brug verbindt de nieuwe wijk de Kop van Zuid met het centrum aan de noordzijde van de rivier. de foto is gemaakt vanaf de kant van het centrum.

'245698' door Feline '245698' door Feline

NederlandRotterdam

NederlandRotterdam

Rotterdam by night

Feline

de sky-line van Rotterdam aan het begin van de avond. de foto is gemaakt vanaf de Euromast en bied een ruim uitzicht over de havens en de Erasmusbrug.

'245595' door Feline '245595' door Feline

NederlandRotterdam

NederlandRotterdam

Rotterdam

Feline

Rotterdam gezien vanaf de Kop van Zuid. een prachtig uitzicht over de Maas met in de verte de jarige Euromast. en aan de andere kant de overbekende brug de Zwaan.

'233956' door Feline '233956' door Feline

Costa RicaWestkust Costa Rica

Costa RicaWestkust Costa Rica

Ara's

Feline

je staat toch maar even vreemd te kijken als deze ara's zo voor je neus langs vliegen. hier zie je ze alleen in gevangenschap maar daar komt je ze in het wild in grote getale tegen. heel bijzonder om mee te maken.

'233126' door Feline '233126' door Feline

Verenigde StatenSan Francisco

Verenigde StatenSan Francisco

Golden Gate Bridge.

Feline

De Golden Gate Bridge is een hangbrug over de gelijknamige zeestraat Golden Gate die het schiereiland van San Francisco met het ten noorden van de zeestraat gelegen Marin County verbindt. we zijn er al een aantal keren geweest en hebben de brug nog nooit met een strakke blauwe lucht gezien. alleen maar nevel en een grijze lucht. tijd om er weer een keer heen te gaan.

Community-updates

EDITIE 115 | De mooiste winterzonbestemmingen

20-12-2022 Columbus Travel editie 115 is nu verkrijgbaar! Deze editie staat in het teken van de lekkerste zonvakanties buiten het hoogseizoen. Van Thailand tot Madeira en van de Caraïben tot Kroatië. Bestel de editie hier >

De mooiste foto's uit 15 jaar Columbus Community!

08-12-2022 Om de allermooiste foto's uit deze decennia in het zonnetje te zetten, organiseerden we een allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden. Dit zijn onze favorieten

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

DE LAATSTE KEER: DE COMMUNITY-TOPPERS VAN DE WEEK


Croda del Becco. Foto: MirandaNoomen
Topfoto & -tip: Croda del Becco door MirandaNoomen
Communitylid van de week: Agrotewal

Onze wedstrijden

WIN EEN VAKANTIE IN KROATIË

Kroatië is een enorm afwisselende bestemming, met tal van eilanden, levendige steden, een rijke historie en een verrassend binnenland. Een land dat je als reiziger absoluut zelf wilt verkennen. En dat kan! Test je kennis met onze Kroatië-kennisquiz en maak kans op een accommodatievoucher ter waarde van €500.  Doe mee >