FBos

profiel FBos

Naam

FE Bos

Reviews

0

Foto's & tips

7

Blogs

0

Lid sinds

23 February 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

China

Fav. stad

Lhasa, Tibet

Mijn Motto

'Het is beter een mijl te reizen dan duizend boeken te lezen.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D50

 

2 reactie(s) bij "FBos"

  • profile image comment

    Oh sorry! Dat wist ik niet. Ik zal het lezen, dankjewel voor de link. Ik moet het allemaal nog ontdekken hier op de site. Ik heb gelukkig nog genoeg andere mooie foto's die wel op de site mogen! Kom gerust nog eens kijken naar mijn foto's, er zitten heel interessante tussen. Groetjes Florien

    Door FBos • geplaatst op 2013-09-25 13:11:25
  • profile image comment

    Beste Florien, Helaas hebben we je foto 'Panorama bij Tre Cime di Lavaredo' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te plaatsen. Hier val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld het Vaticaan in Rome. Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

    Door REDACTIE • geplaatst op 2013-09-25 11:36:11

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (7)

'410023' door FBos '410023' door FBos

OostenrijkInnsbruck

OostenrijkInnsbruck

Alpenkoe op de uitkij

FBos

Bij het bergstation van de Nordkettenbahn in Innsbruck kwam een kudde alpenkoeien wel heel dichtbij. Een van de dames was eigenzinnig en genoot van het uitzicht over de stad.

'404617' door FBos '404617' door FBos

TibetLhasa

TibetLhasa

Gebedsmolens

FBos

Rondom het Barkhor Plein met de Jokhang Tempel in Lhasa loopt een lange straat, de Barkhor Straat. Rijen kraampjes met koopwaar omlijnen deze brede wandelgang, waarover pelgrims hun kora lopen. Ze maken een aantal maal, zo vaak mogelijk, een rondgang om de tempel heen, al draaiend met hun gebedsmolens. Bij vrijwel elke kraam hebben ze deze kleurige gebedsmolentjes te koop, en ik kon de verleiding niet weerstaan er eentje te kopen als aandenken aan dit prachtige land, Tibet.

'404616' door FBos '404616' door FBos

ChinaYunnan

ChinaYunnan

Marktkoopman

FBos

Rondom het Erhai Meer, in de Yunnan Provincie in China, liggen talloze kleine dorpjes. Elke dag van de week is er wel ergens een markt gaande. Van levende kippen tot vuurwerk, alles is hier te koop. Deze marktkoopman prees in een van de drukke straatjes zijn koopwaar aan.