Estherlangeslag

profiel Estherlangeslag

Naam

Esther Langeslag

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

05 March 2016

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Nieuw-Zeeland

Fav. stad

Luang Prabang

Over mij

Reizen is belangrijk voor mij. Nieuwe dingen zien, horen, proeven: Beleven!

Zodra je de kans hebt om de wereld te ontdekken moet je deze met beide handen aanpakken en gaan! Ik kan het iedereen aanraden.

Mijn Motto

'Don't dream your life, live your dreams! '

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Samsung

Model

WB800F

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'526458' door Estherlangeslag '526458' door Estherlangeslag

CookeilandenRarotonga

CookeilandenRarotonga

Rarotonga on a budget

Estherlangeslag

Wanneer je de afstand van Nederland naar Australië, of in mijn geval Nieuw Zeeland, hebt afgelegd willen de meeste ook op bezoek bij een van de bounty eilanden in de zuidelijke pacific! Maar waar Fiji voor velen de favoriet is ben ik op advies van de vele Kiwi's naar de Cook Eilanden gegaan. Ook hier kun je makkelijk binnen je budget blijven, bijvoorbeeld in een klein guesthouse bij Muri Beach. De eigenaar heb ik ontmoet tijdens het werken in Nieuw Zeeland in de Marlborough Sounds en hij nodigde me uit om langs te komen. De accommodatie is niet te duur, simpel, schoon en zoals bijna alles op dit kleine eilandje dicht bij het strand. Om de hoek wordt iedere avond de Muri Night Market georganiseerd waar je goedkoop en lekker kunt eten wat de locals hebben klaar gemaakt. Het strand hierboven ligt om de hoek, en met het beschermende rif om het eiland kun je hier heerlijk tot rust komen!

'532400' door Estherlangeslag '532400' door Estherlangeslag

IerlandDublin

IerlandDublin

Dublin: Wat te doen..

Estherlangeslag

Ze zeggen dat je wanneer je naar Ierland gaat je zeker 2 dingen gaat meemaken. 1. Hoe vriendelijk de Ieren zijn. 2. Een onbepaalde hoeveelheid regen. Bij een stedentrip naar Dublin kom je al snel de eerste categorie tegen, je vindt ze op iedere hoek van de straat! Gelukkig had ik wat meer moeite met het vinden dan de 2e categorie, maar tijdens het uitstapje buiten het city centre kwamen daar dan toch de regenwolken aan zetten. Ook dan is het nog steeds goed te doen om het rondje Howth te lopen op het schiereiland. Alleen het uitzicht op Dublin met daarvoor de Bay of Dublin kan dan verdwijnen. Maar dat mag de pret niet drukken. Neem ook dan zeker de tijd om te genieten van deze omgeving in het echte Ierse weer!

'524701' door Estherlangeslag '524701' door Estherlangeslag

EcuadorAmazonegebied

EcuadorAmazonegebied

Machtige Anaconda

Estherlangeslag

Tijdens mijn ontdekkingstocht door het Cuyabeno Wildlife Reserve in Ecuador kwamen we op dag 3 deze gigantische Anaconda tegen. Hoewel we met onze kano op zo'n 5 meter afstand bleven was ik bang dat hij zo in het water zou vallen en ons bootje om zou kiepen. Ik zal er wel uit hebben gezien als een tussendoortje.. gelukkig gaf de gids aan dat ze gemiddeld 1x per jaar eten. Wat een geweldige ontmoeting!

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (1)

'45282' door Giedo '45282' door Giedo

TanzaniaSerengeti

TanzaniaSerengeti

Zebra portret

Giedo

Deze zwangere dame kwam uit het stof van de migration even een kijkje nemen...

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 21 | Community toppers

Black Death. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Agadir van Ait Kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Black Death door Dreamer666
3. Topblog: Pats! door Doppie
4. Communitylid van de week: Jomo01
5. Nieuwkomer: DeReisdame

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik