Erikgriep

profiel Erikgriep

Naam

erikgriep Griep

Reviews

0

Foto's & tips

11

Blogs

1

Lid sinds

20 September 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Oostenrijk

Fav. stad

Boston

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 30D

Laat een reactie achter

7 reactie(s) bij "Erikgriep"

 • profile image comment
  Door Dianadm• geplaatst op 17 Feb 2017 | 16:57:51

  Gefeliciteerd met je rode ster.

  Bericht aangepast op 06:30:09
 • profile image comment
  Door JSpauwen• geplaatst op 01 May 2016 | 21:03:53

  Hallo Erik,
  Welkom op de site, je hebt mooie foto's van Marokko geplaatst, maar ik zou ze inderdaad gaan doseren. Ik ben vorig jaar ook in Marokko geweest, herken sommige plekken waar jij bent geweest.
  Groet en veel plezier op de site, Jo

  Bericht aangepast op 13:53:37
 • profile image comment
  Door Jeanne• geplaatst op 06 May 2016 | 16:10:04

  Hoi Erik,
  Van harte met je rode ster!

  Groet,
  Jeanne

  Bericht aangepast op 14:43:19
 • profile image comment
  Door Jeanne• geplaatst op 17 Feb 2017 | 13:41:06

  Van harte met je rode ster!

  Bericht aangepast op 09:57:11
 • profile image comment
  Door Corriedewinter• geplaatst op 17 Feb 2017 | 10:38:24

  Proficiat met je rode ster!

  Bericht aangepast op 09:42:26
 • profile image comment
  Door Damfschoenmakers• geplaatst op 20 Apr 2009 | 16:35:52

  Hoi Erik,
  Ik zou niet teveel fotos ineen keer op de site plaatsen anders krijgen ze niet de waardering die ze zouden moeten krijgen.
  Succes ermee.
  Groetjes Danny.

  Bericht aangepast op 20:06:24
 • profile image comment
  Door Janhermens• geplaatst op 20 Apr 2009 | 17:12:46

  Hallo Erik,
  welkom op deze reissite. Je bent pas in Marokko geweest zo te zien, wij waren er eind maart, een prachtig land.
  We sluiten ons aan bij Danny's advies, het zou jammer zijn als jouw opnames weinig aandacht krijgen.
  Nog veel reisplezier hier, Jan en Christien

  Bericht aangepast op 14:52:59

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (11)

'528944' door Erikgriep '528944' door Erikgriep

FrankrijkBordeaux

FrankrijkBordeaux

De 'Waterspiegel' in.

Erikgriep

shot van spelende kinderen bij de Waterspiegel in Bordeaux. Elke paar minuten 'spuit' deze fontein een waternevel omhoog. Dit levert zeer mooie taferelen op.

'551822' door Erikgriep '551822' door Erikgriep

OekraïneTsjernobyl

OekraïneTsjernobyl

De verlaten stad...Pr

Erikgriep

Misschien wel een van mijn meest indrukwekkende reizen (en bijbehorende foto's). Vanuit Kiev een trip gemaakt naar Tsjerbobyl en de nabijgelegen verlaten stad Pripyat. Voor de ramp noemden ca. 40.000 personen deze stad hun thuis, nu heeft de natuur de stad overgenomen. Tijdens een bezoek aan Tsjernobyl verblijf je niet lang in de 'exclusion zone'. Maar lang genoeg om de gevolgen van de ramp in je op te nemen, met als Pripyat als hoogtepunt (tegelijk ook dieptepunt). Geen spijt van gehad om hier naar toe te gaan.

'172062' door Erikgriep '172062' door Erikgriep

MarokkoTanger

MarokkoTanger

Tanger

Erikgriep

Tanger bij nacht

Laatste blogs (1)

Sri Lanka is een land die ik iedereen met een reishart kan aanbevelen. Enige tijd geleden alweer ben ik met mijn vriendin in Sri Lanka geweest, een land wat een enorme indruk bij ons heeft achtergelat... Lees meer

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 02 | Community-toppers

Ontvangstcomité - Dreamer666

Genieten van de zonsondergang. Foto: MarleenvM

1. Topfoto & -tip: Genieten van de zonsondergang door MarleenvM
2. Review: Bilbao, Spanje door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Elleke
4. Nieuwkomer: StefaNiels on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik