Erik van kordelaar

profiel Erik van kordelaar

Naam

erik van kordelaar

Reviews

0

Foto's & tips

24

Blogs

0

Lid sinds

17 July 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Noorwegen

Fav. stad

leiden

Over mij

docent gymnastiek

Mijn Motto

'wie reist heeft wat te vertellen'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

d700

Laat een reactie achter

9 reactie(s) bij "Erik van kordelaar"

 • profile image comment
  Door Gidi• geplaatst op 12 Sep 2011 | 08:47:44

  Hallo Erik,
  Zo kort op de site en nu al een rode ster bij één van je foto's, gefeliciteerd hoor! Ik vind je foto's tot nu toe erg goed, de eenvoud van de composities geeft aan dat er goed over nagedacht is. Ben benieuwd naar je verdere bijdragen.
  Groet, Gidi

  Bericht aangepast op 16:11:43
 • profile image comment
  Door WKerkhof• geplaatst op 04 Mar 2016 | 11:27:49

  Hoi Erik,
  Al langer niet meer actief op de site zie ik, maar je foto prijkt wel in de nieuwste Columbus magazine, super tof! Gefeliciteerd
  Groetjes Wies

  Bericht aangepast op 11:59:46
 • profile image comment
  Door Indi• geplaatst op 10 Sep 2011 | 19:35:05

  Hoi Erik, mooie platen heb je al geupload, compsoities spreken mij erg aan! ga zo door! Welkom bij Reisreporter trouwens. grtz Frank

  Bericht aangepast op 03:09:56
 • profile image comment
  Door Pensionado• geplaatst op 11 Sep 2011 | 17:34:25

  Dank je wel Erik voor je uitgebreide antwoord op mijn vraag. Het klinkt nogal bewerkelijk, maar het resultaat is prima! Ik heb dat hekwerk ook gefotografeerd, maar mét achtergrond!
  vr gr
  Rein

  Bericht aangepast op 00:42:21
 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 18 Mar 2016 | 09:02:32

  Beste Erik,
  Helaas ben je niet meer actief op de site, toch verdien je extra punten omdat je foto 'IJslandse paarden grazen' in onze nieuwste editie staat gepubliceerd op blz. 14 - Columbus roadtrips special.

  Gefeliciteerd!
  Groeten de redactie.

  Bericht aangepast op 12:07:35
 • profile image comment
  Door Edwinaverdingh• geplaatst op 31 May 2012 | 14:45:13

  ik denk dat ik het ook gewoonweg ga doen ;-)
  Bedankt!

  Bericht aangepast op 06:57:06
 • profile image comment
  Door Sjammie• geplaatst op 07 Jun 2012 | 21:58:31

  hallo erik,
  ik keek even naar wat ijsland foto's van jou. zelf ben ik fervent ijslandliefhebber. jij hebt mijn kinderen gym gegeven op de gdt( merel,tijmen en dirk roest) en vroeger kocht ik in het winkeltje van je ouders en besprak ik mijn fotohobby samen met je vader....grappig dat ik je nu op deze site tegenkom.
  groet
  jeannette

  Bericht aangepast op 16:49:35
 • profile image comment
  Door Edwinaverdingh• geplaatst op 30 May 2012 | 07:42:39

  Goedemorgen Erik
  Heel hartelijk bedankt voor de toffe tips! Ik had er al enkele op mijn lijstje staan, maar nu kan ik ze nog wat aanvullen. Ik zou ook graag de muskusossen in Oppdall gaan spotten. Heb jij daar enige ervaring mee? Ik weet dat je dit op voorhand moet boeken en dat je onder begeleiding van een gids op pad gaat, maar is het de moeite waard? Het lijken me prachtige dieren om te ontmoeten.
  Nogmaals bedankt en ik ben er ook zeker van dat we omver geblazen gaan worden door al dat moois.
  Groetjes
  Edwina

  Bericht aangepast op 16:43:28
 • profile image comment
  Door Edwinaverdingh• geplaatst op 29 May 2012 | 13:09:05

  Hallo Erik
  We trekken in de zomer naar Noorwegen. Ik ben een kijkje gaan nemen op je site. Schitterende opnames hoor! Ik heb al een heel positieve indruk gekregen van dit land. Moest je nog tips hebben, die zijn ook altijd welkom. We trekken rond in het zuiden tot aan Trondheim (midden).
  Groetjes
  Edwina

  Bericht aangepast op 16:42:09

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (24)

'330926' door Erik van kordelaar '330926' door Erik van kordelaar

ItaliëToscane

ItaliëToscane

Laan van Cypressen -.

Erik van kordelaar

Bij mijn bezoek aan Toscane rijdt ik over de Strada Provinciale della Foce richting Chianciano Therme. Plotseling zie ik links van mij dit prachtige zig-zag weggetje. Ik maak er een foto van.

'323348' door Erik van kordelaar '323348' door Erik van kordelaar

NoorwegenOslo

NoorwegenOslo

Een prachtige...zonso

Erik van kordelaar

Een prachtige, kleurrijke zonsondergang in Noorwegen. Dit schouwspel voltrok zich plotseling voor mij, laat op de avond, op de camping in Vikersund. De foto is echt zoals je hem nu ziet, er is niets aan gephotoshopt. Ik kom al vele jaren in Noorwegen, maar dit had ik nooit eerder meegemaakt. Prachtig !! Het duurde mijns inziens zelfs nog behoorlijk lang. Genoeg tijd om meerdere mooie opnames te maken. Deze is hier slechts 1 van. Ik had er velen meer kunnen plaatsen, ze zijn allemaal stuk voor stuk heel bijzonder.

'330519' door Erik van kordelaar '330519' door Erik van kordelaar

NoorwegenCentraal Noorwegen

NoorwegenCentraal Noorwegen

Noorse geiten poseren

Erik van kordelaar

Tijdens mijn reis door Noorwegen kwam ik door Strandadalen, een rustige route even onder Alesund. Plotseling staat een kudde geiten op de weg. Met enig geluk klonterden deze 7 dames tesamen, juist op het moment en de plek waar ik klaar stond met mijn camera. Een geslaagd groepsportret was het gevolg.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 02 | Community-toppers

Ontvangstcomité - Dreamer666

Genieten van de zonsondergang. Foto: MarleenvM

1. Topfoto & -tip: Genieten van de zonsondergang door MarleenvM
2. Review: Bilbao, Spanje door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Elleke
4. Nieuwkomer: StefaNiels on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik