EmilyGohres

profiel EmilyGohres

Naam

Emily Gohres

Reviews

0

Foto's & tips

8

Blogs

0

Lid sinds

15 February 2016

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Verenigde Staten

Fav. stad

San Francisco

Over mij

Na een half jaar lange stage op de redactie van Columbus Travel, waarbij ik alle prachtige Reisreporter foto's heb bewonderd, gecontroleerd, en gepubliceerd, heb ik mij ook aangesloten bij de Reisreporter community. Ongeveer één week na het einde van de stage heb ik namelijk de koffers (of eigenlijk backpack) gepakt en ben ik vertrokken op wereldreis. Ik heb de landen Nieuw-Zeeland, Fiji, China, Vietnam en Cambodja mogen ontdekken. Samen met mijn reisgenoot Sanne heb ik blogs bijgehouden onder de naam weirdosopwereldreis.

Mijn Motto

'Grijp elke kans aan om een land of cultuur beter te leren kennen!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Model

NEX-5N

Overige

GoPro

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (8)

'522224' door EmilyGohres '522224' door EmilyGohres

Nieuw-ZeelandAuckland

Nieuw-ZeelandAuckland

De stadsjungle van...

EmilyGohres

Na door de drukke winkelstraten van Auckland te hebben gelopen, verscheen ineens Albert Park, een schitterend parkje in het centrum van de stad. Door de enorme bomen met ontzettend lange kronkelende takken, lijkt het alsof je in een jungle bent beland. De perfecte plek om even uit te rusten of je lunch op te eten. Ook mijn naamgenoot Emily Place, een miniparkje in de buurt, is een bijzondere plek om de stad achter je te laten en van de natuur te genieten.

'525658' door EmilyGohres '525658' door EmilyGohres

Nieuw-ZeelandTongariro Crossing

Nieuw-ZeelandTongariro Crossing

Een spectaculaire...w

EmilyGohres

De Tongariro Alpine Crossing is een van de meest populaire wandeltochten in Nieuw-Zeeland die je binnen een dag kunt lopen. Na een lange klimtocht tussen de vulkanen Mount Tongariro en Mount Ngauruhoe door, word je beloond met een fantastisch uitzicht over een spectaculaire vallei met felgroene meren. Mount Ngauruhoe heeft model gestaan voor Mount Doom in de Lord of the Rings-films. De wandeling is het zwaarst wanneer je weer naar beneden moet lopen, waarbij je meer dan een kilometer in hoogte daalt. De route is 20 kilometer lang, en hier doe je ongeveer 8 uur over. Je kunt er ook voor kiezen om een of beide vulkanen nog te beklimmen, maar dan moet je flink doorlopen om de laatste bus naar het dorp te halen. Misschien kan je de twee komende dagen niet meer lopen, zoals ik, maar dat is het absoluut waard!

'526620' door EmilyGohres '526620' door EmilyGohres

Nieuw-ZeelandRotorua

Nieuw-ZeelandRotorua

Torenhoge Redwoods bi

EmilyGohres

Wil je het toeristische stadje Rotorua even achter je laten, dan kan je prachtige wandelingen maken door The Redwoods, of Whakarewarewa Forest. Dit bos ligt op loopafstand van het centrum van Rotorua en er zijn meerdere routes volgen van verschillende lengtes. Je kan er de ‘Californian Coast Redwoods’ bewonderen (in het Nederlands worden deze kustmammoetbomen genoemd), die hier lang geleden als experiment zijn geplant. Het zijn de hoogste, en een van de oudste bomen ter wereld.

Mijn fans (1)

Community-updates

EDITIE 109 | 50x de mooiste dorpen van Europa

25-05-2022 Columbus Travel editie 109 is nu verkrijgbaar! De veelzijdigheid van Europa komt vrijwel nergens zo goed tot uitdrukking als in haar dorpen. Reis door het platteland van Frankrijk, Italië of Spanje, en je komt er al snel achter dat elk dorp zijn eigen culinaire specialiteiten, beschermheilige en volksheld heeft. Dat maakt reizen door Europa zo eindeloos verrijkend. Inspiratie nodig? Wij stelden samen met onze lezers een lijst samen met de vijftig mooiste dorpen van ons continent. Bekijk de editie hier >

WEEK 25 | COMMUNITY-TOPPERS


Indiase kijkdoos. Foto: MarcoPhotoWorld
1. Topfoto & -tip: Indiase kijkdoos door MarcoPhotoWorld
2. Review: Archill Island, Ierland door Travelbag
3. Communitylid van de week: Ameerakker
4. Nieuwkomer: Marja de Waal

Doe mee aan onze wedstrijden

WEDSTRIJD: WIN EEN WEEKENDJE WEG MET HET COLUMBUSJE!

Ontdek een weekend lang Nederland met ons Columbusje, een huurcamper van Goboony. We regelen ook een mooie camperplaats voor jou en je gezin of vrienden. Plus: je krijgt de waterdichte rugzak Atrack (25 liter) van ORTLIEB thuisgestuurd!  Lees hier meer over de wedstrijd en doe mee >


GA OP REIS NAAR ZWITSERLAND VOOR EEN FOTOREPORTAGE IN COLUMBUS TRAVEL
Vertel ons via het formulier hieronder waarom het voor jou #tijdvoorzwitserland is. Ben je al eens in Zwitserland geweest, dan kun je via het formulier gelijk een van je reisfoto's uploaden. Doe nu mee >


 

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik