EmilyGohres

profiel EmilyGohres

Naam

Emily Gohres

Reviews

0

Foto's & tips

8

Blogs

0

Lid sinds

15 February 2016

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Verenigde Staten

Fav. stad

San Francisco

Over mij

Na een half jaar lange stage op de redactie van Columbus Travel, waarbij ik alle prachtige Reisreporter foto's heb bewonderd, gecontroleerd, en gepubliceerd, heb ik mij ook aangesloten bij de Reisreporter community. Ongeveer één week na het einde van de stage heb ik namelijk de koffers (of eigenlijk backpack) gepakt en ben ik vertrokken op wereldreis. Ik heb de landen Nieuw-Zeeland, Fiji, China, Vietnam en Cambodja mogen ontdekken. Samen met mijn reisgenoot Sanne heb ik blogs bijgehouden onder de naam weirdosopwereldreis.

Mijn Motto

'Grijp elke kans aan om een land of cultuur beter te leren kennen!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Model

NEX-5N

Overige

GoPro

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (8)

'522224' door EmilyGohres '522224' door EmilyGohres

Nieuw-ZeelandAuckland

Nieuw-ZeelandAuckland

De stadsjungle van...

EmilyGohres

Na door de drukke winkelstraten van Auckland te hebben gelopen, verscheen ineens Albert Park, een schitterend parkje in het centrum van de stad. Door de enorme bomen met ontzettend lange kronkelende takken, lijkt het alsof je in een jungle bent beland. De perfecte plek om even uit te rusten of je lunch op te eten. Ook mijn naamgenoot Emily Place, een miniparkje in de buurt, is een bijzondere plek om de stad achter je te laten en van de natuur te genieten.

'525658' door EmilyGohres '525658' door EmilyGohres

Nieuw-ZeelandTongariro Crossing

Nieuw-ZeelandTongariro Crossing

Een spectaculaire...w

EmilyGohres

De Tongariro Alpine Crossing is een van de meest populaire wandeltochten in Nieuw-Zeeland die je binnen een dag kunt lopen. Na een lange klimtocht tussen de vulkanen Mount Tongariro en Mount Ngauruhoe door, word je beloond met een fantastisch uitzicht over een spectaculaire vallei met felgroene meren. Mount Ngauruhoe heeft model gestaan voor Mount Doom in de Lord of the Rings-films. De wandeling is het zwaarst wanneer je weer naar beneden moet lopen, waarbij je meer dan een kilometer in hoogte daalt. De route is 20 kilometer lang, en hier doe je ongeveer 8 uur over. Je kunt er ook voor kiezen om een of beide vulkanen nog te beklimmen, maar dan moet je flink doorlopen om de laatste bus naar het dorp te halen. Misschien kan je de twee komende dagen niet meer lopen, zoals ik, maar dat is het absoluut waard!

'526620' door EmilyGohres '526620' door EmilyGohres

Nieuw-ZeelandRotorua

Nieuw-ZeelandRotorua

Torenhoge Redwoods bi

EmilyGohres

Wil je het toeristische stadje Rotorua even achter je laten, dan kan je prachtige wandelingen maken door The Redwoods, of Whakarewarewa Forest. Dit bos ligt op loopafstand van het centrum van Rotorua en er zijn meerdere routes volgen van verschillende lengtes. Je kan er de ‘Californian Coast Redwoods’ bewonderen (in het Nederlands worden deze kustmammoetbomen genoemd), die hier lang geleden als experiment zijn geplant. Het zijn de hoogste, en een van de oudste bomen ter wereld.

Mijn fans (1)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

EDITIE 114 | De mooiste autoroutes ter wereld

28-10-2022 Columbus Travel editie 114 is nu verkrijgbaar! Deze editie staat in het teken van de mooiste autoroutes ter wereld. Ontdek inspirerende roadtrips weg van de massa, van Canada tot IJsland en Australië tot Frankrijk. Wil je weten wanneer je in 2023 het beste met de auto kunt vertrekken naar je vakantiebestemming? In onze verkeersdruktekalender vind je de zwarte zaterdagen en andere drukke dagen. Bestel de editie hier >

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

WEEK 46 | COMMUNITY-TOPPERS


Ga de zon achterna op Milos ... Foto: Janouxkempkes
Topfoto & -tip: Ga de zon achterna op Milos door Janouxkempkes
Communitylid van de week: Dreamer666

Onze wedstrijden

DOE MEE MET DE LAATSTE COMMUNITY-FOTOWEDSTRIJD

Voordat we de stekker uit de community trekken, organiseren we een speciale, allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden! Hiervoor kun je je mooiste foto's uit de community van de afgelopen 15 jaar nomineren. Met je mooiste foto maak je kans op een Nikon Z fc-systeemcamera + 16-50mm VR-lens t.w.v. €1.099! Deze communityleden zijn je al voorgegaan. Zo doe jij ook mee >