EliseBucket

'557252' door EliseBucket '557252' door EliseBucket

FilipijnenPalawan

FilipijnenPalawan

Alleen op een bounty.

EliseBucket

Op het eiland Palawan zijn oneindig veel stranden te ontdekken. Het meest heldere water dat ik ooit gezien heb! Deze foto is genomen in een lagune bij El Nido, net nadat we hebben kunnen snorkelen tussen schildpadden.

'557223' door EliseBucket '557223' door EliseBucket

FilipijnenLuzon eiland

FilipijnenLuzon eiland

Mount Pinatubo...Krat

EliseBucket

Eens iets anders dan het populaire Filipijnse eiland Palawan: Mount Pinatubo. Een prachtig kratermeer dat door de algen in het water elke dag van kleur veranderd, het gaat van donkergroen naar het meest heldere blauw.

'557164' door EliseBucket '557164' door EliseBucket

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Speciale...zondsonder

EliseBucket

Golden Gate National Park, een van de mooiste landschappen in Zuid Arika volgens mij. Urenlang kan je rijden langs deze rotsformaties tussen de springbokken en zebra's.

'557158' door EliseBucket '557158' door EliseBucket

FilipijnenPalawan

FilipijnenPalawan

Geen Luxehotel

EliseBucket

Vlak aan de zee slapen op een bijna onbewoond eiland hoeft helemaal niet duur of luxueus te zijn. Hier in Palawan in de Filipijnen kan je dankzij Tao Experience budget eiland-hoppen. Zeker een aanrader!

'557157' door EliseBucket '557157' door EliseBucket

FilipijnenCebu

FilipijnenCebu

Osmena peak met zicht

EliseBucket

Als je in Cebu bent mag je zeker de Osmena peak niet missen. Neem een brommertaxi en rijd langs prachtige heuvellandschappen voor je aan de bergtop aankomt. Na nog een korte klim ben je eindelijk aan de top en word je beloond met dit adembenemend uitzicht.

'557156' door EliseBucket '557156' door EliseBucket

FilipijnenPalawan

FilipijnenPalawan

Bounty-eiland hoppen.

EliseBucket

Tao experience in de Filipijnen neemt je mee naar de meest afgelegen bounty eilanden. Een traditionele banca boot met een 20-tal mensen vaart langs de mooiste plekjes in de Filipijnen. Genieten van een pine-rum coctail op een parelwit strand met zicht op een fantastische zonsondergang is waar het hier om draait.

'557121' door EliseBucket '557121' door EliseBucket

Zuid-AfrikaKrugerpark

Zuid-AfrikaKrugerpark

Onderweg naar het...K

EliseBucket

Vroeg opstaan is vaak niet aan mij besteed, maar op dat moment loonde het zeker de moeite! In Zuid Afrika heb ik een prachtige zonsopgang mogen meemaken vanuit een safari auto, onderweg naar het Krugerpark!

'557120' door EliseBucket '557120' door EliseBucket

Zuid-AfrikaKrugerpark

Zuid-AfrikaKrugerpark

Beestenboel in het...

EliseBucket

Op safari in het Krugerpark is een fantastische ervaring. In het grootste wildlifereservaat van Zuid Afrika krijg je fantastische decors gevuld met ontelbaar veel wilde dieren te zien. Ga wel vroeg in de ochtend, zo sta je oog in oog met drinkende dieren bij de rivier. Later op de dag gaat elk beest terug uitrusten op een gecamoufleerd schaduwplekje.

'557116' door EliseBucket '557116' door EliseBucket

Zuid-AfrikaAddo NP

Zuid-AfrikaAddo NP

Vast in het verkeer

EliseBucket

Het Addo National Park is zeker een must visit als je in Zuid Afrika bent! gemakkelijk alleen met de auto te doen en je ontmoet prachtige dieren. Vooral de olifanten zijn er met hopen aanwezig. Als je ze niet vindt in de modderpoel dan wandelen ze wel op hun gemakje naast je auto.

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 37 | Community toppers

Ongerept Ndutu Foto: Ellen69

1. Topreview: Namibië • Twyfelfontein door ... (wil de Communitylid zich op het profiel vd redactie melden? De naam zal z.s.m. weer zichtbaar worden.)
2. Topfoto & tip: Ongerept Ndutu door Ellen69
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: LRison
5. Nieuwkomer: A.debeen

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik