Elisabeth-Nicole

profiel Elisabeth-Nicole

Naam

Liz Kaspers

Reviews

0

Foto's & tips

2

Blogs

0

Lid sinds

28 November 2020

Mijn Motto

'Niet alleen de bestemming telt, de reis er naartoe is minstens zo interessant'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D3100

Laat een reactie achter

9 reactie(s) bij "Elisabeth-Nicole"

 • profile image comment
  Door MirandaNoomen• geplaatst op 06 Dec 2020 | 15:38:51

  Nieuwkomer van de week! Gefeliciteerd met deze titel!

 • profile image comment
  Door Henk Vanetie• geplaatst op 05 Dec 2020 | 08:11:40

  Hallo Liz, welkom en gefeliciteerd met je eretitel. Groetjes Henk

 • profile image comment
  Door CDahlkamp• geplaatst op 04 Dec 2020 | 19:41:39

  Hoi LIz, van harte welkom op deze website en gefeliciteerd met je titel nieuwkomer van de week! Gr Christella

 • profile image comment
  Door Ellen69• geplaatst op 04 Dec 2020 | 19:02:00

  Nieuwkomer van de week; gefeliciteerd!

 • profile image comment
  Door Agrotewal• geplaatst op 04 Dec 2020 | 17:06:10

  Hoi Lizz, van harte gefeliciteerd met de titel nieuwkomer van de week. Gr. anita

 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 04 Dec 2020 | 09:01:25

  Beste Liz, hartelijk welkom op onze site! We zijn blij met jou als nieuw lid en hebben je dan bij deze ook uitgeroepen tot de nieuwkomer van de week. Erg leuk dat je je profiel al hebt weten te vullen en al twee mooie foto's met de Community hebt gedeeld. We hopen in de toekomst nog meer mooie reisinspiratie van jou terug te mogen zien. Gefeliciteerd met de titel en we wensen je veel plezier op onze site en een fijn weekend. Groeten de redactie.

 • profile image comment
  Door Agrotewal• geplaatst op 03 Dec 2020 | 08:05:28

  Hoi Liz, grappig dat ik in de kop van Noord Holland woon en bijna nooit daar kom. Wel leuk dat jij het zo weet te waarderen. gr. anita

 • profile image comment
  Door CDahlkamp• geplaatst op 02 Dec 2020 | 18:34:54

  Hoi Liz, welkom op de website en hopelijk ondervindt je er net zoveel plezier aan als ikzelf.
  Dank ook voor je leuke reactie! Ik deel die mening ook hoor want we zijn in veel landen geweest maar ons eigen land vergeten we daarbij.

 • profile image comment
  Door Martinhectors• geplaatst op 29 Nov 2020 | 09:16:24

  Welkom op de site!

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (2)

'1123124' door Elisabeth-Nicole '1123124' door Elisabeth-Nicole

NederlandNoord Holland

NederlandNoord Holland

Juist nu...nu het hee

Elisabeth-Nicole

Juist nu, nu er bijna geen toerisme is,is een bezoek aan de Zaanse Schans een verademing. Er is bijna niemand waardoor je op je dooie gemak een compositie kunt zoeken en niet gestoord wordt door langslopende bezoekers. Je kunt er nog steeds koffie, broodjes of warme grote druipende stroopwafels krijgen. Ook diverse souvenir winkeltjes zijn open ( voor de liefhebbers van Nederlandse hebbedingetjes ) Parkeerkosten zijn € 9 te betalen bij pinapparaat op het terrein.

'1123102' door Elisabeth-Nicole '1123102' door Elisabeth-Nicole

AustraliëGreat Otway NP

AustraliëGreat Otway NP

Uitwaaien aan de grea

Elisabeth-Nicole

Vanuit Melbourne is het ruim 2.5 uur rijden naar de Twelve apostles, de moeite meer dan waard.Niet alleen de twaalf apostelen ( waarvan er nu nog 8 overeind staan ) maar ook de andere stoppunten onderweg zijn de moeite meer dan waard, ruige natuur, beukende golven en prachtige uitzichten. Als je dan toch hier bent, bezoek ook Cape Otway national park en Cape Otway Lighthouse.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik