Eefje1981

profiel Eefje1981

Naam

Eva Van Dijk

Reviews

0

Foto's & tips

57

Blogs

0

Lid sinds

26 February 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Argentinië

Fav. stad

Buenos Aires en New York

Mijn Motto

'It’s better to see something once, than to hear about it a thousand times.'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Model

Lumix

Laat een reactie achter

11 reactie(s) bij "Eefje1981"

 • profile image comment
  Door MariekeH• geplaatst op 15 Oct 2018 | 16:59:24

  Van harte gefeliciteerd met je rode ster!

 • profile image comment
  Door PleunGroeneveld• geplaatst op 12 Oct 2018 | 20:33:50

  Hoi Eva, gefeliciteerd met je rode ster foto.

 • profile image comment
  Door Saskiahamminga• geplaatst op 12 Oct 2018 | 15:45:27

  Dank je wel Eva voor je felicitatie!

 • profile image comment
  Door Meeko• geplaatst op 26 Feb 2012 | 15:13:58

  Hoi Eva,

  Welkom op de site!

  Groetjes
  Natasja

  Bericht aangepast op 02:48:25
 • profile image comment
  Door DeHaspelBurght• geplaatst op 30 Jun 2012 | 18:04:07

  Hoi medereiziger, prachtige foto's maar je. Zelf ben ik meer van de video. Maar ik hoop snel weer wat van je te zien

  Bericht aangepast op 17:22:36
 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 06 Mar 2012 | 08:03:11

  Beste Eva,

  Helaas hebben we je foto 'Hondenbaan?' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van een huisdier te plaatsen. Zie faq:

  - Dieren horen gefotografeerd te worden in hun natuurlijke habitat. Foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan; hieronder vallen ook huisdieren en zwerfdieren.
  Uitzondering:
  - Dieren die gemigreerd zijn en in het wild in een ander land leven
  - Dieren die niet of nauwelijks meer in het wild voorkomen en daar niet te fotograferen zijn, zoals Orang Oetans en Panda's.
  - Dieren die niet meer in het wild voorkomen maar een cultuur representeren, zoals een koe in Nederland of een husky in Finland.

  Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 14:31:59
 • profile image comment
  Door Oryx• geplaatst op 29 Feb 2012 | 19:16:19

  Hoi Eva,
  Welkom op RR. Volgens mij was je dringend toe aan een (andere?) uitlaatklep voor je mooie foto's.
  Groetjes, Paul

  Bericht aangepast op 14:31:08
 • profile image comment
  Door Meeko• geplaatst op 28 Feb 2012 | 13:36:46

  Hi Eva,

  Bedankt voor je enthousiaste reactie op mijn foto 'Monument Valley NP'.
  Fijne dag nog!

  Groetjes
  Natasja

  Bericht aangepast op 14:25:33
 • profile image comment
  Door Eefje1981• geplaatst op 26 Feb 2012 | 14:01:23

  Bedankt voor de tip. Ik ben zoals gewoonlijk weer veel te enthousiast :)

  Bericht aangepast op 14:20:05
 • profile image comment
  Door Diana• geplaatst op 26 Feb 2012 | 13:35:24

  Hoi Eva,

  welkom op RR en veel plezier op deze site! Tip: plaats niet teveel foto's in een keer, want dan krijgen ze niet meer de waardering die ze verdienen en dat zou jammer zijn!

  Groetjes, Diana

  Bericht aangepast op 14:19:50
 • profile image comment
  Door Meeko• geplaatst op 27 Feb 2012 | 14:22:57

  Hi Eva,

  Vooral in het begin is het wennen hoor!
  Dan komen er zoveel namen (en bijnamen) voorbij, moeilijk uit elkaar te houden. Op een gegeven moment wordt dat handiger :-)
  Je hebt trouwens al mooie fotos geplaatst, erg leuk!
  Succes!

  Groetjes
  Natasja

  Bericht aangepast op 14:12:47

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (57)

'449899' door Eefje1981 '449899' door Eefje1981

JamaicaNegril

JamaicaNegril

Kolibrie

Eefje1981

Barney's Hummingbird Garden in Negril is absoluut een bezoek waard! Loop door de schitterende tuin en spot kolibri's. Er staan door de tuin flesjes suikerwater verspreid, zodat je de kolibries kunt voeren.

'479592' door Eefje1981 '479592' door Eefje1981

FinlandLapland

FinlandLapland

Amethistmijn in Luost

Eefje1981

In Luosto heb je de nog enige in gebruik zijnde amethistmijn. Het is zeker de moeite waard om hier een bezoek aan te brengen! Hoe kom je er? Je kunt het eerste stuk (zo'n 2.5 kilomter) lopend afleggen. Daarna vervolg je je weg met een treintje. Deze optie kost € 35,- (reis per treintje + toegang tot de mijn). Ben je niet zo goed ter been of heb je gewoon geen zin in lopen, dan is een taxi (tot het startpunt van de trein) ook een optie. Een andere mogelijkheid is het huren van langlaufski's of sneeuwschoenen. Je loopt dan nog eens 2.5 kilometer extra en het laatste stuk reis je mee met het treintje. Kies je hiervoor, dan betaal je € 19,00 (toegang mijn) + de huur van de langlaufski's of sneeuwschoenen. Ook gaan er excursies per slee achter een sneeuwscooter naartoe, maar hiervoor moet je heel wat dieper in de buidel tasten. In de winter is de omgeving van de mijn adembenemend mooi met bomen die gebukt gaan onder een enorme laag sneeuw. En verder? Bij de mijn aangekomen krijg je eerst een leuke en duidelijke uitleg over de mijn zelf en de amethist. Daarna mag je zelf je eigen amethist opgraven. Zolang deze in een gesloten hand past, mag je hem meenemen; een leuk souvenir.

'450022' door Eefje1981 '450022' door Eefje1981

JamaicaWest Jamaica

JamaicaWest Jamaica

YS Falls

Eefje1981

YS is de kortste plaatsnaam op Jamaica en ligt in de zuidwestelijke parish Saint Elizabeth. YS staat bekend om zijn rivier met de watervallen.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik