Edba73

profiel Edba73

Naam

Edith Bazuin

Reviews

0

Foto's & tips

9

Blogs

0

Lid sinds

22 March 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Griekenland

Fav. stad

Praag

Over mij

Ik ben bijna 36 jaar, woon in Assen en woon al 15 jaar samen met mijn vriend. Onze grote hobby is reizen. Mijn grote hobby is fotograferen. Ik heb nog niet zo lang een spiegelreflex camera. Door drukte op het werk, vakantie en verbouwen in het huis heb ik helaas nog niet de kans gehad om mijn camera goed te leren kennen. Mijn eerste foto's heb ik al wel geplaatst. Ik hoop in de toekomst nog mooiere en betere foto's te kunnen laten zien.

Mijn Motto

'Ik ga op reis om zo veel mogelijk van de wereld te zien, andere culturen te leren kennen en te genieten van de diverse natuur.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D60

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (9)

'472779' door Edba73 '472779' door Edba73

PortugalAzoren

PortugalAzoren

Natuur en wildlife

Edba73

In mei 2009 zijn we naar de Azoren geweest. We zijn op het grootste eiland geweest, Sao Miguel. Onze 1e prioriteit was het zien van walvissen en dolfijnen. We hebben van tevoren 5 trips geboekt. Uiteindelijk zijn we 10 keer geweest. Voor de excursies moet je absoluut boeken bij Futurismo. Erg vriendelijke mensen, uitstekende service en ze doen er alles aan om de walvissen te zoeken. Om het eiland te verkennen moet je absoluut een auto huren. Hoogtepunten van het eiland zijn, Cete Cidades, Lagoa do Fogo, Caldeira Velha, Lagoa das Furnas en Terra Nostra Garden. Wij verbleven in Capelas, appartementen Acorsonho. De 2-kamerappartementen zijn erg ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Sao Miguel is voor de natuurliefhebber en rustzoeker absoluut een bezoek waard.

'197174' door Edba73 '197174' door Edba73

PortugalAzoren

PortugalAzoren

Bultrug

Edba73

Voor de kust van Sao Miguel sprong deze bultrug ineens het water uit. Wij waren de gelukkige getuigen. Het was namelijk voor de 2e keer in drie jaar dat er een bultrug gespot werd.

'196911' door Edba73 '196911' door Edba73

PortugalAzoren

PortugalAzoren

Dol-Fijn

Edba73

Voor de kust van Sao Miguel, dobberend in de atlantische oceaan en omringd door dolfijnen. Helemaal te gek!

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 14 | Community-toppers


Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan. Foto: Ameerakker
1. Topfoto & -tip: Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan door Ameerakker
2. Review: Graubünden door Henneke
3. Communitylid van de week: Travelbag
4. Nieuwkomer: Clicks_by_irene

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik