E Jonkers

profiel E Jonkers

Naam

Eline Jonkers

Reviews

0

Foto's & tips

2

Blogs

0

Lid sinds

15 July 2018

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Zuid-Afrika

Fav. stad

Porto

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

 

2 reactie(s) bij "E Jonkers"

  • profile image comment

    Van harte gefeliciteerd met de rode ster, ik heb nog een aanvulling op de uitleg van Sigrid.. De foot's met een rode ster komen bij elkaar te staan en zijn voor altijd heel makkelijk terug te vinden, eeuwige roem zeg maar!

    Door agrotewal • geplaatst op 2018-08-26 09:33:00
  • profile image comment

    Hi Eline, de redactie benoemt eens per week een Reisreporter van de week, topreview, topblog, nieuwkomer en Topfoto & tip van de week. Daarnaast spreekt zij haar waardering uit over een aantal foto’s door deze te belonen met een rode ster. Dus van harte met de jouwe :-). Hartelijke groet, Sigrid

    Door baatjes • geplaatst op 2018-08-24 19:23:20

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (2)

'902238' door E Jonkers '902238' door E Jonkers

MaleisiëTaman Negara

MaleisiëTaman Negara

Chinimeer (Tasik...Ch

E Jonkers

Het Chinimeer zat niet in ons reisplan, maar eenmaal in Maleisië leek het mij toch een mooie plek om een stop te maken (met name vanwege de lotussen op het meer). De huisjes van het park lieten wat te wensen over, maar de mensen die er werken zijn heel aardig en kindvriendelijk. We kwamen vrij laat in de avond aan, dus de volgende dag stond ik vroeg op om het meer te zien en toen kreeg ik deze mooie lucht als cadeautje!

'975101' door E Jonkers '975101' door E Jonkers

IJslandOostland

IJslandOostland

Páskahellir...(Paasgr

E Jonkers

Tijdens onze rondreis door IJsland maakten we een stop in het plaatsje Neskaupstadur. Vanuit dat dorp kan je een mooie wandeling langs de kustlijn maken naar deze 'grot'. Als het goed is wordt op deze plek een ceremonie/ritueel gedaan tijdens Pasen. Het is een prachtige plek waar kleine watervallen bijna direct in de zee vallen. Tijdens onze wandeling kwamen we geen enkele andere toerist of wandelaar tegen, maar misschien kwam dat ook door het regenachtige weer.