DylianProcee

'530420' door DylianProcee '530420' door DylianProcee

Groot-BrittanniëLiverpool

Groot-BrittanniëLiverpool

Achter de kathedraal

DylianProcee

Liverpool de stad van The Beatles maar ook van hele mooie landschappen. Deze foto is genomen achter de kathedraal van Liverpool, een van de grootste kathedralen van de wereld.

'512036' door DylianProcee '512036' door DylianProcee

Groot-BrittanniëEdinburgh

Groot-BrittanniëEdinburgh

Bij zonsondergang

DylianProcee

Edinburgh de hoofdstad van Schotland alleen niet de grootste, de grootste is Glasgow. Edinburgh is de stad waar Alexander Graham Bell (uitvinder van de telefoon) geboren is.

'512031' door DylianProcee '512031' door DylianProcee

FrankrijkAvignon

FrankrijkAvignon

Avignon

DylianProcee

Avignon heeft de bijnamen Babylon aan de Rhône, en Provençaalse pausenstad. Het historische centrum is omgeven door een hoge stadsmuur van 4,2 kilometer lang met zeven poorten. Het centrum staat sinds 1995 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. (United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization)

'511957' door DylianProcee '511957' door DylianProcee

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Freedom

DylianProcee

Het Vrijheidsbeeld is een geschenk van Frankrijk voor de Verenigde Staten ter ere van het eeuwfeest van de onafhankelijkheidsverklaring en ook als teken van vriendschap. Het beeld is 46 meter hoog (93 meter als de sokkel wordt meegerekend).

'511733' door DylianProcee '511733' door DylianProcee

SpanjeMallorca

SpanjeMallorca

Mooi Gebergte

DylianProcee

Een mooi gebergte op het mooie eiland Mallorca in Spanje. Het was een mooie trip zo door de bergen naar ons hotel. Wat ik vooral mooi vond waren de huisjes zo tussen de bomen in de bergen.

'511725' door DylianProcee '511725' door DylianProcee

FrankrijkParijs

FrankrijkParijs

Liefde boven de Seine

DylianProcee

Allemaal liefdesslotjes op de brug boven de Seine in Parijs. Jammer dat ze er allemaal af moesten vanwege het gewicht. Het was wel een super leuk gezicht al die sloten.

'511720' door DylianProcee '511720' door DylianProcee

FrankrijkParijs

FrankrijkParijs

Parijs

DylianProcee

De Eiffeltoren is het symbool van Parijs en wordt door velen gezien als een van de niet-klassieke wereldwonderen. De toren ontvangt tegenwoordig jaarlijks meer dan zes miljoen bezoekers en is daarmee het meest bezochte monument ter wereld.

'511641' door DylianProcee '511641' door DylianProcee

ItaliëFlorence

ItaliëFlorence

Duomo

DylianProcee

Een mooi stukje van de hoofdstad van Toscane, Florence met de Duomo Santa Maria del Fiore, de stad zelf en een stukje gebergte. Florence, Toscane, Italië

'511640' door DylianProcee '511640' door DylianProcee

ItaliëPisa

ItaliëPisa

De scheve toren

DylianProcee

De scheve toren van Pisa. Een super mooie en historische toren. Al gebouwd in 1173, hij is ongeveer 56 meter hoog en telt 297 treden. Pisa, Toscane, Italië

'511637' door DylianProcee '511637' door DylianProcee

ItaliëToscane

ItaliëToscane

Iemand een wijntje?

DylianProcee

Iedereen vind toch wel een soort wijn lekker. Hier is de keuze reuze met wijn in alle smaken. Een klein winkeltje maar erg leuk. Volterra, Toscane, Italië

'511636' door DylianProcee '511636' door DylianProcee

ItaliëToscane

ItaliëToscane

Volterra

DylianProcee

Zo mooi is Italië. Dat bewijst deze foto maar weer, niet alleen mooie steden maar ook een prachtig landschap. Bergen groen en huizen. Volterra, Toscane, Italië.

'511635' door DylianProcee '511635' door DylianProcee

Groot-BrittanniëEdinburgh

Groot-BrittanniëEdinburgh

Kerkje

DylianProcee

Een mooie foto van van alles en nog wat, een kerk een paar huizen en een restaurant. In de stad Edinburgh in Schotland. Echt een super mooie kerk.

'511634' door DylianProcee '511634' door DylianProcee

Groot-BrittanniëLonden

Groot-BrittanniëLonden

Big Ben

DylianProcee

The Big Ben is echt super mooi. Feitje: Wist u dat de naam Big Ben eigenlijk voor de klok staat en niet voor het gebouw. ik hou van Londen.

'511590' door DylianProcee '511590' door DylianProcee

België

België

Waterval

DylianProcee

Een spectaculaire waterval in België in Coo. Het was zo koud dat de ijspegels van de takken hingen zoals je kan zien. Super cool. (en nee dat was geen slechte grap)

'511587' door DylianProcee '511587' door DylianProcee

FrankrijkCote d'Azur

FrankrijkCote d'Azur

Nieuwsgierig

DylianProcee

Een nieuwsgierig reptiel in Frankrijk. Een van de mooiste wildlife foto's die ik ooit heb gemaakt. Ik houd erg van dieren en vond dit een mooie foto om te uploaden.

'511580' door DylianProcee '511580' door DylianProcee

FrankrijkCote d'Azur

FrankrijkCote d'Azur

Cote d'Azur

DylianProcee

Een mooi plaatje van onze vakantie in 2011 aan de Cote d'Azur. (Zuid-Frankrijk) Echt een super mooi landschap vind ik persoonlijk. Alvast bedankt voor alle duimpjes en reacties.

'511575' door DylianProcee '511575' door DylianProcee

Groot-BrittanniëEdinburgh

Groot-BrittanniëEdinburgh

Wat een gebouw

DylianProcee

Wow wat een gebouw ik weet niet of het en huis of een hotel is maar beide keren is het geweldig. Daar zou ik wel in kunnen wonen.

'511574' door DylianProcee '511574' door DylianProcee

Groot-BrittanniëSchotland

Groot-BrittanniëSchotland

Edinburgh Castle

DylianProcee

Edinburgh Castle een van de mooiste kastelen die ik ooit in mijn leven heb gezien. Men zegt dat het daar spookt en behekst is al heb ik daar weinig van mee gekregen. Maar wie weet ? Spooky.

'511573' door DylianProcee '511573' door DylianProcee

Groot-BrittanniëEngeland

Groot-BrittanniëEngeland

No Smoking

DylianProcee

Een kasteel heeft natuurlijk ridders een koning en koningin,maar ook draken. Dat bewijst dit bord maar weer in het kasteel van Alnwick. DRAKEN bestaan echt!!

'511569' door DylianProcee '511569' door DylianProcee

Groot-BrittanniëEngeland

Groot-BrittanniëEngeland

Alnwick Castle

DylianProcee

Alnwick castle is een kasteel in Engeland. Dit is waar de eerste twee films van Harry Potter zijn opgenomen. (als de school Zweinstein in de films.)

'511517' door DylianProcee '511517' door DylianProcee

ItaliëFlorence

ItaliëFlorence

Dit maakt een stad no

DylianProcee

In Florence zijn veel van zulke stop borden en zulke kleine dingen maken steden nou leuk. Ondanks dat Florence natuurlijk al een super mooie en leuke stad is van zichzelf.

'511500' door DylianProcee '511500' door DylianProcee

Groot-BrittanniëLonden

Groot-BrittanniëLonden

The Regent's Park

DylianProcee

Een mooi stukje van het Regent's park in Londen. Vlakbij het Sherlock Holmes museum. Wat ik mooi vind aan dit park is dat het zo groot is er zit zelfs een dierentuin een universiteit en een open lucht theater in.

'511479' door DylianProcee '511479' door DylianProcee

Groot-BrittanniëEdinburgh

Groot-BrittanniëEdinburgh

Edinburgh

DylianProcee

Een van de eerste foto's die ik heb gemaakt in Edinburgh. Een mooi gebouw gefotografeerd vanaf een brug over een riviertje die eindigt in een waterval.

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 38 | Community toppers

Traditionele vissers ... Foto: Antwan

1. Topreview: n.v.t.
2. Topfoto & tip: Traditionele vissers ... door Antwan
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: Elleke
5. Nieuwkomer: MGPhotography

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik