DoordelensvanAnouk

profiel DoordelensvanAnouk

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

3

Blogs

1

Lid sinds

09 October 2019

Favorieten

Fav. werelddeel

Poolgebieden

Fav. land

Indonesië

Fav. stad

Marrakech

Over mij

Hallo, ik ben Anouk.

In 2004 betoverd door het Afrikaanse landschap en vervolgens niet meer gestopt met klikken. Inmiddels jaren later en heel veel foto's verder heb ik gemerkt dat portret en reisfotografie toch wel mijn favoriete onderwerpen zijn. Mijn oog voor detail heb ik ontwikkeld door de zoeker van mijn camera. Al vele mooie bestemmingen mogen bezoeken. Zoals een urban jungle in New York, de jungle in Venezuela een rondreis over Java en Bali en nog meer prachtige bestemmingen en steden. Binnenkort ga ik mijn droomreis maken naar Lapland.

In mijn ultieme (fotografie) droom ben ik samen met Jimmy Nelson en Frans Lanting op wereldreis en leggen we mens, dier en natuur in zijn puurste vorm vast.

Liefs, Anouk

Ps. Nieuwsgierig geworden? Zie meer reisfoto's en verhalen op: https://www.door-de-lens-van-anouk.nl/

Op alle foto's op mijn Columbus profiel berust auteursrecht. Niets van deze foto's mag worden gekopieerd in welke vorm dan ook zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf van Anouk Sassen | Door de lens van Anouk.

Mijn Motto

'Travel as much as you can as far as you can as long as you can photograph as much as you can Life's not meant to be lived in one place.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

5D Mark||

 

2 reactie(s) bij "DoordelensvanAnouk"

  • profile image comment

    Welkom op de site. De foto's die je hebt geplaatst beloven veel goeds. Prachtig hoor

    Door CDahlkamp • geplaatst op 2019-10-11 17:29:37
  • profile image comment

    Hoi Anouk, welkom op de site! Veelbelovend portret geplaatst!!! Veel plezier hier, groet frank

    Door indi • geplaatst op 2019-10-09 18:57:00

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (3)

'1109227' door DoordelensvanAnouk '1109227' door DoordelensvanAnouk

FinlandLapland

FinlandLapland

Ontdek de ongerepte..

DoordelensvanAnouk

Het is half januari, de zon is net krachtig genoeg om zich te tonen boven de horizon en de gevoelstemperatuur is -20 graden. De husky's blaffen al luid. Het is tijd om met de slee op pad te gaan. Sommige van hen hebben de ijspegels aan de snorharen hangen. Eenmaal plaats genomen op de slee trekken de honden in een ruk de slee het witte landschap in. Naarmate de zon iets hoger komt te staan kleurt het landschap prachtig roze. Deze rit zou uren mogen duren. Uiteindelijk mag ik dan ook nog plaats nemen op de achterkant van de slee. Een droom die uitkomt! En dankzij deze foto kan ik hier nog lang van nagenieten. Op alle foto's op mijn Columbus profiel berust auteursrecht. Niets van deze foto's mag worden gekopieerd in welke vorm dan ook zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf van Anouk Sassen | Door de lens van Anouk.

'1102739' door DoordelensvanAnouk '1102739' door DoordelensvanAnouk

Indonesië

Indonesië

Sunrise, sunrise look

DoordelensvanAnouk

Het magische moment van het ontwaken van de natuur, de opkomst van de zon, het vertrekken van de mist en het fluitconcert van allerlei vogels. Iedere minuut verkleurd het landschap en het schouwspel van de zon die hoger en hoger komt is magisch. Nieuwsgierig geworden? Zie meer reisfoto's en verhalen op: https://www.door-de-lens-van-anouk.nl/ Op alle foto's op mijn Columbus profiel berust auteursrecht. Niets van deze foto's mag worden gekopieerd in welke vorm dan ook zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf van Anouk Sassen | Door de lens van Anouk.

'1102738' door DoordelensvanAnouk '1102738' door DoordelensvanAnouk

IndonesiëJogjakarta

IndonesiëJogjakarta

Authentiek portret in

DoordelensvanAnouk

Java, Indonesië een van de meest ontwapenende bestemmingen die ik heb bezocht. Een doorreis van Oost naar West Java. Halverwege de reis stopten wij bij een lokale markt nabij Pangdanaran en struinden hier wat rond. Betoverd door alle geuren en kleuren, maar vooral geboeid door de prachtige traditionele gezichten. De Javaanse ouderen hebben zelf niet in de gaten hoe mooi ze zijn. Plots zag ik in mijn ooghoek deze prachtige authentieke dame voorbij strompelen. Gefascineerd door haar gezicht, wat liet zien dat deze dame een enorm zwaar leven achter de rug heeft, probeerde ik ondanks de taalbarrière haar toestemming voor een portretfoto te vragen. Met haar blik en een vriendelijk knikje liet ze het toe. Met deze indringende blik keek ze recht in mijn lens en ik in haar oude ziel. Iedere rimpel vertelt een verhaal uit haar leven. Vervolgens ging ze op in de mensenmassa en hebben wij elkaar niet meer gezien. Nieuwsgierig geworden? Zie meer reisfoto's en verhalen op: https://www.door-de-lens-van-anouk.nl/ Op alle foto's op mijn Columbus profiel berust auteursrecht. Niets van deze foto's mag worden gekopieerd in welke vorm dan ook zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf van Anouk Sassen | Door de lens van Anouk.

Laatste blogs (1)