Digi-photomarli

profiel Digi-photomarli

Naam

marlies meijer

Reviews

0

Foto's & tips

7

Blogs

0

Lid sinds

27 November 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Canada

Mijn Motto

'Reizen verbreed je horizon en geeft je een gevoel van vrijheid!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

canon eos450

Laat een reactie achter

2 reactie(s) bij "Digi-photomarli"

 • profile image comment
  Door Saphira• geplaatst op 20 Jan 2011 | 11:58:52

  Je hebt bij je Santorinifoto aangevinkt dat deze meedoet aan de Thailandactie. Echter, zoals ook in de wedstrijdvoorwaarden staat uitgelegd, kunnen aan deze competitie alleen foto's gemaakt in Thailand meedoen. Foto's uit andere landen worden dus per definitie gediskwalificeerd. Gelieve alleen foto's die voldoen aan de voorwaarden van de competitie mee te laten doen. Op die manier houden we de database schoon.
  Je kunt zelf verkeerde foto's altijd weer afvinken door via het potloodje onder de foto naar de bewerkpagina te gaan. Ook daar staat de actiebutton, op die manier kun je ook eerder geplaatste Thailandfoto's mee laten doen aan de wedstrijd.

  Bij voorbaat dank.

  Veel plezier nog op de site!

  Met vriendelijke groet,

  Vellah Bogle
  Columbus Webmaster

  Bericht aangepast op 02:35:32
 • profile image comment
  Door Roosje64• geplaatst op 04 Jan 2011 | 08:52:44

  Hoi Marlies,
  Dank voor je reactie op mijn tip van de kabelbaan voor thrillseekers! Ik ben een poosje niet meer zo actief op RR door allerlei omstandigheden. Wel leuk om nu weer een reactie te krijgen! Misschien wakkert dit de koorts om wat vaker in te loggen wel weer aan!
  Groetjes,
  Lia

  Bericht aangepast op 02:02:48

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (7)

'288777' door Digi-photomarli '288777' door Digi-photomarli

OostenrijkTirol

OostenrijkTirol

St jakob in haus ...

Digi-photomarli

Winter in St Jakob in haus. Een schitterend ski / langlaufgebied in het pillerseetal. Op ongeveer een uur rijden van munchen. Vanuit de ski-lift een sprookjeslandschap..

'331976' door Digi-photomarli '331976' door Digi-photomarli

CanadaIcefields Parkway

CanadaIcefields Parkway

Meertje langs de ice.

Digi-photomarli

Langs de mooiste autoroute ter wereld : de icefields parkway liggen verschillende mooie gletsjermeertjes. Je ziet de spiegeling van de bergen in het meer... Awesome view!

'342175' door Digi-photomarli '342175' door Digi-photomarli

CanadaIcefields Parkway

CanadaIcefields Parkway

Lake Emerald :...spie

Digi-photomarli

Tijdens de wandeling rond lake Emerald waren er telkens weer andere spiegelingen te zien in het groene water van Lake Emerald. Een geluk was wel dat het windstil was.

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 14 | Community-toppers


Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan. Foto: Ameerakker
1. Topfoto & -tip: Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan door Ameerakker
2. Review: Graubünden door Henneke
3. Communitylid van de week: Travelbag
4. Nieuwkomer: Clicks_by_irene

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik