DeReisdame

'1116495' door DeReisdame '1116495' door DeReisdame

India

India

Sprookjes licht in he

DeReisdame

Niet de blinkende forten van Rajasthan, maar de schoonheid van verval vind je in het fort van Orchha. Een verzameling paleizen waar door de duizendenéénnacht poorten en vensters het betoverendste licht binnen valt. Samen met de lokale bevolking kun je uren dwalen langs galerijen en over binnenplaatsen. 's Avonds is er een lichtshow, in het Engels, met interessante historische wapenfeiten van het fort. Beetje lang, maar wie maalt daar om als je met z'n tweetjes in de zwoele nacht laat binnen komen wat een historisch plek het is. Vanaf de 16e eeuw werd er gewoond, gewerkt en gevochten...... Dus voor als het weer kan..... én als je weer durft...... We hoorden dat toeristen het fort voor anderhalf uur aandoen op weg naar Varanasi. TE WEINIG! Een hele dag op z'n minst! Niet alleen voor het fort, ook voor de chattris, gedenk monumenten met gieren en natuurlijk een tempel.

'1115005' door DeReisdame '1115005' door DeReisdame

NederlandFriesland

NederlandFriesland

Anderhalvemeter?...an

DeReisdame

Noorderleech. Er was altijd al die ruimte. Altijd anders door het jaar heen. Maar nu voel je hier opeens heel erg de stilgevallen wereld, de afstand tot elkaar. En van alles wat niet doorgaat, de brandganzen vertrokken gewoon weer naar hun broedgebieden in het hoge noorden.

Community updates

FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
07-08-2020 Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >>

DRONEFOTOWEDSTRIJD
23-07-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl

week 31 | Community toppers

Zonsondergang bij Lake Mutanda. Foto: MirandaNoomen

1. Topreview: Bosnië-Herzegovina door Dianadm
2. Topfoto & tip: Zonsondergang bij Lake Mutanda door MirandaNoomen
3. Topblog: Niet smeren? ... door Elleke
4. Communitylid van de week: Dannyvdm
5. Nieuwkomer: PeggyA

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik