Dcbrouwer

profiel Dcbrouwer

Naam

david brouwer

Reviews

0

Foto's & tips

47

Blogs

5

Lid sinds

19 January 2010

Laat een reactie achter

10 reactie(s) bij "Dcbrouwer"

 • profile image comment
  Door Diana• geplaatst op 20 Jan 2010 | 11:54:15

  Hallo David,

  welkom op RR en veel plezier op deze site!
  Euh...leuke profielfoto.... :)

  Gr Diana

  Bericht aangepast op 08:59:30
 • profile image comment
  Door Albertensandra• geplaatst op 20 Jan 2010 | 19:32:30

  Graag gedaan hoor. voor jou is het natuurlijk weer anders omdat je de persoon kent. Zelf zou ik zo'n foto ook erg leuk vinden!
  Gr, Sandra

  Bericht aangepast op 10:38:34
 • profile image comment
  Door Hansdewildt• geplaatst op 30 Jan 2010 | 21:00:47

  Hoi David,
  bedankt voor je positieve reactie op mijn foto van de zonsondergang in Luxor.
  groetjes,
  Hans

  Bericht aangepast op 18:07:03
 • profile image comment
  Door MadonnaPrinz• geplaatst op 28 Jan 2010 | 12:43:46

  Dank je wel David voor je reactie op de foto "als de zon onder is". Groeten, Loraine

  Bericht aangepast op 02:31:28
 • profile image comment
  Door Graaf• geplaatst op 20 Jan 2010 | 13:23:07

  Hoi David, bedankt voor je antwoord; je vroeg om de mening, die had ik eerlijk gegeven. 'T is natuurlijk je persoonlijke voorkeur welke foto je hier plaatst en waarom. Het is ook niet de bedoeling dat je een foto van hetzelfde onderwerp nog eens plaatst.
  Veel plezier hier op de site,
  groetjes, Jetty

  Bericht aangepast op 02:07:55
 • profile image comment
  Door Fraju• geplaatst op 20 Jan 2010 | 09:15:13

  Hallo David,

  Welkom op de website. Tip: zet niet meteen te veel foto's online anders worden er heel veel niet bekeken en/of beoordeeld. Elke dag een paar is het beste.

  Veel plezier, Franc

  Bericht aangepast op 02:07:39
 • profile image comment
  Door Albertensandra• geplaatst op 25 Jan 2010 | 09:44:36

  Het lijkt mij erg mooi om daar eens te kijken!!!!
  We hebben zoveel landen nog niet gezien en ons lijstje wordt oa door RR alleen maar langer, hahaha!

  Bericht aangepast op 18:04:46
 • profile image comment
  Door Albertensandra• geplaatst op 25 Jan 2010 | 19:30:26

  hahahaha

  Bericht aangepast op 18:02:10
 • profile image comment
  Door Diana• geplaatst op 20 Jan 2010 | 12:56:44

  Nee (nog) niet; enkele kennissen en collega's wel en dei zeiden dat je het echt georganiseerd moet doen ivm wegbewijzering alleen in het Chinees..veel met openbaar vervoer moeten doen...dat soort dingen...daar wij niet van georganiseerd reizen houden en al helemaal niet met openbaar vervoer, staat China bij ons eigenlijk op een zijspoor. Het land trekt ons wel. Jouw foto's en ook andere op RR zijn in ieder geval mooi genoeg om ons warm te houden...

  Groetjes, Diana

  Bericht aangepast op 17:52:29
 • profile image comment
  Door Huubm• geplaatst op 20 Jan 2010 | 09:38:59

  Hoi David,
  Franc is me net voor. Welkom en veel plezier. Het is jammer als je zorgvuldig gemaakte fotos niet de beoordeling krijgen die ze verdienen.

  Groet Huub

  Bericht aangepast op 17:52:08

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (47)

'312601' door Dcbrouwer '312601' door Dcbrouwer

JapanHonshu centraal

JapanHonshu centraal

Twee badende Japanse.

Dcbrouwer

Deze foto is genomen in Jigokudani Yaen-koen (Hell Valley Wild Monkey Park) in Nagano prefecture. Afgelopen februari, er lag een flinke pak sneeuw al is dat niet op deze foto te zien.

'227974' door Dcbrouwer '227974' door Dcbrouwer

RuslandKazan

RuslandKazan

Kul Sharif moskee

Dcbrouwer

Volgens de Lonely Planet is de Kul Sharif moskee de grootste van Europa. Deze foto is in december gemaakt net toen het een paar dagen boven nul was en het meeste sneeuw gesmolten was.

'313162' door Dcbrouwer '313162' door Dcbrouwer

JapanHonshu centraal

JapanHonshu centraal

Japanse Makaak in de.

Dcbrouwer

Deze jonge Japanse Makaak is even aan het uitrusten van het spelen in de sneeuw. Deze foto is gemaakt in Jigokudani Yaen-koen (Hell Valley Wild Monkey Park) in de provincie Nagano.

Laatste blogs (5)

We hebben Yokohama vooral als uitvalsbasis gebruikt. In Yokohama is niet echt veel te doen, al vind ik de stad wel veel mooier als Tokio. je hebt een mooie waterkant wat helemaal gerestoreerd is, en a... Lees meer

Op woensdag 14 january zijn we vanuit Düsseldorf naar Londen gevlogen. Het was de bedoeling om naar Tokio te vliegen, maar het was zeer slecht weer in Londen waar door we niet konden vertrekken vanuit... Lees meer

JapanTokio

We zaten in een vrijwel lege trein van Kazan naar Moskou wat heerlijk was geen snurkende mensen om je heen en geen mensen die constant tegen je voeten aan lopen als ze moeten roken en naar de wc moete... Lees meer

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik