DaphneDeborah

profiel DaphneDeborah

Naam

DaphneDeborah v E

Reviews

0

Foto's & tips

6

Blogs

0

Lid sinds

08 August 2016

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Canada

Fav. stad

Vancouver

Over mij

Reizen, hoe mooi is het om zoveel meer van de wereld te kunnen zien dan alleen het land waar je geboren/opgegroeid bent!

Sinds mijn 21ste maak ik minimaal eenmaal per jaar een stedentrip met mijn moeder, een verjaardagskado dat een traditie is geworden. Deze stedentrips hebben mijn reislust enorm aangewakkerd wat maakt dat ik constant opzoek ben naar een nieuwe reis, kort of lang.

Sinds 2012 probeer ik naast de stedentrips, jaarlijks een lange reis naar Amerika/Canada te maken en tussen door alle korte mogelijkheden die op mijn pad komen.

Mijn Motto

'Always planning a new adventure...'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Samsung

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (6)

'536112' door DaphneDeborah '536112' door DaphneDeborah

NoorwegenTromso

NoorwegenTromso

Sneeuwschoenen aan en

DaphneDeborah

Indien je een aantal dagen verblijft in Tromso is een uitstap naar de omgeving een aanrader. Zeker in het winterseizoen biedt de omgeving veel winterse activiteiten waaronder, boottochten, hyskytochten, maar ook sneeuwschoen wandelen.

'536107' door DaphneDeborah '536107' door DaphneDeborah

IJslandReykjavik

IJslandReykjavik

Kleurrijk Reykjavik

DaphneDeborah

Beklim het (met zijn 74,5 meter) hoogste IJslandse kerkgebouw 'Hallgrimskirkja' ook wel de kerk van Hallgrimur en kom op het hoogste punt van Reykjavik waar je dit kleurrijke uitzicht over de stad kunt bewonderen.

'536109' door DaphneDeborah '536109' door DaphneDeborah

NoorwegenTromso

NoorwegenTromso

Winters Tromso

DaphneDeborah

Naar Noorwegen gingen wij voor het Noorderlicht. Dit was ons in IJsland niet gelukt en dit werd poging twee, want dit is een van de beste plaatsen om het Noorderlicht te zien zeggen ze en inderdaad dit keer met meer geluk. Naast het Noorderlicht Tromso de grootste stad in het noorden van Noorwegen. Een wandeling door de stad biedt mooie vergezichten waaronder deze met uitzicht op de Arctic Cathedral.

Community-updates

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

03-11-2021 Het maandthema van november - parken - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd met je prachtfoto van de Bastei in Saksen, Antwan! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier! Het maandthema voor december is 'architectuur'. Dit is je laatste kans om mee te doen dit jaar, dus zet hem op!

EDITIE 104 | NATUURREIZEN & WILDLIFE-TIPS

01-11-2021 Columbus Travel editie 104 ligt vanaf vandaag in de winkels! Je wordt getrakteerd op de beste wildlifetips en we nemen je mee naar Costa Rica, het Zwarte Woud, Kenia en Roemenië to name a few. En ook in deze editie vind je traditiegetrouw de prachtigste communityfoto's, dit keer van AMeerakkerAGrotewalDeerikDreamer666
Ellen69 en Henk Vanetie. Bekijk de editie hier >

WEEK 48 | COMMUNITY-TOPPERS


Even tijd voor mezelf. Foto: MarcoPhotoWorld
1. Topfoto & -tip: Even tijd voor mezelf door MarcoPhotoWorld
2. Review:  Zuid Schiereiland, IJsland door Myrthe Levels
3. Communitylid van de week: ShennavanGijtenbeek
4. Nieuwkomer: Bas Vink

Doe mee aan onze fotowedstrijden

MAANDTHEMA: ARCHITECTUUR TIJDENS CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van december is: architectuur. Lees meer over de wedstrijd >

FOTOWEDSTRIJD: WIN DE SAFARIREIS VAN JE LEVEN!

Sifnos, Griekenland

Natuurliefhebbers: grijp je kans! Met je favoriete natuurfoto maak je dit najaar kans op een geheel verzorgde, luxe safarireis voor twee personen naar Greater Amboseli in Kenia. Doe mee >

TEST JE WADDENKENNIS EN WIN EEN ZEILTOCHT

Waar de een al alle Waddeneilanden op z'n duimpje kent, heeft de ander nog nooit de oversteek gemaakt. In welke categorie val jij? Test hoeveel jij van het Waddengebied weet en wie weet sleep jij een zeilboottocht van Rederij Naupar in de wacht voor jou en je vrienden! Doe mee >

DOE DE ISRAËL-QUIZ EN MAAK KANS OP GAVE PRIJZEN!

Sifnos, Griekenland

Van inspirerende steden tot Bijbelse landschappen en van Tel Aviv tot aan de Rode Zee: in Israël raak je nooit uitgekeken. Ontdek hoeveel jij weet van dit eeuwenoude land en sleep een van de drie te gekke reisprijzen in de wacht! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik