Cyn136

profiel Cyn136

Naam

Cynthia van der Horst

Reviews

0

Foto's & tips

25

Blogs

1

Lid sinds

03 December 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Australië

Fav. stad

Pittsburgh

Over mij

M'n foto is gemaakt in Consol Energy Center, de nieuwe hockey arena in Pittsburgh. Ik ondekte een face-paint booth, is het te zien ;)

Mijn vrienden noemen me meestal Cyn. Ik ben erg reislustig maar als student is mijn portemonnee het vaak niet eens met mijn ambitieuze reisplannen. Op deze website wil ik graag alvast meer informatie op doen voor wanneer ik weer weg kan!

Mijn Motto

'Als het bestaat, wil ik het zien!'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Nikon

Model

Coolpix AW110

Overige

Sony Cybershot P200

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (25)

'480573' door Cyn136 '480573' door Cyn136

MexicoPlaya del Carmen

MexicoPlaya del Carmen

Xel-ha Natuurpark

Cyn136

[url="http://www.xelha.com/" target="_blank"]Xel-ha[/url] is een prachtig natuurpark aan de oost kust van Mexico, gelegen net onder Playa del Carmen. Binnen krijg je een bandje om je pols, de restaurants zijn namelijk all inclusief. Je kunt er snorkelen in de baai waar je prachtige (enorme) vissen ziet, en door de bossen lopen waar ook veel wild leven langs je wandelt. Eventueel zijn er in het park ook mogelijkheden tot het zwemmen met dolfijnen en andere dieren. En dat allemaal rond een prachtige baai met prachtige natuur er om heen.

'374932' door Cyn136 '374932' door Cyn136

Verenigde StatenConnecticut, Rhode Isl, Massachusetts

Verenigde StatenConnecticut, Rhode Isl, Massachusetts

The State House

Cyn136

Providence is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Rhode Island. Op de foto zie je op de achtergrond Rhode Island State House. Het gebouw staat op een historisch erfgoed lijst. Hierin zitten o.a. Rhode Island General Assembly, State treasurer en de gouverneur.

'424452' door Cyn136 '424452' door Cyn136

Verenigde StatenPennsylvania

Verenigde StatenPennsylvania

Verlicht Pittsburgh

Cyn136

Een van DE attracties van Pittsburgh, zowel voor locals als toeristen (voor zover die daar al komen), is de Incline. Ze hebben twee inclines; een gondel op een rails. Deze karretjes gaan Mount Washington op, op twee verschillende punten langs de bergwand. Het is een mooi vervoersmiddel, en vooral het uitzicht als je boven komt "doet 't 'em"! Wat vooral mooi was om te zien is het volledige opgelichte Heinz Field (genoemd naar de Heinz ketchup fabriek ernaast) waar op dat moment een college football wedstrijd gaande was.

Laatste blogs (1)

Tijdens mijn laatste reis naar de VS heb ik een aantal internet vrienden bezocht, en een aantal nieuwe vrienden opgedaan. In drie weken tijd heb ik in 2010 met mijn vriend een flinke ronde gereden doo... Lees meer

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (2)

'492685' door Dorie '492685' door Dorie

Kenia

Kenia

Psssssssssss.........

Dorie

We delen altijd ballonnen uit op reis, zo ook aan deze kinderen. Ik had er één opgeblazen en liet deze al sissend leeglopen, dit gaf hilariteit. Daarna probeerden de kinderen het zelf bij elkaar.

'475537' door Fransvdg '475537' door Fransvdg

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Breng een bezoek aan.

Fransvdg

Iedereen die New York bezoekt kan ik aanraden om ook eens te gaan kijken in het hoofdkantoor van de Verenigde Naties. Buiten is het al een heel leuk gezicht om alle 192 vlaggen van de lidstaten te zien wapperen. Ze hangen daar in alfabetische volgorde van Afghanistan tot Zimbabwe. Hoeveel herken je er? Heel veel landen hebben prachtige kunstvoorwerpen geschonken die in het gebouw worden tentoongesteld. Ook krijg je er interessante informatie te zien en horen over alle diensten die de VN kent: onder andere Unesco, Unicef, de Wereldgezondheidsorganisatie WHO, de Wereldbank en de Veiligheidsraad. Bij de rondleiding kom je ook in de grote zaal van de Algemene Vergadering en de zaal van de Veiligheidsraad, tenminste als daar geen vergaderingen zijn. Daarom is het goed om je bezoek even voor te bereiden. Voor meer informatie kun je vooraf contact opnemen met de rondleidingen eenheid van de Verenigde Naties. E-mail: toursunhq@un.org Internet: http://www.un.org/tours De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag tussen 09:45 en 16:45. Postzegelverzamelaars weten dat de Verenigde Naties hun eigen postzegels uitgeven. Er is een postkantoor in het hoofdgebouw dus je kunt vanaf hier je ansichtkaart ook met zo’n bijzondere zegel verzenden. Als je van te voren reserveert kun je in de Dining Room van de lunch gebruik maken. Voor een schappelijk bedrag kun je dan mee eten van een heerlijk uitgebreid wereldbuffet. Er wordt hier wel van je verwacht dat je netjes gekleed bent, dus geen jeans of shorts. De openingstijden zijn hier van maandag tot vrijdag tussen11:30 en 14:30. Veel plezier!

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

05-08-2022 Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

EINDE COMMUNITY EN FOTOWEDSTRIJD

05-08-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Maar zoals het ook vaak gaat met het bouwen van nieuwe sites, ontstaat er vaak wat vertraging. We hebben nog steeds geen exacte datum, maar we zullen naar alle waarschijnlijkheid niet vóór oktober offline gaan. Dat geeft ons dan ook genoeg tijd voor één laatste fotowedstrijd om 15 jaar community te vieren! Info volgt binnenkort

EDITIE 112 | De mooiste berggebieden weg van de massa

5-8-2022 Columbus Travel editie 112 is nu verkrijgbaar! Deze editie staat in het teken van de mooiste berggebieden. Van de onbekende parels van de Alpen tot de ongebaande paden van de Andes. Tijdens een roadtrip langs de Canadese westkust betreden we een wereld waarin mens en woestenij samengaan, met diepe fjorden en bossen die ouder zijn dan de westerse beschaving. Ook ontdekken we de Faeröer, een vulkanische archipel die ook wel ‘Europa’s best bewaarde geheim’ wordt genoemd. Daarnaast presenteren we de Harz, een bosrijk middelgebergte in Duitsland, als het ideale alternatief voor bekendere berggebieden in de buurt. Plus: in een speciale total guide bewijzen we dat Dubai méér is dan wolkenkrabbers en mega malls. Ingewijden delen hun favoriete tips op het gebied van architectuur, cultuur, natuur en gastronomie.  Bekijk de editie hier >

COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


16-07-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

WEEK 31 | COMMUNITY-TOPPERS


Vissers tijdens zonsondergang. Foto: Antwan
1. Topfoto & -tip: Vissters tijdens zonsondergang door Antwan
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: Esthers
4. Nieuwkomer: Marlous1310

Doe mee aan onze wedstrijden

WEDSTRIJD: WIN EEN CAMPERWEEKENDJE MET JE VRIENDEN!

Ontdek een weekend lang Nederland met ons Columbusje, een huurcamper van Goboony. We regelen ook een mooie camperplaats voor jou en je gezin of vrienden. De winnaar krijgt tevens fantastische fietsaccessoires van ORTLIEB thuisgestuurd!  Lees hier meer over de wedstrijd en doe mee >


WIN EEN VAKANTIE NAAR DUBAI TER WAARDE VAN € 2500
Zie jij een trip naar de nieuwste must-sees van Dubai wel zitten? Doe mee met onze online kennisquiz en maak kans op twee vliegtickets naar de stad én een Airbnb-voucher van € 1.000. Doe nu mee >


 

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik