Corien

profiel Corien

Naam

Corien

Reviews

0

Foto's & tips

9

Blogs

0

Lid sinds

16 January 2011

Over mij

natuurminnende reiziger. Gek op apen!

Mijn Motto

'Reizen is adembenemend, mijn hart klopt in mijn keel, puur geluk, kippevel, al mijn zintuigen zingen! '

Laat een reactie achter

6 reactie(s) bij "Corien"

 • profile image comment
  Door FRIEDAJANSEN• geplaatst op 23 Jan 2011 | 11:14:51

  Nog een tip..als je naar Uvita gaat dan is vlak daarvoor het plaatsje Dominical..daar weer voor is de rivier Baru..zoek daar Hacienda Baru..een schitterende plek om de natuur te beleven,met apen! Wij hebben daar gelogeerd maar je mag tegen een vergoeding ook de trails in het natuurgebied lopen..je komt dan ook bij de zee..heerlijk rustig..er is heeeeel veel te zien..koop daar dan ook het boek van de eigenaar Jack Ewing .. Monkeys are made of Chocolate ..daar leer je heel veel van!!..dit stukje mag je echt niet missen..vroeg op pad..je kan ook met een gids.misschien wel handig als je tijd beperkt is..veel genieten!! Ik ben benieuwd!! Frieda.

  Bericht aangepast op 02:40:57
 • profile image comment
  Door Euguenia• geplaatst op 23 Jan 2011 | 08:15:17

  Hoi Corien,leuk dat je nog een foto hebt beoordeeld die al wat langer op de site staat.
  Gr Euguenia

  Bericht aangepast op 02:40:50
 • profile image comment
  Door FRIEDAJANSEN• geplaatst op 22 Jan 2011 | 20:23:33

  Bij Manuel A, Arenal en Corcovado zal je wat aapjes zien. Bij Tort..zal je de roodoogkikker kunnen zien,kijk ook op het strand naar zeer mooie sprinkhanen. Ik loop altijd langs kleine weggetjes met niet gemaaide kanten..daar zie je veel vlinders en insecten. Rijd niet in het donker. Neem altijd je belangrijke spullen Paspoort etc mee naar binnen, zet geen koffers in het zicht, neem niet te veel mee..zorg dat je op tijd tankt (niet altijd een benzinestation)het is er veilig als je met bovenstaande rekenig houdt..eet bij Soda's,lekker,vers en goedkoop..neem koffie mee naar huis..heerlijk..koop bananen en leg die in het zicht..vogels komen erop af..dichte schoenen aan..slangen..de eeste vogels zie je op draadjes zitten..zo even wat tips..schiet mij nog meer te binnen dan laat ik het weten..een heerlijk land!! Frieda.

  Bericht aangepast op 02:40:24
 • profile image comment
  Door Jacomien• geplaatst op 22 Jan 2011 | 21:48:16

  Hoi Corien,
  Bedankt voor het beoordelen van mijn foto!
  Groet Jacomien

  Bericht aangepast op 02:34:57
 • profile image comment
  Door FRIEDAJANSEN• geplaatst op 22 Jan 2011 | 11:02:39

  Hoi Corien, bedankt voor je reactie's!! Super dat je naar Costa Rica gaat! Ik vind het leuk om te weten welke reis je gaat maken, met een reisbureau of zelfstnafig? Waar ga je naar toe? Er is veel te zien!! Frieda.

  Bericht aangepast op 02:33:26
 • profile image comment
  Door LRison• geplaatst op 17 Jan 2011 | 22:21:19

  hallo Corien,welkom op de site,het is heel leuk foto's te plaatsen,maar ook om foto's van anderen te bekijken en te beoordelen. klein advies plaats niet teveel foto's tegelijk 2 of 3
  groeten Lou

  Bericht aangepast op 02:26:03

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (9)

'296096' door Corien '296096' door Corien

MadagaskarOost Madagaskar

MadagaskarOost Madagaskar

Crowned Lemur

Corien

De kroonmaki; samen met zijn vrouwelijke soortgenoot vormt hij een prachtig paar. Hij roodbruin, zij grijs met een oranje kroon. en nee...dit was niet in een dierentuin. Er lopen namelijk volop van deze fantasierijke creaturen rond in Madagascar. Een prachtig land dat mij volledig de adem benam!

'296314' door Corien '296314' door Corien

TanzaniaZanzibar eiland

TanzaniaZanzibar eiland

Strandleven op...Zanz

Corien

Bijna nergens is het strand zo mooi als op Zanzibar. Licht, kleur en warmte zijn perfect en iedereen geniet van het water. De drie meisjes met de jurkjes waren een genot om naar te kijken.

'295396' door Corien '295396' door Corien

TanzaniaSerengeti

TanzaniaSerengeti

Hyena cooling down

Corien

Een hyena goed op de foto krijgen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Toch liet deze hyena ons erg dicht naderen. Wat bleek? Door de hoge temperatuur had hij grote behoefte een afkoeling en hij weigerde met zijn kont uit de greppel met water te komen.

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 15 | Community-toppers


Alleen aan de Noordzee. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Alleen aan de Noordzee door Mitevisuals
2. Review: Kham, China door Your Travel Reporter
3. Communitylid van de week: Ameerakker
4. Nieuwkomer: Canipel

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik