Convermeer

profiel Convermeer

Naam

Con Vermeer

Reviews

0

Foto's & tips

2

Blogs

0

Lid sinds

30 September 2019

Favorieten

Fav. land

Nederland

Fav. stad

Oisterwijk

Over mij

Gemoedelijk en avontuurlijk. Liefst trek ik rustig door Azië heen zonder tijdsdruk zodat je de mensen leert kennen zoals ze zijn.

Mijn Motto

'Geniet van de mensen zoals ze zijn'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Merk fotocamera

Model

Panasonic pixma

Overige

Nikon D90 spiegelreflex

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (2)

'1102314' door Convermeer '1102314' door Convermeer

IndonesiëKalimantan

IndonesiëKalimantan

Jungle bekijken doe j

Convermeer

Midden in de jungle kennis maken met de oorspronkelijke bewoners. En genoten van de aandacht met een bepaalde angst en ontboezeming . Afgezien in de eerste instantie , en achteraf de beste tijd van de 4 weken rondreizen. Wij zijn er maar 5 dagen geweest in tanjung putin. Gereisd in een boot zonder airco (zoals het moet) en geslapen onder een muskietennet op het dek. De perfecte gids hadden we ( een oud ranger) . De foto is genomen met een samsung mobiel omdat we op dat moment geen camera hadden meegenomen. Zoals je ziet moet je alles nemen zoals het komt en genieten.

'1102295' door Convermeer '1102295' door Convermeer

IndonesiëJava

IndonesiëJava

Strand bij yogyakarta

Convermeer

Genieten van een strand zoals hij is. Rondtrekken met een backpack en uitkomen bij een gigantisch hotel bovenop een rots. Eenmaal beneden geklommen kom je dit fantastisch zicht tegen

Community-updates

22-10-2021 Afgelopen week zijn er meldingen binnengekomen over het probleem dat er geen mails meer verstuurd worden, wanneer er een reactie wordt geplaatst onder een foto of op het individuele profiel. Het probleem is inmiddels opgelost. Alle mails zullen alsnog bij een ieder in de mailbox terecht komen, mocht je deze functie aan hebben staan. Excuses voor het ongemak!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 42 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Nederlandse bunkers. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Nederlandse bunkers door Mitevisuals
2. Review: Kroatië door Dorpie
3. Communitylid van de week: TravelsbyMonique
4. Nieuwkomer: Tamara_travelstheworld

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik