ChrisEnLuca

profiel ChrisEnLuca

Naam

Mister Mormon

Reviews

0

Foto's & tips

7

Blogs

0

Lid sinds

15 May 2012

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Overige

DOGG

Laat een reactie achter

8 reactie(s) bij "ChrisEnLuca"

 • profile image comment
  Door Wanderlust• geplaatst op 16 May 2012 | 13:10:47

  Hoi Luca,
  Je kan een foto niet meer verwijderen wanneer er al mensen op hebben gereageerd. Soms ontdek je inderdaad door reactie van anderen iets dat je had willen veranderen, maar helaas... Als er nog geen reacties zijn, kan je de foto wel wissen en eventueel nog bewerken. Je kan op de site zelf geen bewerkingen loslaten op je foto... Ben zelf oko nog heel nieuw hier, maar volgens mij is dit ongeveer hoe het zit :)
  Veel succes en plezier! Groetjes, Nynke

  Bericht aangepast op 18:01:23
 • profile image comment
  Door Nancy Carels• geplaatst op 21 May 2012 | 20:18:58

  Hoi Chris & Luca,

  Ik las zojuist jullie prettig commentaar bij een aantal van mijn foto's en ook het berichtje. Dankjewel hiervoor, ik vind het altijd fijn om te horen als anderen er ook zo van kunnen genieten !

  groet,
  Nancy

  Bericht aangepast op 06:45:36
 • profile image comment
  Door PaulHoo• geplaatst op 21 May 2012 | 19:57:44

  Hoi Chris en Luca, wat leuk dat je mijn eerder geplaatste jonge eendjes bent tegengekomen. Aandoenlijk he? Veel plezier hier op deze site. Mooi jullie sfeervolle zwartwit foto's. Groeten, Paul

  Bericht aangepast op 06:45:10
 • profile image comment
  Door Albertensandra• geplaatst op 16 May 2012 | 16:45:47

  HOi Luca, wij hebben zo'n hanengevecht ook meegemaakt. Heel apart en ook dubbel, net wat jij ook aangeeft. Wij hebben nooit geweten dat ze daadwerkelijk mesjes aan de poten vastbinden, dat vonden we niet echt fijn....... Maar wel heel bijzonder om het mee te maken.
  Gr. Sandra en natuurlijk heeeeeeeeel veel plezier hier op de site!!!! Ik zie dat je ook echt net lid bent....

  Bericht aangepast op 06:37:04
 • profile image comment
  Door Ellez• geplaatst op 21 May 2012 | 20:34:14

  Hi Chris en Luca,

  Ik ben bijna een half jaar in West- Afrika geweest, waarvan 3 maanden in Mali: Een fantastisch land, een heel vriendelijke bevolking. Het openbaar vervoer is goed geregeld; ik heb meestal per touringcar gereisd. Geslapen in slaapzalen en vaak op het dak van een klein hotelletje , omdat het er erg heet was( 35-40gr,) Ik vind het heel jammer dat het er nu zo onrustig is. De bevolking is voor een groot deel afh. van de inkomsten uit het toerisme, wat nu, door de ontstane onrust, vrijwel stil ligt. Hopelijk keert de rust er snel terug en kunnen veel meer mensen er op ontdekking gaan! Zeer de moeite waard!!
  Groetjes Ellen

  Bericht aangepast op 16:34:40
 • profile image comment
  Door Ellez• geplaatst op 19 May 2012 | 09:48:33

  Hi Luca en Chris

  Dank je wel voor jullie leuke reactie bij mijn foto ' met de hand'! leuk dat jullie mijn 'oude' foto's bekeken hebben!
  Fijn weekend,
  groetjes Ellen

  Bericht aangepast op 16:31:14
 • profile image comment
  Door Harry-Eggens• geplaatst op 21 May 2012 | 23:26:37

  Een warm welkom op de RR site, Luca.

  Was ik nog ff vergeten :-(....... Excuses daarvoor.

  Groet,

  Harry

  Bericht aangepast op 16:26:55
 • profile image comment
  Door Harry-Eggens• geplaatst op 21 May 2012 | 23:17:44

  Hoi Luca,

  Hartelijk dank voor je mooie comment bij mijn berenplaatje.
  Waardeer dat ten zeerste.

  Groet,

  Harry

  Bericht aangepast op 16:26:54

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (7)

'358100' door ChrisEnLuca '358100' door ChrisEnLuca

IndonesiëSumbawa

IndonesiëSumbawa

Zonsondergang Tropica

ChrisEnLuca

Het eindeloze strand van tropical beach op Sumbawa is ons vooral bijgebleven vanwege de overweldigende zonsondergang. Het water voor was zo rustig dat er een heldere weerspiegeling ontstond. In de verte hoorde je het geruis van de golven die op het rif braken.

'358001' door ChrisEnLuca '358001' door ChrisEnLuca

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Grootmoeder met...kle

ChrisEnLuca

Bij een paar uur durende wandeling door het woud in de buurt van Lovina, kwamen we bij een klein dorpje bestaand uit enkele huizen aan. Daar werd ons koffie aangeboden en kregen we de kans een foto te maken van deze gerimpelde oude vrouw met haar jongste kleinkind.

'358104' door ChrisEnLuca '358104' door ChrisEnLuca

IndonesiëSumbawa

IndonesiëSumbawa

Paardenrace Sumbawa

ChrisEnLuca

Op een rustige weg in Sumbawa waar we niemand verwachtten kwamen we opeens terecht in een geweldige drukte. Er waren de hele dag paardenracen en er werd flink gegokt. Deze man toonde trots zijn witte racepaardje.

Community updates

DE NIEUWE COLUMBUS IS UIT, MET FOTO'S VAN ...

25-02-2021 Wellicht hebben jullie het al gezien of is hij zelfs al op de mat gevallen: Columbus-editie 97 is uit! En het is een speciaal nummer, want we hebben niemand minder dan Belgisch avonturier Tom Waes als gasthoofdredacteur weten te strikken. Om dat te vieren, hebben we een lekker uitdagende reisquiz in elkaar gedraaid. Ook leuk: in het nummer vind je een aantal prachtige foto's van Wisseschout, Menno Schaefer, MirandaNoomen, Agrotewal en Dreamer666. Dank voor al jullie mooie foto's!

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

NIEUWE COLUMBUS-FOTOWEDSTRIJD

28-01-2021 We starten vandaag met een nieuwe fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen, hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 08 | Community-toppers


Radio Kootwijk. Foto: Henk Vanetie
1. Topfoto & -tip: Radio Kootwijk door Henk Vanetie
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Nikikwast

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik