CharlotteSikkema

'567428' door CharlotteSikkema '567428' door CharlotteSikkema

MarokkoDjemaa el Fna

MarokkoDjemaa el Fna

Zeg baas, wat is er..

CharlotteSikkema

Hét plein in Marrakesh, ga het vooral zien, maar blijf niet te lang. Verdwaal, kijk, verbaas je, en koop iets elders op het plein. Toch. Een kunstgebitje of zo. Die liggen er ook.

'567069' door CharlotteSikkema '567069' door CharlotteSikkema

Roemenië

Roemenië

Ergens op het...Roeme

CharlotteSikkema

Wandelen is dé manier om Roemenië te voelen: je passeert langzaam genoeg om oogcontact te maken en daarna is het een kwestie van glimlachen. Dat gaat vanzelf.

'566344' door CharlotteSikkema '566344' door CharlotteSikkema

MarokkoZuid Sahara en oases

MarokkoZuid Sahara en oases

Woestijn wandeling va

CharlotteSikkema

BOEK MEERDAAGS. Iedereen die ik sprak die hier ook was geweest en een dagexcursie had gemaakt begon te glimmen bij het idee van 6 dagen... Ja, best afzien, best spannend, best wel vies, maar vooral een best wel geweldige ervaring die je nooit meer vergeet. Het contact met de locale gids (zou niet zonder durven) is een bonus. En van kamelen ga je zeker houden!

'529875' door CharlotteSikkema '529875' door CharlotteSikkema

BraziliëPantanal

BraziliëPantanal

Tujuju

CharlotteSikkema

Oei, de "tujujoei" : een grote prachtige vogel te midden van bloesem, met kinderen zo groot als reigers. Alom tegenwoordig in de Pantanal - dit is mijn mooiste lentenetvlies.

'529870' door CharlotteSikkema '529870' door CharlotteSikkema

VietnamNoord Vietnam

VietnamNoord Vietnam

Onderweg naar de...ri

CharlotteSikkema

"Nee nee", zei ik tegen de chauffeur, "ze vinden het niet leuk dat ik hen fotografeer". Maar door mijn lens zag ik dat ze zwaaide en heb toen toch maar afgedrukt, gelukkig.

'529867' door CharlotteSikkema '529867' door CharlotteSikkema

VietnamSapa

VietnamSapa

Stop even op de Tram.

CharlotteSikkema

Normaal ben ik niet zo van de diepe vergezichten ook al was deze spectaculair in de vroege ochtend met een paar wolkjes beneden, maar het -vergeleken bij de achtergrond- nietige kraampje leverde een prachtig beeld op

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier