Chanli

profiel Chanli

Naam

Chanli

Reviews

0

Foto's & tips

27

Blogs

0

Lid sinds

19 September 2012

Laat een reactie achter

9 reactie(s) bij "Chanli"

 • profile image comment
  Door Wisseschout• geplaatst op 16 Aug 2013 | 18:00:25

  Hallo Chanli
  Dank je wel voor je reactie bij mijn foto
  groetjes Ina

  Bericht aangepast op 20:47:48
 • profile image comment
  Door Angeliquespanjaard• geplaatst op 10 Mar 2013 | 19:16:21

  Dank je Chanli voor je reactie op mijn foto

  Bericht aangepast op 19:39:11
 • profile image comment
  Door Erictkindt• geplaatst op 21 Sep 2012 | 18:57:17

  welkom
  ik denk dat je zeker een aanwinst bentr voor de site als ik jouw foto's bekijk. ook voor U is de mens een belangrijk onderwerp op reis net zoals miijn interesse

  Bericht aangepast op 04:46:18
 • profile image comment
  Door Marjolijn• geplaatst op 11 Mar 2013 | 08:37:00

  leuk dat je even door mijn Rome foto's hebt gebladerd, dank voor je reacties
  je hebt zelf ook een originele kijk op deze bruisende stad
  groet, marjolijn

  Bericht aangepast op 23:28:31
 • profile image comment
  Door Edwinaverdingh• geplaatst op 11 Mar 2013 | 17:45:13

  Bedankt voor je reactie bij mijn foto's
  Groetjes,
  Edwina

  Bericht aangepast op 23:20:05
 • profile image comment
  Door Edwinaverdingh• geplaatst op 10 Mar 2013 | 18:49:06

  Bedankt voor je leuke reactie bij Do you like my hat?
  Groetjes,
  Edwina

  Bericht aangepast op 23:18:41
 • profile image comment
  Door Nita92• geplaatst op 19 Sep 2012 | 17:03:03

  Hoi Chanli,

  Welkom op de leuke site! Ik zie dat Ellen je de tip al gegeven heeft. Je bent mooie foto's aan het uploaden. Je zal zien dat je foto's dan ook beter bekeken gaan worden. Je kunt foto's die nog niet beoordeeld zijn eventueel verwijderen en later nog eens plaatsen. Als je iemand wilt beantwoorden klik dan op zijn/haar naam en dan kom je op de homepage uit. Ik wens je heel veel plezier op deze site!

  Groetjes en fijne avond
  Anita

  Bericht aangepast op 19:27:38
 • profile image comment
  Door Chanli• geplaatst op 19 Sep 2012 | 16:47:41

  ok, dank je voor de tip!

  Bericht aangepast op 19:27:34
 • profile image comment
  Door EvanderHel• geplaatst op 19 Sep 2012 | 16:45:22

  Hoi Chanli,

  Van harte welkom hier! Je bent erg veel foto's aan het uploaden en dat is eigenlijk zonde want nu krijgen ze niet alle aandacht die ze wel degelijk verdienen. Gemiddeld zetten we er hier hooguit 2 a 3 per dag op, beetje verspreid over de uren.

  Veel plezier nog hier en een fijne avond!
  Gr. Ellen

  Bericht aangepast op 19:27:34

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (27)

'423580' door Chanli '423580' door Chanli

EcuadorGalapagos eilanden

EcuadorGalapagos eilanden

De schattigste baby..

Chanli

Het was baby zeeleeuwen seizoen toen ik november vorig jaar op de Galapagos eilanden was. Ik heb dus heel wat van deze schattige kleine beestjes gezien van heel dichtbij. Deze was wel de allerkleinste (waarschijnlijk pas 1 dag oud) en had toch wel de allerliefste en grootste ogen. Hij/zij moest voor het eerst de zee in van mama, dus hierna volgde een scène van mama die een krijsende/grommende baby liefdevol maar toch wel met aardig wat kracht naar de zee duwde voor zijn/haar eerste zwembeurt. Mooi om van zo dichtbij te kunnen meemaken.

'380244' door Chanli '380244' door Chanli

IndiaJaisalmer

IndiaJaisalmer

Dierenliefde in de...

Chanli

Vanuit Jaisalmer maakte ik een dagtocht per kameel door de Thar woestijn. Dat de verzorgers dol waren op hun kamelen en deze dieren goed verzorgd worden geeft deze foto heel mooi weer.

'380319' door Chanli '380319' door Chanli

IndiaJaisalmer

IndiaJaisalmer

Mooie jonge Indiase..

Chanli

Bij deze mooi met zilveren sieraden behangen vrouw in traditionele kleding gehuld, kocht ik een enkelbandje. Zo'n hoofd- of neussierraad vond ik toch een beetje teveel van het goede.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik