Bramvanrens

profiel Bramvanrens

Naam

Bram van Rens

Reviews

0

Foto's & tips

22

Blogs

0

Lid sinds

14 March 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Brazilië

Fav. stad

Rio de Janeiro

Over mij

Zo iemand die, bij elke kans die zich voordoet, een vliegtuig probeert te pakken naar een nieuwe bestemming ;-)

Mijn Motto

'Discover, Explore.. Experience'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Model

DMC TZ6

Overige

Statief, Panasonic Video Camera met Groothoeklens

Laat een reactie achter

2 reactie(s) bij "Bramvanrens"

 • profile image comment
  Door Mirjamo• geplaatst op 15 Mar 2010 | 13:11:16

  Hoi Bram, welkom hier. Ik zie dat je al aardig wat leuke foto's geupload hebt. Ik wil even een tip doorgeven die ik in het begin ook kreeg: het is het beste om maar een paar foto's per dag te plaatsen, zodat ze echt de aandacht krijgen die ze verdienen. Veel succes verder!
  Mirjam

  Bericht aangepast op 19:31:48
 • profile image comment
  Door Poza• geplaatst op 15 Mar 2010 | 10:14:43

  Bienvenue monsieur Bram.

  Bericht aangepast op 19:31:35

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (22)

'246108' door Bramvanrens '246108' door Bramvanrens

BraziliëRio de Janeiro

BraziliëRio de Janeiro

Rio op zijn mooist

Bramvanrens

Dit stadsbeeld laat voor mij Rio op zijn mooist zien.. deze stad is kleurrijk, leeft en slaapt nooit. de foto is genomen van Suikerbroodberg toen de avond viel en kijkt uit over de rest van Rio de Janeiro. In de verte is zelfs het verlichte beeld te zien van Christo Redemptor. Van de vele foto's die ik van deze stad gemaakt heb is deze wel een van mijn favorieten. De 'glow' van deze stad staat voor mij synoniem aan de warmte en energie die zij uitstraalt.

'244477' door Bramvanrens '244477' door Bramvanrens

BelgiëBrugge

BelgiëBrugge

Reflection of Bruges

Bramvanrens

Deze nachtfoto is genomen vanaf een van de bekendste uitkijkpunten van Brugge. Deze plek is een van de meest gefotografeerde stadsgezichten.. en toch, mede door de weerspiegeling in het water en de sfeer, kon ik de verleiding niet weerstaan.

'246105' door Bramvanrens '246105' door Bramvanrens

ItaliëNapels

ItaliëNapels

Naples by Night

Bramvanrens

Een drukke straat in Napels, zoals eigenlijk alle.. aan de boulevard. Ondanks de voorbij scheurende autos een relaxte plek om van een goede maaltijd te genieten. Of van een verkoelende witte wijn in de warme nacht.

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 14 | Community-toppers


Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan. Foto: Ameerakker
1. Topfoto & -tip: Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan door Ameerakker
2. Review: Graubünden door Henneke
3. Communitylid van de week: Travelbag
4. Nieuwkomer: Clicks_by_irene

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik