Bob

profiel Bob

Naam

Bob Kallen

Reviews

0

Foto's & tips

29

Blogs

0

Lid sinds

25 September 2007

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Antarctica

Fav. stad

Rome

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Model

TZ3

Laat een reactie achter

3 reactie(s) bij "Bob"

 • profile image comment
  Door Sitahouwer• geplaatst op 17 Nov 2009 | 12:21:46

  Hoi Bob,

  Bedankt voor je reactie. Het was op onkaparinga beach bij Adelaide. Daar mag je met je auto op het strand (tot zonsondergang).
  Onze reis is alweer 4 jaar geleden. Maar ik kan je bijna nog precies vertellen waar we wanneer waren. Ik vond het fantastich. Jij bent daar ook geweest dus? Een backpack reis of anders? Wij zijn (2 meiden) in een busje (incl. bed) het hele land rond getrokken. Super manier van reizen!

  Groeten Sita

  Bericht aangepast op 10:17:10
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 01 May 2012 | 08:09:02

  Wow!
  Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 3 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen?
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 15:53:15
 • profile image comment
  Door Saphira• geplaatst op 04 Jun 2008 | 13:06:40

  Beste Reisreporter,

  Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters.

  Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters!

  Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina.

  Veel plezier met reageren!

  Webmaster Reisreporter

  Bericht aangepast op 06:34:48

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (29)

'35433' door Bob '35433' door Bob

MozambiqueGaza

MozambiqueGaza

Interesseante radio

Bob

Tijdens een veldbezoek in the middle of nowhere in de provincie Gaza, was deze peuter zeer geïnteresseerd in de radio, die het overigens perfect deed.

'108437' door Bob '108437' door Bob

Zuid-AfrikaLimpopo

Zuid-AfrikaLimpopo

Olifanten oog

Bob

Eind maart in het Krugerpark, in Lower Sabie, stond deze olifant naast ons zijn lunch naar binnen te werken. Als mijn arm twee keer zo lang was geweest, had ik hem kunnen aanraken.

'58530' door Bob '58530' door Bob

SwazilandManzini omgeving

SwazilandManzini omgeving

Siyabonga

Bob

Tijdens een schitterende tocht per quad (zie mijn tips) door Swaziland hebben we thee gedronken en zelf verbouwde bananen gegeten bij de homestead van een lokale familie. Op de foto zie je Siyabonga (dit betekent dank je wel), de jongste telg uit de familie. Geweldig en superenthousiast ventje dat met zijn vingers steeds deed alsof hij ook foto's maaakte.

Community updates

DE NIEUWE COLUMBUS IS UIT, MET FOTO'S VAN ...

25-02-2021 Wellicht hebben jullie het al gezien of is hij zelfs al op de mat gevallen: Columbus-editie 97 is uit! En het is een speciaal nummer, want we hebben niemand minder dan Belgisch avonturier Tom Waes als gasthoofdredacteur weten te strikken. Om dat te vieren, hebben we een lekker uitdagende reisquiz in elkaar gedraaid. Ook leuk: in het nummer vind je een aantal prachtige foto's van Wisseschout, Menno Schaefer, MirandaNoomen, Agrotewal en Dreamer666. Dank voor al jullie mooie foto's!

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

NIEUWE COLUMBUS-FOTOWEDSTRIJD

28-01-2021 We starten vandaag met een nieuwe fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen, hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 08 | Community-toppers


Radio Kootwijk. Foto: Henk Vanetie
1. Topfoto & -tip: Radio Kootwijk door Henk Vanetie
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Nikikwast

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik