Bakero

profiel Bakero

Naam

Marco Bakker

Reviews

0

Foto's & tips

12

Blogs

0

Lid sinds

14 October 2007

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Laos

Fav. stad

Rome

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 350D

 

3 reactie(s) bij "Bakero"

 • profile image comment

  Van harte gefeliciteerd met je rode ster!

  Door Rhodaxx • geplaatst op 2016-04-01 17:30:47
 • profile image comment

  Hallo Marco, Gefeliciteerd met je rode ster. Groeten, Cees

  Door CBurgstad • geplaatst op 2016-04-01 17:20:17
 • profile image comment

  Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

  Door Saphira • geplaatst op 2008-06-05 08:31:16

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (12)

'526261' door Bakero '526261' door Bakero

IndiaMaharashtra

IndiaMaharashtra

Bibi-ka-Maqbara

Bakero

Bibi-ka-Maqbara is een mausoleum en is aan de noordwest zijde van Aurangabad te vinden. Het is het mausoleum van Aurangzeb's vrouw Rabia-ul-Daurani. Aurangzeb was de heerser van het Mogolrijk tussen 1658 - 1707. Vanwege de gelijkenissen met de Taj Mahal in Agra wordt het gebouw ook wel de Taj of Deccan genoemd. Wij bezochten het mausoleum in mei, veel toeristen waren er niet, waardoor we er heerlijk rustig rond konden dwalen. Warm was er wel, maar bij de hoofdingang aan de zuidkant van het complex kan je een koele versnapering nemen. Vanuit het centrum van Aurangabad is het complex per tuk-tuk makkelijk te bereiken.

'525598' door Bakero '525598' door Bakero

IndiaKerala

IndiaKerala

Vissers in Cochin

Bakero

In Fort Kochi zijn de 'Chinese visnetten' een leuke attractie. De enorme vierkanten netten worden door meerdere mensen bediend middels een soort hefboomconstructie. 's Avonds aan het water is het een aantrekkelijke tafereel met de ondergaande zon.

'525585' door Bakero '525585' door Bakero

IndiaMaharashtra

IndiaMaharashtra

Aga Khan palace - Pun

Bakero

Het Aga Khan paleis werd is in 1892 gebouwd door sultan Mohammed Shah, Aga Khan III, om de lokale bevolking een baan te verschaffen. Mahatma Gandhi heeft hier in de veertiger jaren onder huisarrest gezeten met zijn vrouw en secretaresse. Deze laatste twee zijn hier ook gestorven. Er is een klein museumpje in het paleis. Het paleis wordt ook wel Gandhi Nationaal Memorial genoemd. Als je in Pune bent is dit een prima attractie om te bezoeken. Wij waren er in de ochtend, er waren toen niet veel andere bezoekers. Pune is een drukke Indiase stad, het paleis is daarin een heerlijk rustpunt.