AvanLuinen

'505315' door AvanLuinen '505315' door AvanLuinen

UgandaMurchison Falls NP

UgandaMurchison Falls NP

Murchison Falls

AvanLuinen

Murchison Falls in Uganda. Midden in een wildpark stroomt hier al het water van de Nijl door een gat van 7 meter, 43 meter naar beneden. Moet je voorstellen wat voor geweld dat oplevert!

'505257' door AvanLuinen '505257' door AvanLuinen

Nederland

Nederland

Cadeau tip!

AvanLuinen

Ken je iemand die voor een tijdje op reis gaat? Heb je geen idee wat je hem of haar moet geven op haar afscheidsfeestje? Of gaat je broer voor langere tijd naar het buitenland voor stage? Dan is dit een passend cadeau; de uitzwaai box! In de box zitten allemaal dingen die handig zijn voor op reis; bijvoorbeeld een notitieboekje, een doolhof pen, drop, oordopjes, mini kaartspel en nog een aantal van die leuke gadgets. P.s. Dit is geen verkoop truc, ik probeer alleen leuke tips te delen ;)

'505208' door AvanLuinen '505208' door AvanLuinen

SpanjeSevilla

SpanjeSevilla

Verdwalen in Sevilla

AvanLuinen

Één van mijn favourite steden in Europa. Sevilla is echt een stad om in te verdwalen. Het is heerlijk om door de smalle straatjes te dwalen en de mooie gebouwen te bewonderen. Je loopt daarom ook snel dat ene mooie straatje in de andere. Sevilla heeft het grootste historische centrum van Europa, waarin veel moois te vinden is. Je hoeft je niet te vervelen!

'505142' door AvanLuinen '505142' door AvanLuinen

BelgiëBelgische Ardennen

BelgiëBelgische Ardennen

Overnachten in de...A

AvanLuinen

Één van de speciaalste plekken waar ik ooit heb geslapen. Chateau de la Poste ligt in een groene rustige omgeving en het uitzicht is prachtig. Vanaf hier ben je snel in leuke steden; Namen en Dinant, en het is een perfecte regio als je van wandelen en outdoor sport houdt!

'505052' door AvanLuinen '505052' door AvanLuinen

NederlandKinderdijk

NederlandKinderdijk

Kinderdijk

AvanLuinen

Als Nederlander was ik nog nooit bij Kinderdijk geweest. Best gek aangezien Nederland zo bekend staat om zijn molens. Ga met mooi weer en neem lekkers mee voor een picknick, én vergeet dan je zonnebrand niet!

'505048' door AvanLuinen '505048' door AvanLuinen

TsjechiëMoravische Karst

TsjechiëMoravische Karst

Punkva Cave

AvanLuinen

De Punkva cave is één van de 5 grotten die je kunt bezoeken in Moravische Karst (in totaal 1100 grotten). Wees er wel op tijd bij of reserveer van tevoren, anders heb je pech! Natuurlijk kan je de andere grotten dan wel bekijken, maar de Punkva Cave is speciaal.

'505046' door AvanLuinen '505046' door AvanLuinen

UgandaCentraal Uganda

UgandaCentraal Uganda

Vrijwilligerswerk in.

AvanLuinen

De wereld een stukje beter proberen te maken! Dat is wat je met vrijwilligerswerk in Uganda kunt doen. Mensen helpen die het heel hard nodig hebben, en daarvoor enorm veel waardering terug krijgen. Een levenservaring!

'505045' door AvanLuinen '505045' door AvanLuinen

ItaliëComomeer

ItaliëComomeer

Comomeer Italie

AvanLuinen

In combinatie met een stedentrip naar Milaan, kom je bij het Comomeer volledig tot rust! Het plaatsje Como is ook heel fijn om doorheen te wandelen, en prima voor één dag. Als je meer van het gebied wilt zien, heb je echter veel meer tijd nodig!

'505044' door AvanLuinen '505044' door AvanLuinen

TsjechiëBrno

TsjechiëBrno

Citytrip Brno

AvanLuinen

Citytrip Brno is niet waar je snel aan zou denken, maar zeker de moeite waard! Gezellige straatjes, leuke winkeltjes, lekker eten en prachtige natuur niet ver van de stad!