Auwe

profiel Auwe

Naam

audrey groenenboom

Reviews

0

Foto's & tips

31

Blogs

0

Lid sinds

16 January 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Frans-Polynesië

Fav. stad

havana

Over mij

Reizen is onze passie! Wij reizen altijd individueel en proberen een combinatie van natuur en cultuur te maken.
Duiken is voor ons ook belangrijk dus zoeken we meestal landen uit waar de onderwaterwereld ook mooi is!

Mijn Motto

'Het leven is als een boek. Wie niet reist komt niet verder dan de eerste bladijde. (Mooi gezegd maar niet van mijzelf!) '

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

eos 30d

Overige

olympus m725sw + onderwaterbehuizing

Laat een reactie achter

6 reactie(s) bij "Auwe"

 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 10 Jan 2013 | 19:18:05

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD?
  Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld.
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 21:42:39
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 01 May 2012 | 16:51:23

  Wow!
  Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 5 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen?
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 16:03:35
 • profile image comment
  Door Dapau• geplaatst op 16 Nov 2008 | 13:48:37

  Hoi Audry,
  Ben jaloers op je! 6 weken naar het paradijselijke Filipijnen! Palawan is schitterend. Het hele eiland is de moeite waard, maar hoogtepunten voor ons waren Coco Loco eiland en El Nido. We zijn geen duikers, meer snorkelaars, maar dat kan daar natuurlijk ook fantastisch! Vooral op Coron kun je goed naar wrakken duiken (mocht je dat leuk vinden)
  Alvast veel plezier gewenst!
  Grtz
  Paul

  Bericht aangepast op 13:39:58
 • profile image comment
  Door Auwe• geplaatst op 16 Nov 2008 | 11:37:42

  Janhermes: bedankt voor de tip. Ik heb nooit veel zin om te gaan uploaden, maar als ik dan eenmaal bezig ben...Ik ga er nu mee stoppen.
  Groetjes, audrey

  Bericht aangepast op 13:39:54
 • profile image comment
  Door Janhermens• geplaatst op 16 Nov 2008 | 11:26:36

  Hallo Audrey,
  welkom op deze reissite. Mogen we je het advies geven niet teveel opnames tegelijk te plaatsen. Ze krijgen daardoor te weinig aandacht en dus ook waardering en dat zou toch jammer zijn!?!
  Nog een fijne zondag en veel reisplezier hier, Jan en Christien

  Bericht aangepast op 13:39:52
 • profile image comment
  Door Saphira• geplaatst op 03 Jun 2008 | 15:07:38

  Beste Reisreporter,

  Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters.

  Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters!

  Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina.

  Veel plezier met reageren!

  Webmaster Reisreporter

  Bericht aangepast op 06:34:17

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (31)

'131949' door Auwe '131949' door Auwe

Frans-PolynesiëTuamotu Eilanden

Frans-PolynesiëTuamotu Eilanden

Fully tattood

Auwe

Close up van zijn prachtige tattoos

'147536' door Auwe '147536' door Auwe

FilipijnenVisayas

FilipijnenVisayas

Vlinder in prachtige.

Auwe

Foto is genomen in een butterfly garden op het eiland Siquijor: in het midden van het eiland, bijna op het hoogste punt bij Poo. (zie tip!)

'38797' door Auwe '38797' door Auwe

CubaHavana

CubaHavana

El Commandante CHE

Auwe

Muurkunst van Che Guevara

Community updates

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

NIEUWE COLUMBUS-FOTOWEDSTRIJD

28-01-2021 We starten vandaag met een nieuwe fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen, hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!

REISFOTOGRAFIE: TIPS & TRICKS

28-01-2021 Wil jij nóg beter leren fotograferen dan je nu al kan? Benieuwd hoe je een statief het beste kunt gebruiken of hoe je de beste landschapsfoto's maakt? Neem eens een kijkje op onze speciale themapagina 'Reisfotografie', waar Columbus-fotografen hun beste tips delen. 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 06 | Community-toppers


De neusfluit bespelen. Foto: Antwan
1. Topfoto & -tip: De neusfluit bespelen door Antwan
2. Review: Helsinki door Agrotewal
3. Communitylid van de week: Dreamer666
4. Nieuwkomer: Mitevisuals

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik