Astromaud

'1120933' door Astromaud '1120933' door Astromaud

MexicoYucatan - Tulum

MexicoYucatan - Tulum

Tulum, Mexico

Astromaud

De foto is genomen in Tulum en schetst een goed beeld van de archeologische vondsten op deze bijzondere plek. De gebouwen zijn overblijfselen uit de tijd van de Maya's en representeren het leven van die tijd.

'1110778' door Astromaud '1110778' door Astromaud

Costa Ricatamarindo

Costa Ricatamarindo

Strand in Costa Rica

Astromaud

Dit strand in Costa Rica is een echte parel. Om er te komen moet je een flinke hike aflegegn door bijna onbewandelde paden, gladde wegen en dichte struiken, maar wanneer je aankomt op dit prive strand is dat het meer dan waard!

'1110706' door Astromaud '1110706' door Astromaud

HondurasCopán 

HondurasCopán 

Smalle straatjes in..

Astromaud

Deze plek in het bijzonder is voor mij heel speciaal. Mijn beste vriendin komt uit Copán, Honduras en verteld mij hier al verhalen over voor zo lang ik mij kan herinneren. Het was dus ook geen verassing dat ik meteen naar Copán ging toen ik de kans kreeg. Het was alles behalve wat ik me voor had gesteld, wat het alleen nog maar beter maakte. Vriendelijke mensen, weinig toeristen, kleine winkeltjes, leuke restaurantjes en natuurlijk een middenplein. Ik heb mij meer dan welkom gevoeld op deze prachtige plek.

'1110615' door Astromaud '1110615' door Astromaud

Mexico

Mexico

Schildpaddenstrand in

Astromaud

Deze foto is gemaakt op een plek die vrij toeristisch is, Akumal in Mexico. Hoewel er massa's mensen naar deze plek komen om met de schildpadden te kunnen zwemmen, hoef je niet heel ver te zoeken om toch een plekje voor jezelf te hebben.

'1110511' door Astromaud '1110511' door Astromaud

Marokko

Marokko

Marrakech

Astromaud

Deze foto is genomen in het hotel waar wij verbleven in Marrakech. Het hele terrein was gebouwd in Marokkaanse stijl en zelfs na de 8 dagen dat ik daar verbleef keek ik nog mijn ogen uit.

'1110439' door Astromaud '1110439' door Astromaud

El SalvadorKustgebied

El SalvadorKustgebied

Zons ondergang in El.

Astromaud

Deze foto is gemaakt op een strand in El Salvador tijdens de zons ondergang. Dit strand bestond uit een bijzonder soort zand, wat zwart van kleur en magnetisch was.

'1110430' door Astromaud '1110430' door Astromaud

BelizeCaye Caulker

BelizeCaye Caulker

Blue Hole Belize

Astromaud

I took a flight in a really small plane to see the blue hole in Belize, Caye Caulker, from the sky and it was the most beautiful and astonishing view I have ever seen.

'1110425' door Astromaud '1110425' door Astromaud

Costa Rica

Costa Rica

Beach in Costa Rica

Astromaud

One of the prettiest beaches of Costa Rica, near the border of Panama. It feels like you're the first person to arrive at this place and it is an amazing experience.

'1110404' door Astromaud '1110404' door Astromaud

Marokko

Marokko

In the Medina of...Ma

Astromaud

This is a really small path in the medina of Marrakesh. Every one hundred meters or so, there is someone sitting next to a small cart with fresh fruits and vegetables trying to sell these to the passing people.

Community-updates

EDITIE 104 | NATUURREIZEN & WILDLIFE-TIPS

01-11-2021 Columbus Travel editie 104 ligt vanaf vandaag in de winkels! Je wordt getrakteerd op de beste wildlifetips en we nemen je mee naar Costa Rica, het Zwarte Woud, Kenia en Roemenië to name a few. En ook in deze editie vind je traditiegetrouw de prachtigste communityfoto's, dit keer van AMeerakkerAGrotewalDeerikDreamer666
Ellen69 en Henk Vanetie. Bekijk de editie hier >

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

01-11-2021 Het maandthema van oktober - portretten - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Marco met je prachtige liefdesfoto uit Italië! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

WEEK 47 | COMMUNITY-TOPPERS


Hoe geraak je in Brooks Falls. Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Hoe geraak je in Brooks Falls door Dreamer666
2. Review: Fiordland in Nieuw-Zeeland door Myrthe Levels
3. Communitylid van de week: Henk Vanetie
4. Nieuwkomer: Aylawilbrink

Doe mee aan onze fotowedstrijden

MAANDTHEMA: NATUURPARKEN TIJDENS CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van november is: natuurparken. Lees meer over de wedstrijd >

FOTOWEDSTRIJD: WIN DE SAFARIREIS VAN JE LEVEN!

Sifnos, Griekenland

Natuurliefhebbers: grijp je kans! Met je favoriete natuurfoto maak je dit najaar kans op een geheel verzorgde, luxe safarireis voor twee personen naar Greater Amboseli in Kenia. Doe mee >

DOE DE ISRAËL-QUIZ EN MAAK KANS OP GAVE PRIJZEN!

Sifnos, Griekenland

Van inspirerende steden tot Bijbelse landschappen en van Tel Aviv tot aan de Rode Zee: in Israël raak je nooit uitgekeken. Ontdek hoeveel jij weet van dit eeuwenoude land en sleep een van de drie te gekke reisprijzen in de wacht! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik