AsiaTravellers

profiel AsiaTravellers

Naam

Freek en Sanne

Reviews

0

Foto's & tips

40

Blogs

2

Lid sinds

29 July 2008

Favorieten

Fav. land

Birma

Over mij

Op ons achttiende begonnen met vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika (Freek in Brazilië, Sanne in Ecuador en Guatemala). Dit was voor ons allebei het eerste reisavontuur alleen.
In 2005 elkaar (via via door onze passie voor vrijwilligerswerk) ontmoet en van het een kwam het ander.. In 2008-2009 maakten we voor het eerst samen een 10 maanden durende reis door Azië. Sindsdien proberen we samen zoveel mogelijk van de wereld te zien en culturen te ontdekken.

Alle geplaatste foto's zijn ons eigendom en mogen niet zonder onze toestemming worden gebruikt. Mocht je een foto willen gebruiken, vraag gerust!

Mijn Motto

'“The traveler sees what he sees, the tourist sees what he has come to see.” - G. K. Chesterton'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

60D

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (40)

'206007' door AsiaTravellers '206007' door AsiaTravellers

BirmaBagan

BirmaBagan

Big smoker

AsiaTravellers

Tijdens onze reis door Myanmar kwamen we in Bagan deze prachtige vrouw tegen. Op het uitgestrekte tempelcomplex leven en werken, net als deze vrouw, nog steeds veel mensen.

'206399' door AsiaTravellers '206399' door AsiaTravellers

CambodjaNoordoost Cambodja

CambodjaNoordoost Cambodja

Taking a shower

AsiaTravellers

Deze jongen neemt een verfrissende douche onder een prachtig waterval. Rondom Sen Monorom kan je geweldig met een scooter rijden en alle prachtige watervallen bekijken.

'338822' door AsiaTravellers '338822' door AsiaTravellers

Verenigde StatenFlorida

Verenigde StatenFlorida

Pelikaan

AsiaTravellers

In het Everglades National Park zijn ontelbare pelikanen. Goed fotomateriaal, want ze staan / liggen vaak heerlijk te zonnen op de steigers van de 'airboats' waarmee je het park in kan gaan.

Laatste blogs (2)

Als je aan Cambodja denkt, denk je aan Angkor Wat en dat is precies wat de Cambodianen willen. Angkor Wat is alles, het beste wat ze is overkomen. Daarom is het in de nationale vlag verwerkt, is het n... Lees meer

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (3)

'340558' door Phynella '340558' door Phynella

EthiopiëOmovallei

EthiopiëOmovallei

Ari meisje

Phynella

In het dorpje in de buurt van Jinka is blijkbaar net een lading winterkleding uit Europa beland - bijna alle kinderen dragen (zo als dit meisje) wintertruien of winterjassen - het is er 40 graden heet ook al zonder winterkleren! Als je wil weten, hoe haar dorpje Kafarina eruitziet - kijk maar gewoon in haar ogen...

'328571' door De-Dinnes '328571' door De-Dinnes

Zuid-AfrikaKrugerpark

Zuid-AfrikaKrugerpark

Vorkstaartscharrelaar

De-Dinnes

Deze Vorkstaartscharrelaar hebben we in de vroege ochtend gezien in het Krugerpark. In het zonlicht komen zijn 27 verschillende kleuren goed tot zijn recht. Een prachtig beestje.

'319080' door Beeart '319080' door Beeart

FilipijnenLuzon eiland

FilipijnenLuzon eiland

Sugar cane

Beeart

De mensen gingen ongestoord door met hun werk. Ik heb een reportage in de Filipijnen gemaakt van de mensen die suikerriet aan het oogsten waren. Zwaar werk ! Met kapmessen kappen ze het riet af en brengen het in de vrachtwagen. De mensen droegen dikke kleren terwijl het een hete dag was. Dat verbaasde mij ! Suikerriet is er een van de belangrijkste handelsgewas in de Filipijnen.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

05-08-2022 Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

EINDE COMMUNITY EN FOTOWEDSTRIJD

05-08-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Maar zoals het ook vaak gaat met het bouwen van nieuwe sites, ontstaat er vaak wat vertraging. We hebben nog steeds geen exacte datum, maar we zullen naar alle waarschijnlijkheid niet vóór oktober offline gaan. Dat geeft ons dan ook genoeg tijd voor één laatste fotowedstrijd om 15 jaar community te vieren! Info volgt binnenkort

EDITIE 112 | De mooiste berggebieden weg van de massa

5-8-2022 Columbus Travel editie 112 is nu verkrijgbaar! Deze editie staat in het teken van de mooiste berggebieden. Van de onbekende parels van de Alpen tot de ongebaande paden van de Andes. Tijdens een roadtrip langs de Canadese westkust betreden we een wereld waarin mens en woestenij samengaan, met diepe fjorden en bossen die ouder zijn dan de westerse beschaving. Ook ontdekken we de Faeröer, een vulkanische archipel die ook wel ‘Europa’s best bewaarde geheim’ wordt genoemd. Daarnaast presenteren we de Harz, een bosrijk middelgebergte in Duitsland, als het ideale alternatief voor bekendere berggebieden in de buurt. Plus: in een speciale total guide bewijzen we dat Dubai méér is dan wolkenkrabbers en mega malls. Ingewijden delen hun favoriete tips op het gebied van architectuur, cultuur, natuur en gastronomie.  Bekijk de editie hier >

COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


16-07-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

WEEK 32 | COMMUNITY-TOPPERS


8 op een rij in Namibrand. Foto:MirandaNoomen
1. Topfoto & -tip: 8 op een rij in Namibrand door MirandaNoomen
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: Corriedewinter
4. Nieuwkomer:Spitskit

Doe mee aan onze wedstrijden

WEDSTRIJD: WIN EEN CAMPERWEEKENDJE MET JE VRIENDEN!

Ontdek een weekend lang Nederland met ons Columbusje, een huurcamper van Goboony. We regelen ook een mooie camperplaats voor jou en je gezin of vrienden. De winnaar krijgt tevens fantastische fietsaccessoires van ORTLIEB thuisgestuurd!  Lees hier meer over de wedstrijd en doe mee >


 

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik