Anouska Rijnhout

profiel Anouska Rijnhout

Naam

Anouska Rijnhout

Reviews

0

Foto's & tips

11

Blogs

0

Lid sinds

07 September 2022

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. stad

Geen favoriete stad, zoveel moois

Over mij

Door mijn werk als cameravrouw heb ik het geluk dat ik veel van de wereld mag zien. Ik word zo gelukkig om nieuwe landen, mensen, plaatsen te zien, te leren kennen. Elke bestemming is uniek en een feest om te ontdekken.
Ik ben elke dag bezig met bewegend beeld, ik draai veel verschillende items en programma's. Toch merk ik dat ik eigenlijk vaak veel blijer word van een mooie foto. een moment opname. Vooral wildlife, natuur en portretten hebben mijn interesse.
Hoop dat ik mensen mee kan laten genieten van al dit moois via mijn foto's.

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Sony

Model

A7R III

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (11)

'1139981' door Anouska Rijnhout '1139981' door Anouska Rijnhout

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Surfers paradise

Anouska Rijnhout

Bali is echt een surfers paradise! Heerlijk om deze kunstenaars op de golven te bekijken, vooral bij zonsopgang en ondergang. De passie is voelbaar en jaloersmakend.

'1139982' door Anouska Rijnhout '1139982' door Anouska Rijnhout

MaleisiëLangkawi island

MaleisiëLangkawi island

Mooie mensen in...Mal

Anouska Rijnhout

Ik was voor werk op dit eiland. Helaas kan ik Langkawi niet aanprijzen, vond het niet mooi, erg vervuild. Maar de mensen zijn ongelooflijk vriendelijk, waar je ook kwam. Dit is een portret van een man in de haven waar we elke dag met de boot aankwamen. Ik word blij van zijn lieve uitstraling.

'1139980' door Anouska Rijnhout '1139980' door Anouska Rijnhout

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Monkey Forrest

Anouska Rijnhout

Alsof je in de spiegel kijkt... Deze brutale aapjes in Monkey Forrest zijn altijd op zoek naar eten, als ze iets in je tas zien waar ze bij kunnen komen, weet je zeker dat je het kwijt bent. Intrigerend hoe ze op ons lijken, of wij op hun. Ze komen heel dichtbij waardoor je ze, zelfs met een 35mm lens, goed kan fotograferen.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier