AnoekvandenBiggelaar

profiel AnoekvandenBiggelaar

Naam

Anoek van den Biggelaar

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

14 February 2018

Mijn Motto

'Kijk niet alleen maar door je les, maar houd de herinneringen in je gedachten en deel ze.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

 

1 reactie(s) bij "AnoekvandenBiggelaar"

  • profile image comment

    Welkom op de site Anoek, heel veel plezier!

    Door Jenny • geplaatst op 2018-02-15 06:12:39

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'1091406' door AnoekvandenBiggelaar '1091406' door AnoekvandenBiggelaar

NederlandNoord Holland

NederlandNoord Holland

Zonsondergang

AnoekvandenBiggelaar

Een lekkere avond wandeling met de zonsondergang op de achtergrond. De hond met baasje liepen heel langzaam voorbij, genoten echt van de omgeving en van het moment. De donkere wolken verraden het weer wat er die dag was. regen achtig en somber weer, maar gelukkig is er aan het einde van de dag toch nog een mooie zonsondergang. Het geeft je rust, na een hele lange dag is het erg fijn om zo je dag af te sluiten. Het baasje met de hond komen wel echt op het perfecte moment langs lopen. Ze lopen nu precies onder de ondergaande zon. mooi Castricum aan zee!

'1091651' door AnoekvandenBiggelaar '1091651' door AnoekvandenBiggelaar

RuslandMoskou

RuslandMoskou

Zonnig Moskou

AnoekvandenBiggelaar

In het prachtige Moskou is mooi en modern park wat het Zaryadye park heet. Ik voelde me even in een Teletubbie landschap waar iedereen langs elkaar af liep en niet naar elkaar om keken. Erg druk om je heen veel mesen, heel veel verschillenden mensen. De weg naar de plek toe waar ik deze foto heb genomen was vreselijk. door de mensen massa heen worstelen. en ook nog eens op je spullen letten het was echt chaotisch. Maar dan kom je hier op deze plek en je kijkt om je heen je staat op een brug boven het water. De mensen massa laat je letterlijk even achter je om even te genieten van het uitzicht en de zonnen stralen die op me gezicht vallen. Even voor me gevoel uit de mensen massa. Voordat ik me weer omdraai blijf ik nog even genieten.

'1091335' door AnoekvandenBiggelaar '1091335' door AnoekvandenBiggelaar

NederlandNoord Brabant

NederlandNoord Brabant

Hallo spiegel

AnoekvandenBiggelaar

Het prachtige meertje in Sint-Michielsgestel. Met de zon op de achtergrond lijkt het op een lekker warme dag, maar schijn bedriegt. Harde wind vries kou, -9 helemaal niet warm, waar wel een super mooie plek om te zijn. Heerlijke plek om te wandelen in het bos en ook nog eens dicht bij de stad Den Bosch, maar waar je op deze plek helemaal geen besef van hebt. Op deze plek zijn er afgelopen jaren vele bomen gekapt, omdat het meer anders steeds kleiner zou worden en zelfs zou kunnen verdwijnen. En we willen natuurlijk dat deze plek gewoon blijft bestaan.