Annemijn

profiel Annemijn

Naam

Annemijn Joppe

Reviews

2

Foto's & tips

17

Blogs

0

Lid sinds

28 March 2020

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Over mij

Op mijn 16de maakte ik mijn eerste grote reis helemaal alleen. Nu ging ik wel vrijwilligers werk doen in een groep maar toch was het voor het eerst echt alleen. Ik ging naar Kenia. Een speciale reis waarbij we 2 verschillende culturen bij elkaar brachten en heel veel geleerd hebben over elkaar en het land.
Na een paar andere reizen ben ik nog een keer terug geweest om vrijwilligerswerk te doen in een Keniaans ziekenhuis. Daar heb ik de nare maar ook mooie dingen hebben kunnen meemaken.

Nu heb ik de smaak helemaal te pakken en ben ik allemaal verschillende landen en culturen aan het ontdekken. En ik ben nog lang niet uitgekeken.
Foto's maken is voor mij een leuke hobby en dat helpt mij de mooie herinneringen te onthouden.
Deze site helpt mij heel erg om verschillende landen al een beetje te ontdekken en de tips te ontvangen en te delen. Mijn bucketlist is nog lang niet afgewerkt!

Mijn Motto

'Don't call it a dream, but call it a plan!'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Nikon

 

10 reactie(s) bij "Annemijn"

 • profile image comment

  Hallo Annemijn, welkom op deze site en gefeliciteerd met je titel! Mooie foto;s heb je!

  Door barga • geplaatst op 2020-04-02 18:23:28
 • profile image comment

  Gefeliciteerd en veel plezier hier.

  Door E.J. • geplaatst op 2020-04-01 19:22:17
 • profile image comment

  Proficiat als nieuwkomer van de week !!

  Door CDahlkamp • geplaatst op 2020-04-01 09:40:16
 • profile image comment

  Van harte met je titel Nieuwkomer vd week, veel plezier op de site!

  Door karinm • geplaatst op 2020-03-31 20:37:17
 • profile image comment

  Proficiat als nieuwkomer van de week !!

  Door dreamer666 • geplaatst op 2020-03-31 20:05:06
 • profile image comment

  Van harte gefeliciteerd met je eretitel Annemijn. Geniet ervan!

  Door corriedewinter • geplaatst op 2020-03-31 17:07:07
 • profile image comment

  Proficiat met je titel van nieuwkomer v/d week Annemijn!

  Door martinhectors • geplaatst op 2020-03-31 16:58:18
 • profile image comment

  Annemijn, hartelijk welkom op onze Community. Super leuk dat je je hebt aangemeld en meteen al heel wat reiservaringen met ons hebt gedeeld. We hopen dat je hier nog meer inspiratie op kunt doen, dankzij je mede-Communityleden en onze algehele website. Bij deze hebben we je uitgeroepen tot de nieuwkomer van de week. Gefeliciteerd met de titel en be safe! Groeten de Redactie.

  Door REDACTIE • geplaatst op 2020-03-31 14:15:55
 • profile image comment

  Hoi Annemijn, welkom op de site. Je plaatst prachtige foto's, maar wel wat veel. Het is het gebruik hier om maximaal 3 foto's te plaatsen en dan verdeeld over de dag. Zo krijgen je foto's de aandacht die ze verdienen en die van andere communityleden ook. De foto's waar nog niet op gereageerd is, kun je nog verwijderen (prullenbakje) en een andere keer plaatsen. Veel plezier hier nog. Groetjes Diana

  Door Dianadm • geplaatst op 2020-03-29 15:34:43
 • profile image comment

  Welkom op deze website Annemijn. Hier is iedereen besmet met het reisvirus dus kun je inspiratie opdoen voor een volgende reis en jouw reizen delen. Veel plezier. Gr Christella

  Door CDahlkamp • geplaatst op 2020-03-29 14:45:09

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (17)

'1111465' door Annemijn '1111465' door Annemijn

JordaniëPetra

JordaniëPetra

Iets verder lopen dan

Annemijn

Petra, iedereen kent het wel, het bekende plaatje van de Schatkamer die tevoorschijn komt als je door de kloof loopt. Helaas zagen wij tijdens onze vakantie dat veel mensen alleen voor het bekende plaatje kwamen en niet verder liepen dan de schatkamer. Vonden wij eerlijk gezegd erg apart. Wij hebben de hele stad gezien en dat is ook zeker een aanrader. Er zijn mooiere plekjes dan alleen de Schatkamer. Bijvoorbeeld het Klooster. Het klooster ligt op een berg en ik kan je zeggen in die hitte is het een behoorlijke klim. Doe het ook vooral niet op slippers of hakken ( ja ik zag het mensen echt doen) want de stenen zijn ontzettend glad. Toen wij aankwamen bij het klooster was er ook eigenlijk helemaal niemand terwijl er rijen stonden bij de schatkamer. Bij het klooster en onderweg er naar toe heb je trouwens een super uitzicht! Dus loop vooral verder en klim die berg op!

'1111506' door Annemijn '1111506' door Annemijn

VietnamNinh Binh

VietnamNinh Binh

Ninh binh inplaats va

Annemijn

Tam Coc is natuurlijk een van de mooie plekjes van Vietnam. Je stapt aan boort van een roeibootje en je maakt een prachtige boottocht door de groene natuur. Helaas is het allemaal wat minder mooi dan het lijkt. Er worden bussen uitgeladen met toeristen die in Tam Coc op een bootje stappen dus als je niet van drukte houd en gewoon rustig van de natuur wil genieten moet je iets verder gaan dan Tam Coc. Ninh binh is een alternatief voor Tam coc en in Ninh binh is ook nog super veel te beleven. Wij hebben gewoon de scooter gepakt en zijn er zelf op uit gegaan. Je kan onderweg prachtige tempels bezoeken zoals de Bái Đính Temple. Onderweg zie je vaak ook de roeibootjes liggen. Mensen die daar wonen nemen je zelf mee op pad in een roeibootje en dan heb je echt een geweldige ervaring. En je weet bijna zeker dat het geld goed terecht komt. Bij Tam Coc was het erg naar om te zien dat de mannen het geld en de fooi van de vrouwen die het roeibootje vaarde afpakte. Aantal backpackers hadden ons ook getipt dat je het geld op de boot moet geven zodat ze het kunnen verstoppen. Dat hebben wij dus ook gedaan. We konde haar dan niet verstaan maar ze was er iedergeval super blij en verstopte het gauw onder een plank van haar roeibootje.

'1111453' door Annemijn '1111453' door Annemijn

KeniaMasai Mara NP

KeniaMasai Mara NP

Safari op z'n mooist.

Annemijn

Nu meerdere keren in Kenia te zijn geweest, raad ik het zeker aan om naar de Masai Mara te gaan. We hebben nu twee keer de Masai Mara bezocht en het blijft elke keer weer bijzonder. De ene keer zie je een Hyene jagen op antilopen en de andere keer zie je heel veel leeuwen! wat we echt niet verwacht hadden. Zelfs een paar groepen met kleintjes.

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 20 | Community toppers

Geel en oranje. Foto: Travelbag

1. Topreview: Telegraph Cove, Canada door Saskiahamminga
2. Topfoto & tip: Geel en oranje door Travelbag
3. Topblog: Viermaal scheepsrecht door Wisseschout
4. Communitylid van de week: Bowral
5. Nieuwkomer: Puck Roodenburg

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik