Annemijn

profiel Annemijn

Naam

Annemijn Joppe

Reviews

2

Foto's & tips

17

Blogs

0

Lid sinds

28 March 2020

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Over mij

Op mijn 16de maakte ik mijn eerste grote reis helemaal alleen. Nu ging ik wel vrijwilligers werk doen in een groep maar toch was het voor het eerst echt alleen. Ik ging naar Kenia. Een speciale reis waarbij we 2 verschillende culturen bij elkaar brachten en heel veel geleerd hebben over elkaar en het land.
Na een paar andere reizen ben ik nog een keer terug geweest om vrijwilligerswerk te doen in een Keniaans ziekenhuis. Daar heb ik de nare maar ook mooie dingen hebben kunnen meemaken.

Nu heb ik de smaak helemaal te pakken en ben ik allemaal verschillende landen en culturen aan het ontdekken. En ik ben nog lang niet uitgekeken.
Foto's maken is voor mij een leuke hobby en dat helpt mij de mooie herinneringen te onthouden.
Deze site helpt mij heel erg om verschillende landen al een beetje te ontdekken en de tips te ontvangen en te delen. Mijn bucketlist is nog lang niet afgewerkt!

Mijn Motto

'Don't call it a dream, but call it a plan!'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Nikon

Laat een reactie achter

10 reactie(s) bij "Annemijn"

 • profile image comment
  Door Barga• geplaatst op 02 Apr 2020 | 18:23:28

  Hallo Annemijn, welkom op deze site en gefeliciteerd met je titel! Mooie foto;s heb je!

 • profile image comment
  Door E.J.• geplaatst op 01 Apr 2020 | 19:22:17

  Gefeliciteerd en veel plezier hier.

 • profile image comment
  Door CDahlkamp• geplaatst op 01 Apr 2020 | 09:40:16

  Proficiat als nieuwkomer van de week !!

 • profile image comment
  Door Karinm• geplaatst op 31 Mar 2020 | 20:37:17

  Van harte met je titel Nieuwkomer vd week, veel plezier op de site!

 • profile image comment
  Door Dreamer666• geplaatst op 31 Mar 2020 | 20:05:06

  Proficiat als nieuwkomer van de week !!

 • profile image comment
  Door Corriedewinter• geplaatst op 31 Mar 2020 | 17:07:07

  Van harte gefeliciteerd met je eretitel Annemijn. Geniet ervan!

 • profile image comment
  Door Martinhectors• geplaatst op 31 Mar 2020 | 16:58:18

  Proficiat met je titel van nieuwkomer v/d week Annemijn!

 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 31 Mar 2020 | 14:15:55

  Annemijn, hartelijk welkom op onze Community. Super leuk dat je je hebt aangemeld en meteen al heel wat reiservaringen met ons hebt gedeeld. We hopen dat je hier nog meer inspiratie op kunt doen, dankzij je mede-Communityleden en onze algehele website. Bij deze hebben we je uitgeroepen tot de nieuwkomer van de week. Gefeliciteerd met de titel en be safe! Groeten de Redactie.

 • profile image comment
  Door Dianadm• geplaatst op 29 Mar 2020 | 15:34:43

  Hoi Annemijn, welkom op de site. Je plaatst prachtige foto's, maar wel wat veel. Het is het gebruik hier om maximaal 3 foto's te plaatsen en dan verdeeld over de dag. Zo krijgen je foto's de aandacht die ze verdienen en die van andere communityleden ook. De foto's waar nog niet op gereageerd is, kun je nog verwijderen (prullenbakje) en een andere keer plaatsen. Veel plezier hier nog.

  Groetjes Diana

 • profile image comment
  Door CDahlkamp• geplaatst op 29 Mar 2020 | 14:45:09

  Welkom op deze website Annemijn. Hier is iedereen besmet met het reisvirus dus kun je inspiratie opdoen voor een volgende reis en jouw reizen delen. Veel plezier. Gr Christella

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (17)

'1111465' door Annemijn '1111465' door Annemijn

JordaniëPetra

JordaniëPetra

Iets verder lopen dan

Annemijn

Petra, iedereen kent het wel, het bekende plaatje van de Schatkamer die tevoorschijn komt als je door de kloof loopt. Helaas zagen wij tijdens onze vakantie dat veel mensen alleen voor het bekende plaatje kwamen en niet verder liepen dan de schatkamer. Vonden wij eerlijk gezegd erg apart. Wij hebben de hele stad gezien en dat is ook zeker een aanrader. Er zijn mooiere plekjes dan alleen de Schatkamer. Bijvoorbeeld het Klooster. Het klooster ligt op een berg en ik kan je zeggen in die hitte is het een behoorlijke klim. Doe het ook vooral niet op slippers of hakken ( ja ik zag het mensen echt doen) want de stenen zijn ontzettend glad. Toen wij aankwamen bij het klooster was er ook eigenlijk helemaal niemand terwijl er rijen stonden bij de schatkamer. Bij het klooster en onderweg er naar toe heb je trouwens een super uitzicht! Dus loop vooral verder en klim die berg op!

'1111506' door Annemijn '1111506' door Annemijn

VietnamNinh Binh

VietnamNinh Binh

Ninh binh inplaats va

Annemijn

Tam Coc is natuurlijk een van de mooie plekjes van Vietnam. Je stapt aan boort van een roeibootje en je maakt een prachtige boottocht door de groene natuur. Helaas is het allemaal wat minder mooi dan het lijkt. Er worden bussen uitgeladen met toeristen die in Tam Coc op een bootje stappen dus als je niet van drukte houd en gewoon rustig van de natuur wil genieten moet je iets verder gaan dan Tam Coc. Ninh binh is een alternatief voor Tam coc en in Ninh binh is ook nog super veel te beleven. Wij hebben gewoon de scooter gepakt en zijn er zelf op uit gegaan. Je kan onderweg prachtige tempels bezoeken zoals de Bái Đính Temple. Onderweg zie je vaak ook de roeibootjes liggen. Mensen die daar wonen nemen je zelf mee op pad in een roeibootje en dan heb je echt een geweldige ervaring. En je weet bijna zeker dat het geld goed terecht komt. Bij Tam Coc was het erg naar om te zien dat de mannen het geld en de fooi van de vrouwen die het roeibootje vaarde afpakte. Aantal backpackers hadden ons ook getipt dat je het geld op de boot moet geven zodat ze het kunnen verstoppen. Dat hebben wij dus ook gedaan. We konde haar dan niet verstaan maar ze was er iedergeval super blij en verstopte het gauw onder een plank van haar roeibootje.

'1111453' door Annemijn '1111453' door Annemijn

KeniaMasai Mara NP

KeniaMasai Mara NP

Safari op z'n mooist.

Annemijn

Nu meerdere keren in Kenia te zijn geweest, raad ik het zeker aan om naar de Masai Mara te gaan. We hebben nu twee keer de Masai Mara bezocht en het blijft elke keer weer bijzonder. De ene keer zie je een Hyene jagen op antilopen en de andere keer zie je heel veel leeuwen! wat we echt niet verwacht hadden. Zelfs een paar groepen met kleintjes.

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 37 | Community toppers

Ongerept Ndutu Foto: Ellen69

1. Topreview: Namibië • Twyfelfontein door Barga
2. Topfoto & tip: Ongerept Ndutu door Ellen69
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: LRison
5. Nieuwkomer: A.debeen

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik