AlexS

profiel AlexS

Homepage

Naam

AlexS S.

Positie

213

Score

1393

Reviews

1

Foto's & tips

12

Blogs

0

Lid sinds

12 oktober 2017

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Australië

Fav. stad

Sydney, Barcelona

Over mij

Samen met mijn vrouw geniet ik ervan om over de wereld te reizen en te genieten van prachtige natuur. Dieren, landschappen en culturen fascineren mij erg.

Verre bestemmingen zijn altijd geweldige ervaringen, maar ook in Europa, dichterbij huis is nog zoveel moois te zien!

Bij het maken van foto's wil ik de mensen en dieren zoveel mogelijk "met rust" laten om zo hun natuurlijke gedrag te tonen.

Wil je een foto van mij gebruiken? Leuk, ik voel mij dan vereerd. Vraag wel vooraf even om toestemming.

Mijn Motto

'Overal ter wereld prachtige natuur ontdekken en versteld raken door de schoonheid hiervan.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Model

A550

Overige

Naast deze camera maakte ik gebruik van de Lumix DMC-FZ18. Deze heb ik ingeruild voor de Sony Cybershot DSC-HX90V.

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (12)

'566339' door AlexS '566339' door AlexS

Groot-Brittannië

Groot-Brittannië

Adembenemend wandelen

AlexS

Wandelend lang het coastpath van Engeland, kom je langs veel fraaie uitzichtpunten. Valley of the Rocks maakte op mij de meeste indruk. Half mei is het hier nog niet druk met toeristen. Met een beetje gelukkig zit het weer ook mee en is het heerlijk wandelen. Onderweg is er altijd wel een pub te vinden om weer op krachten te komen of indien nodig te schuilen. Naast wandelen bestaat er ook de mogelijkheid om te kajakken langs de kustlijn.

'567102' door AlexS '567102' door AlexS

AustraliëAlice Springs

AustraliëAlice Springs

Een vogeltje, haast..

AlexS

De splendid fairy wren, is een vogeltje dat in Australië leeft. Het is zo prachtig fel van kleur dat je haast denkt, dit kan haast niet waar zijn. Wij kwamen dit vogeltje tegen toen wij aan het wandelen waren in het Alice Springs Desert Park. Een leuk (klein) natuurpark waar je wel een aantal uren kunt verblijven en veel inheemse dieren kunt zien. In dit park leven dieren in gevangenschap, maar in de struiken en bomen leven ook veel dieren uit het wild zoals deze wren. Dit vogeltje was wild en kwam aangevlogen samen met een vrouwtje.Deze zijn niet zo kleurrijk.

'567389' door AlexS '567389' door AlexS

Zuid-AfrikaLimpopo

Zuid-AfrikaLimpopo

Dorstige leeuw

AlexS

Tijdens een game drive in Kapama Private Game Reserve kwamen wij 's ochtends bij zonsopkomst deze prachtige mannetjes leeuw tegen die dorstig was. Hij was hier samen met een vrouwtje, zij lag in de struiken te dutten. Dit park ligt niet ver van het Kruger verwijderd. De accommodatie en personeel waren top. Qua hoeveelheid wild vonden wij het hier erg tegenvallen. Gelukkig zagen we wel deze prachtige leeuw.

Mijn fans (0)

Er zijn nog geen mensen fan van jou

Ik ben fan van (1)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (1)

'845364' door krijnvandergiessen '845364' door krijnvandergiessen

AustraliëAdelaide

AustraliëAdelaide

Kangoeroes spotten in

krijnvandergiessen

Sinds een paar dagen zijn we terug in Australië. Dit keer niet om te wonen, maar om oude vrienden en collega’s te bezoeken. Als je ooit in Australië bent, vergeet dan niet om zuid Australië te bezoeken. Deze staat is niet zo populair als New South Wales, Victoria en Queensland, maar heeft zeker net zoveel moois te bieden! Doordat het niet zo druk bereisd wordt, is het er nog een stuk rustiger en kun je op je gemak van al het natuurschoon genieten! Deze foto maakte ik een jaar of 5 geleden in het Deep Creek Conservation Park. Dit park is een uurtje rijden zuidelijk van Adelaide, en biedt eindeloos veel prachtige wandelpaden met geweldige uitzichten zoals te zien op de foto. Als je deze plek wilt bezoeken, parkeer je auto dan bij de Tapanappa Camp Ground, en wandel langs de kust. Eindeloos veel prachtige uitzichtpunten (en heel veel kangoeroes) gegarandeerd!

Je hebt nog geen favoriete blogs