ALopezBlanco

Homepage

Naam

Isabel Lopez Blanco

Positie

55

Score

3988

Reviews

1

Foto's & tips

281

Blogs

26

Lid sinds

26 december 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

niet aangegeven

Fav. land

niet aangegeven

Fav. stad

niet aangegeven

Over mij

Energiek, sportief, lekker buiten zijn, genieten van de natuur. Op een bedje aan het strand? Oke een paar uurtjes maar dan wel op een strand met een prachtige zee met snorkel mogelijkheden.
Wandelen, fotograferen, rondreizen, een oude stad bezoeken, genieten van een wijntje (soms wel meer dan 1) op een terras, het liefst op plekken waar het niet zo toeristisch is. Soms ontkom je daar echter niet aan, de gebaande paden zijn dat meestal niet voor niets!

Sinds een aantal jaren hebben we (ik en mijn lief) een website waar we onze 'avonturen' delen. Ik vind het erg leuk om te schrijven, vroeger in een reisdagboek, en nu on-line. Het zijn voornamelijk verhalen over wat we meemaken en wat minder ingestoken als reistips, de foto's vertellen genoeg over de omgeving! Ik ben mijn eigen kleine reporter en een echte reisreporter zijn dat is toch een droom?!?!

Ga hier een kansje wagen :-)

www.wimisa.nl

Mijn Motto

'Once a year go someplace you've never been before! ***Dalai Lama***'

Over mijn camera

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (281)

'516849' door ALopezBlanco '516849' door ALopezBlanco

SpanjeTenerife

Ga naar het Anaga...g

ALopezBlanco

Oktober 2014 vierden we vakantie op het zeer toeristische eiland Tenerife. De meeste vakantiegangers komen hier om te verblijven in een van de toeristenhotels, te relaxen aan het stranden, eten, drinken....Fiesta! Ze zijn zich niet bewust van de verscheidenheid aan natuur en landschappen op dit klein maar fijne eiland. Het Anaga gebergte ligt in het noorden van Tenerife. Een ruig gebied waar je een van de laatste oerbossen van Europa vindt, een laurierbos. Leuk voor een rondrit, afgewisseld met korte stops. Wandel door een stuk grillig en immer vochtig laurierbos, geniet van de prachtige uitzichten, drink een koffie bij een dorpscafe.....je eigen fiesta,het feest van het genieten van natuur en rust!

'517344' door ALopezBlanco '517344' door ALopezBlanco

Verenigde StatenWyoming

Verduiveld een...eekh

ALopezBlanco

Voorjaar 2014 gingen we voor de 3e keer op camperreis door de US of A. Voor ons de ultieme manier om te reizen door dit land met onbegrensde mogelijkheden. Met een spiksplinternieuwe camper reisden we van Mineapolis in 18 dagen naar Denver. Het Devils Tower NP deden we aan als tussenstop maar na een blik op de heerlijk rustig, natuurlijk campground besloten we hier te overnachten. Dit gaf ons tijd om langer van de Devils Tower te genieten. Dit is een 265 hoge monoliet, de geologen zijn er nog niet over uit hoe het ontstaan is, van vulkanisch gesteente. Het staat in een landschap van glooiende heuvels met prairies, loof- en dennenbossen. Je kan een rondje om de Devils Tower lopen, deardevils kunnen het beklimmen, en wandelen door prairiedog town (te schattig). Op de campground zagen we deze prachtige eekhoorn. Lucky shot!

'517828' door ALopezBlanco '517828' door ALopezBlanco

SpanjeTenerife

Eerst afzien en dan..

ALopezBlanco

Enkele dagen nadat er een vreselijk storm had gewoed over het noordoosten van Tenerife, er waren overstromingen en flink wat schade, gingen wij daar wandelen. De wandeling ging van het ene gehucht Benijo langs de kust naar het volgende gehucht El Draguillo. Op dit pad waren de gevolgen van de overstromingen goed te zien, het lag vol puin, rotsblokken en modder, maar het was te doen. Het uitzicht was overweldigend! Dit werd later nog mooier....maar eerst nog afzien. In El Draguillo aangekomen moest er geklommen worden. Dat was flink afzien. De klim was ong 400 meter met een stijgingspercentage van 30%! Normaal is dit de koele kant van Tenerife maar we liepen nu in de brandende zon, 30 graden. Boven gekomen eerst door een heerlijke verkoelend stukje laurierbos en toen we daar uit kwamen werden we getrakteerd op het fenomenale uitzicht op de noord oost kust! WAUW! Dat was die klim meer dan waard.

Laatste blogs (26)

Op vakantie (maar ook in Nederland) wandelen we graag. Een van de, of eigenlijk gewoon DE heftigste wandeling die we gedaan hebben is de Angels Landing in Zion. Lees hieronder het verslag. Zion i... Lees meer

Mijn fans (2)

Ik ben fan van (3)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (0)

Je hebt nog geen favoriete foto's & tips

Mijn favoriete blogs van anderen (0)

Je hebt nog geen favoriete blogs

Landen die ik heb bezocht ()