1hoorn

profiel 1hoorn

Naam

René Eenhoorn

Reviews

0

Foto's & tips

74

Blogs

0

Lid sinds

31 October 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Maleisië

Fav. stad

Sydney

Over mij

Nieuwsgierig, oog voor detail, perfectionist, hou van lekker eten en drinken en veel sporten om de colorieen te compenseren. Wil zo veel mogelijk op beeld vastleggen.

Mijn Motto

'Geniet van de natuur en mensen. Achter elk beeld zit vaak een verhaal.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 7D

Overige

Metz Mecablitz

 

6 reactie(s) bij "1hoorn"

 • profile image comment

  Hoi Rene, dank voor je enthousiaste woorden over Kyoto. Ik kijk er ook erg naar uit. Ik zag toevallig je reactie naar mij onder je foto staan. Volgende keer als je iemand een bericht gaat sturen kun je dat beter doen via zijn of haar homepage. Dan wordt het bericht in ieder geval niet over het hoofd gezien. Je hebt al snel veel mooie foto's geplaatst. Veel plezier op deze site en een goed weekend. Groeten Rob

  Door RobHoekstra • geplaatst op 2014-10-31 18:39:31
 • profile image comment

  Hoi Rene, bedankt voor je leuke reactie op mijn Weerspiegeling foto van Yosemite. Ik heb deze foto ook in z/w omgezet maar vond deze kleurenversie toch mooier. Heb in het museum in Yosemite ook de zwartfoto's gezien en heb thuis het boek '400 photographs', erg mooi! Groeten, Paul

  Door PaulHoo • geplaatst op 2011-06-02 18:47:03
 • profile image comment

  Ha René, dank voor je mooie beschrijving van je reis naar Sarawak,ik ben het voledig met je beschrijving eens,leuk dat jullie ook Semengoh gezien hebben, dat zat bij ons eigenlijk in het pakket, maar onze gids die ons van het vliegveld afhaalde wilde het ons persee laten zien voor dat we door zouden rijden om het binnenland in tegaan naar de Ibans,Semengoh is inderdaad minder druk bezocht als Sepilok bij Sandokan in Sabah maar ook daar hebben we veel bijzondere dingen gezien . ook wij hebben de 4 Mulu grotten uitgebreid bekeken, zeer indrukwekkend, waar we wel veel geluk mee gehad hebben is het mooie weer over de 4 weken van ons bezoek, soms heeft het vooral snachts een buitje geregend,goed voor de bomen. Als je nog eens terug gaat zou ik buiten Pulau Tiga ,en de tocht over de rivier naar Sukau niet overslaan, en als hekkensluiter het eiland Lakayan bezoeken,als je van snorkelen en duiken houd,absoluut een van de mooiere plekjes op de wereld ! Groetjes Pieter.

  Door pbroek • geplaatst op 2011-01-19 09:53:44
 • profile image comment

  Ha René, je hebt ook leuke foto's in Sarawak gemaakt,o.a in Bako NP,in weklke periode zijn jullie daar geweest, en zijn jullie ook in Sabah geweest ? hoe is de reis jullie bevallen ? Groeten Pieter.

  Door pbroek • geplaatst op 2011-01-18 13:51:19
 • profile image comment

  Cocktail op Bali ...... lekkerrrr

  Door 1hoorn • geplaatst op 2009-11-08 20:57:43
 • profile image comment

  Nog met analoog compact camera geschoten. Maar nog steeds één van mijn favorieten.

  Door 1hoorn • geplaatst op 2009-11-08 13:42:32

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (74)

'451727' door 1hoorn '451727' door 1hoorn

Verenigde StatenHawaï

Verenigde StatenHawaï

Hanauma Bay

1hoorn

Je staat er voor in de rij maar uiteindelijk verspreiden de mensen zich. En verplicht een video kijken waarin toch duidelijk wordt gemakt dat je met je handen van de schildpadden af moet blijven. En terecht!

'451675' door 1hoorn '451675' door 1hoorn

Verenigde StatenHawaï

Verenigde StatenHawaï

Na Pali coast, Kalala

1hoorn

Je kunt op Kauai, Hawaii, de Kalalau trail lopen. Deze is 11 mijl lang en dat red je niet in een dag heen en terug. Wij hebben err voor gekozen om een aantal uren heen te lopen en dan om te keren. Er zitten delen tussen met stijle afgronden en door de warmte is het vermoeiend. Wel verschrikkelijk mooi …… en water meenemen.

'451904' door 1hoorn '451904' door 1hoorn

JapanKyoto

JapanKyoto

Geisha ??

1hoorn

In Kyoto is er een serieuze mogelijkheid dat je een geisha of maiko tegen het lijf loopt. De vraag is soms wel of ze 'echt' want voor zo'n Eur 100,= is het mogelijk dat je je volledig tot geisha laat omtoveren.

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 21 | Community toppers

Black Death. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Agadir van Ait Kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Black Death door Dreamer666
3. Topblog: Pats! door Doppie
4. Communitylid van de week: Jomo01
5. Nieuwkomer: DeReisdame

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik