hoofdfoto
Columbus Travel

COLUMBUS FOTOWEDSTRIJD

De community-fotowedstrijd: ‘De Grootste Hits Aller Tijden’! inmiddels verlopen

And de winner is ...

Bekijk hier onze favorieten!

Niets is blijvend behalve de verandering, en aan alle goede dingen komt een eind. Zo ook aan de Columbus community. Hoewel er steeds vertraging op de lijn zit*, hopen we nog steeds dit jaar over te kunnen gaan op een nieuwe website, waarbij we helaas de community niet mee zullen nemen. Maar we willen uiteraard niet dat alles wat jullie de afgelopen 15 jaar hebben opgebouwd een stille dood sterft, en dus organiseren we een speciale, allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden! Daarbij zetten we geen muziek, maar de allermooiste foto’s uit de community van de afgelopen 15 jaar in het zonnetje. Niet alleen op de site, maar ook in de allereerste editie van Columbus Travel in 2023. Deze communityleden hebben ook meegedaan.

Hoe kon je meedoen? 

Kies uit alle foto’s die je sinds je deelname aan de community hebt geüpload jouw allermooiste foto’s. Je mag maximaal drie foto’s nomineren (ja, we realiseren ons dat dat voor sommigen een flinke uitdaging kan zijn). Het onderwerp staat vrij: je mag gaan voor een portret, wildlife -of landschapsfoto, of wat jij dan ook maar jouw allerbeste beeld vindt. Het maakt niet uit of je foto 15 jaar geleden of pas een maand geleden geplaatst is: elke foto op onze community mag genomineerd worden.
Op de detailpagina van je foto klik je op ‘wijzigen’. Je ziet dan vervolgens de optie om je foto te nomineren voor de wedstrijd. Bekijk hier de spelvoorwaarden.

Wat kon je winnen?

Uit alle inzendingen maakt de redactie van Columbus Travel een selectie die gepubliceerd zal worden in Columbus Travel editie 116 (januari 2023). We gaan daarnaast ons uiterste best doen om uit alle fantastische beelden één ultieme winnaar te kiezen. Deze zal niet alleen worden verblijd met eeuwige roem, maar ontvangt ook een fantastische Nikon Z fc systeemcamera + 16-50mm VR-lens t.w.v. €1.099

Over de Nikon Z fc-camera

De gloednieuwe Nikon Z fc-camera is een handzame powerhouse in een klassiek jasje. Het uiterlijk is geïnspireerd op de Nikon FM2 uit 1982, maar het binnenwerk is ultramodern. Met het grootste gemak stel je zelf de sluitertijd, belichtingscompensatie en ISO-gevoeligheid in. Door de grote sensor en Z-vatting is een hoge beeldkwaliteit gegarandeerd en maak je zelfs onder de moeilijkste omstandigheden haarscherpe foto’s én video’s. Bekijk alle specificaties hier.


VEELGESTELDE VRAGEN

En de overige foto’s?
In Columbus Travel editie 116, die eind januari uitkomt, besteden we maar liefst 18 pagina's aan de allermooiste foto's uit de community van de afgelopen 15 jaar, waarbij we óók foto's uitlichten die niet ingezonden zijn voor de wedstrijd. Het resultaat wordt een onvergetelijk tijdsdocument!

Wanneer stopt de community?
We zijn op het moment de nieuwe site druk aan het testen. We verwachten deze begin 2023 live te kunnen zetten. Zodra we om gaan, zal de community offline gaan. Uiteraard stellen we jullie daarvan bijtijds op de hoogte.