COLUMBUS FOTOWEDSTRIJDEN

Houd deze pagina dan in de gaten om mee te kunnen doen aan onze verschillende fotowedstrijden en win fantastische prijzen, zoals reizen, reisaccessoires en publicatie van jouw foto’s in ons magazine
 

Columbus Community fotowedstrijd 2021: ‘Reisdromen in tijden van corona’

Sinds maart 2020 leven we in een nieuwe realiteit: een wereld waarin Corona niet alleen het gesprek van de dag is, maar onze levens er ook significant anders uit zijn gaan zien. Een wereld waarin mondkapjes en ontsmettingsmiddelen deel uit zijn gaan maken van ons dagelijks leven. Waarin reizen opeens niet meer een vanzelfsprekendheid is geworden, onze werelden verkleind zijn, stranden op mooie dagen te vol worden en straten ’s avonds juist uitgestorven.

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om deze vreemde, bijzondere en zeker nu al historische periode vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom starten we vandaag met een fotowedstrijd, die tot het einde van het jaar zal lopen. Elke maand kunnen jullie binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021.

Wat kun je winnen?

Elke maand belonen we de maker van de beste foto met een Srprs.me-reis naar een Europese bestemming. Hoe gaaf is dat?! In juli geven we bovendien een prachtige Coleman-tent weg aan de nummer 2. De top 3 wordt tevens beloond met extra punten. Bovendien maakt de redactie elke maand een selectie van de inzendingen om te publiceren in de eerstvolgende editie van Columbus Travel.

Aan het einde van de wedstrijd, in januari 2022, wordt uit alle winnende foto's de winnaar gekozen, die een prachtige reis voor twee personen naar Kroatië zal maken. Alles uiteraard coronaproof.

Zo doe je mee:

Elke maand zet de redactie van Columbus een nieuw thema klaar. Het thema van juli is: Wildlife

Upload je foto op de community of bewerk een eerder geüploade foto om deze te koppelen aan een wedstrijdthema. Zet een duidelijke omschrijving bij de foto.
Let op: de tekst bij de foto zal een leidende rol spelen bij de keuze van de jury. Wat voor verhaal schuilt er achter de foto? De coronacrisis hoeft niet ín de foto voor te komen, maar we zijn wel benieuwd hoe de foto de tijdsgeest weerspiegelt. 

Ben je nog geen communitylid, maar wil je wel graag meedoen? Meld je dan hier aan

En hoe zit het met de publieksprijs, gaat die nog door?

Natuurlijk! Aan het eind van het jaar kijken we samen met de community-experts naar de top 20 op basis van de kwaliteit van foto's, bijbehorende informatie en betrokkenheid en benoemen we een nieuw communitylid van het jaar. Deze wordt ook beloond met een mooie reis!

Voorwaarden

De foto's die deelnemen moeten voldoen aan onze spelregels. Zie onze FAQ-pagina.
Upload een foto van max. 4MB, jpg, RGB.
De foto moet gemaakt zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021.
Eerder geüploade foto's mogen niet voor een tweede keer geüpload worden. Je kunt een eerder geplaatste foto wel wijzigen en de fotowedstrijd aanvinken. 
De prijzen worden niet in contant geld uitgekeerd.
Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.


Eerdere winnaars:

De winnaar van de maandwedstrijd van juni, met als thema 'Roadtrips', is Mitevisuals met zijn foto 'Tulpenseizoen in Nederland'! Hoewel voor deze wedstrijd een auto in beeld absoluut níet verplicht was, konden we niet om dit prachtige dronebeeld heen. De foto knalt van het scherm en wat een fantastisch lijnenspel! Mike laat goed zien hoe óók in tijden van corona er nog van alles fantastisch te beleven is in eigen land. Gefeliciteerd, Mike!

Runners-up zijn:


De winnaar van de maandwedstrijd van mei, met als thema 'Steden', is Dreamer666 met haar foto 'Overal mondmaskers in het straatbeeld van Lissabon'! Deze foto heeft alles in zich: het toont een heel bekend reisbeeld op een andere manier,  zonder allerhande locals en toeristen maar wél net met die ene man met een mondkapje op. Over tig jaar zullen we deze foto nog steeds herkennen als Lissabon in coronatijd. Gefeliciteerd, Jessi! 


Runners-up zijn:

  • Antwan met zijn foto 'Troosteloos'
  • Ameerakker met zijn foto 'Helmond stationsplein'

    Jullie worden beiden beloond met extra punten. Gefeliciteerd, Antwan en Albert!