Ross Sea regio vaccinatie

Ga je op reis naar Ross Sea regio, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Ross Sea regio. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Ross Sea regio en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Ross Sea regio kan namelijk van gebied tot gebied in Ross Sea regio verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Ross Sea regio nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Ross Sea regio.  

Informatie over Ross Sea regio

Beste foto's & tips van Ross Sea regio

'456845' door Doekemeijer '456845' door Doekemeijer

AntarcticaRoss Sea regio

AntarcticaRoss Sea regio

Samenscholing op het.

Doekemeijer

Tijdens de cruise op de Ross Sea kwamen we op een middag deze groep Keizerpinguïns tegen. Ze stonden daar maar zo'n beetje, misschien genietend van het zonnetje......

'324420' door papillonreizen '324420' door papillonreizen

AntarcticaRoss Sea regio

AntarcticaRoss Sea regio

Hart van steen..!

papillonreizen

Als ik voet aan land zet bij Cape Adare ben ik gelijk verkocht. Verrukt sta ik om me heen te kijken, wegzakkend in een laag sneeuw van zo'n 30 centimeter. En als ik dan ook nog dit hart spot, is het helemaal goed. Een hart van steen in een fikse laag sneeuw en ijs. Een mooi exemplaar om aan mijn 'hearts around the world'-collectie toe te voegen!

'459743' door Doekemeijer '459743' door Doekemeijer

AntarcticaRoss Sea regio

AntarcticaRoss Sea regio

Attack....

Doekemeijer

Deze keizer pinguïns stonden op het ijs gewoon een beetje te staan, niks bijzonders. Maar toen kwam deze south polar skua (zuidpooljager) overvliegen en de groep werd toen lichtelijk nerveus. Ik vind de houding van de pinguïn helemaal rechts wel grappig, lijkt me niet zo'n prettig staan.....

Laat kaart zien