Ross Sea regio malaria

Is er malaria in Ross Sea regio en wat zijn de malaria gebieden Ross Sea regio? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Ross Sea regio, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Ross Sea regio. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Ross Sea regio verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Ross Sea regio om te zien of jouw Ross Sea regio reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Ross Sea regio is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Ross Sea regio

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Ross Sea regio.  

Informatie over Ross Sea regio

Beste foto's & tips van Ross Sea regio

'456845' door Doekemeijer '456845' door Doekemeijer

AntarcticaRoss Sea regio

AntarcticaRoss Sea regio

Samenscholing op het.

Doekemeijer

Tijdens de cruise op de Ross Sea kwamen we op een middag deze groep Keizerpinguïns tegen. Ze stonden daar maar zo'n beetje, misschien genietend van het zonnetje......

'324420' door papillonreizen '324420' door papillonreizen

AntarcticaRoss Sea regio

AntarcticaRoss Sea regio

Hart van steen..!

papillonreizen

Als ik voet aan land zet bij Cape Adare ben ik gelijk verkocht. Verrukt sta ik om me heen te kijken, wegzakkend in een laag sneeuw van zo'n 30 centimeter. En als ik dan ook nog dit hart spot, is het helemaal goed. Een hart van steen in een fikse laag sneeuw en ijs. Een mooi exemplaar om aan mijn 'hearts around the world'-collectie toe te voegen!

'459743' door Doekemeijer '459743' door Doekemeijer

AntarcticaRoss Sea regio

AntarcticaRoss Sea regio

Attack....

Doekemeijer

Deze keizer pinguïns stonden op het ijs gewoon een beetje te staan, niks bijzonders. Maar toen kwam deze south polar skua (zuidpooljager) overvliegen en de groep werd toen lichtelijk nerveus. Ik vind de houding van de pinguïn helemaal rechts wel grappig, lijkt me niet zo'n prettig staan.....

Laat kaart zien