Lemairekanaal visum

Als je op reis gaat naar Lemairekanaal, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Lemairekanaal nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Lemairekanaal heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Lemairekanaal bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Lemairekanaal overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Lemairekanaal gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Lemairekanaal

Beste foto's & tips van Lemairekanaal

'509578' door Obiwan '509578' door Obiwan

AntarcticaLemairekanaal

AntarcticaLemairekanaal

Kodak Gap

Obiwan

Lemaire Channel is de bekendste zeestraat in Antarctica, bijgenaamd "Kodak Gap" omdat het een van de top toeristische bestemmingen is. Het kanaal is daardoor ondertussen uitgegroeid tot een standaard onderdeel van de cruise route. Niet alleen heel mooi maar het door bergen omringde water is meestal zo stil als een meer wat een zeldzame gebeurtenis is in het stormachtige gebied.

'511807' door Obiwan '511807' door Obiwan

AntarcticaLemairekanaal

AntarcticaLemairekanaal

Jammer, maar ook weer

Obiwan

Het LeMaire kanaal is DE bekende fotoplek voor Antarctica reizigers. Dus wil je daar ook een opkomende zon met windstil weer fotograferen. Maar wat als het flink waait en bewolkt is? Dan is het nog steeds een ongelooflijk fantastische plek waarbij je steeds het idee hebt dat je niet verder kunt varen omdat er geen doorgang is.

Laat kaart zien