Antarctica schiereiland en Weddell zee reisblogs

ongelofelijk mooi.

jeannette was er(tot 20 jan 2009) Gepost op 20 jan 0910 reacties

Hallo allemaal,
We hebben al een paar dagen fantastisch weer en bijna geen wind. Gisteren een bijzonder ongerept eiland bezocht dat Astolabe heet. Vandaag hebben we door het schitterende Lemaire kanaal gevaren, Petermann eIland bezocjt en Port Lockroy, een Engelse basis. Ben zelfs rood verbrand. Veel gezien: alle soorten pinguins (behalve de Macaroni en de Keizer) ,Sealeopards, walvissen. Vannacht varen we richting Deception Iland en daarna de Drake Passage zodat we vrijdagmorgen weer in Ushuaia zijn, dan nog een dagje B.A. (heb zojuist even opnieuw de tangoshow in Tortoni gereserveerd).
groetjes allemaal en bedankt voor jullie enthousiaste reacties!

jeannette Positie 48 (37076 p.) Lid sinds 12-09-2007 Foto's en tips: 3989 Blogs: 65 Fans: 25
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Vipbehandeling en baksjies
2 5
Gepost op 11 maart
Bangladesh Dhaka
met een Cessna over de Namib woestijn
4 25
Gepost op 22 januari
Namibië Centraal Namibie
muziekreis in Nashville en Memphis
4 6
Gepost op 01 november
Verenigde Staten Georgia en Tennessee

Reacties bij deze blog

sidonius

Door: sidonius • Geplaatst op

Hallo Jeanette en Paul, wat een geweldige reis hebben jullie nu bijna achter de rug. Heel veel plezier nog bij de tangoshow in Tortoni (doe zelf ook mee!). Als je in Ushuaia trek hebt in een heel lekker broodje in een maffe tent: speciaal voor jullie deze tip. Schuin tegenover de 'toeristenhaven' en het pompstation zie je een Museo/Tienda annex panaderia met de naam Ramos Generales. Als je kunt zou je hier even naar binnen moeten lopen en een lekker broodje met goeie koffie nuttigen en vooral je ogen uitkijken naar wat ze daar allemaal aan nostalgieen verzameld hebben....en even naar de WC gaan. Heel speciaal hoe ze het dames- en herentoilet aangeven. Ik zal er nog een foto van plaatsen.
Geniet nog van jullie laatste dagen, groetjes, Fransje

Lione Kolsteren

Door: Lione Kolsteren • Geplaatst op

Wat hebben jullie al veel moois gezien zeg en wat fijn dat het allemaal zo goed gaat. Bevalt de nieuwe camera van Paul? We zijn uiteraard erg benieuwd naar de foto's maar meer nog naar de verhalen. Misschien toch een Antarctica-avondje organiseren?? :-). Nog veel plezier in BA en Foz da Iguazu (daar gaan jullie toch ook heen?). groetjes, Lione en Rene

Jelle51

Door: Jelle51 • Geplaatst op

Wat fijn dat jullie zo genieten en dat het weer zo meewerkt. Nog een hele fijne voortzetting van de reis. En ik zie wel wat er volgende week voorbij komt. Is vast heel erg mooi En misschien zien jullie de ontbrekende pinguins nog wel. ! Kan Paul wel een beetje dansen Jeannette??
groetjes Jelle

Mireille

Door: Mireille • Geplaatst op

Hoi Jeanette en Paul!
Wat fijn dat het zo leuk is! Ik moet zeggen je noemt plekken op waar ik nog nooit van gehoord heb. Dus ben erg benieuwd om er wat meer over te horen - mischien een speciale voorlichtingsavond met fotos, vertellingen en natuurlijk een tango voorstelling als sluitstuk van de avond?! Geniet er nog maar van!
Groetjes Mireille

herman m

Door: herman m • Geplaatst op

Hallo Jeannette en Paul,
Wat zien jullie mooie dingen. Leuk, dat jullie via een regelmatige beschrijving van de omgeving ons laten meegenieten. De visuele beelden zullen straks ongetwijfeld volgen. Ik ben erg benieuwd. Nog een prettige voortzetting van jullie reis en een behouden terugkeer.
Groet van Herman.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.