Yasur vulkaan

Als al dat geklim je iets teveel is en je wilt toch een vulkaan van dichtbij zien, dan biedt de Yasur uitkomst. Met je gehuurde 4WD kun je tot 150 meter van de krater komen! In tegenstelling tot de rest van het landschap van Yasur vulkaan, is de omgeving er zo droog als een woestijn: de as die de rook meevoert doodt bijna elke vorm van vegetatie. De krater maakt een brullend geluid en magma komt uit gaten in de grond. Een spannende ervaring.

Informatie over Yasur vulkaan

Beste foto's & tips van Yasur vulkaan

'519949' door Bart Brouwer '519949' door Bart Brouwer

VanuatuYasur vulkaan

VanuatuYasur vulkaan

Mount Yasur III

Bart Brouwer

Een uitbarsting van Mount Yasur, een actieve vulkaan op Tanna in Vanuatu, na zonsondergang. Niet veel mensen hebben gehoord van deze afgelegen bestemming in de South Pacific. Het land bestaat uit 83 eilanden en heeft van alles te bieden; actieve vulkanen, tropische stranden, dichte regenwouden, een zeer rijke cultuur en ongelofelijk vriendelijke bewoners. Van de verschillende eilanden die ik bezocht heb, heeft Tanna zonder twijfel de grootste indruk op me gemaakt. Het hele eiland is bedekt met de zwarte vulkanische as dat is afgezet door de meer dan 800 jaar vrijwel continu uitbarstende vulkaan. Mount Yasur is een van de meest toegankelijke actieve vulkanen in de wereld. Na een zware klim sta je oog in oog met een van de meest indrukwekkende natuurverschijnselen op deze planeet.

'528491' door Bart Brouwer '528491' door Bart Brouwer

VanuatuYasur vulkaan

VanuatuYasur vulkaan

Mount Yasur

Bart Brouwer

Mensen lopen over de uitgestrekte vlakte aan de voet van Mount Yasur, een actieve vulkaan op Tanna in Vanuatu. Niet veel mensen hebben gehoord van deze afgelegen bestemming in de South Pacific. Het land bestaat uit 83 eilanden en heeft van alles te bieden; actieve vulkanen, tropische stranden, dichte regenwouden, een zeer rijke cultuur en ongelofelijk vriendelijke bewoners. Van de verschillende eilanden die ik bezocht heb, heeft Tanna zonder twijfel de grootste indruk op me gemaakt. Het hele eiland is bedekt met de zwarte vulkanische as dat is afgezet door de meer dan 800 jaar vrijwel continu uitbarstende vulkaan. Mount Yasur is een van de meest toegankelijke actieve vulkanen in de wereld. Na een zware klim sta je oog in oog met een van de meest indrukwekkende natuurverschijnselen op deze planeet, en daarnaast heb je een prachtig uitzicht over een groot deel van het eiland.

'531757' door Bart Brouwer '531757' door Bart Brouwer

VanuatuYasur vulkaan

VanuatuYasur vulkaan

Op de top van de...vu

Bart Brouwer

Een fotograaf staat aan de rand van Mount Yasur, een actieve vulkaan op Tanna in Vanuatu, tijdens zonsondergang. Niet veel mensen hebben gehoord van deze afgelegen bestemming in de South Pacific. Het land bestaat uit 83 eilanden en heeft van alles te bieden; actieve vulkanen, tropische stranden, dichte regenwouden, een zeer rijke cultuur en ongelofelijk vriendelijke bewoners. Van de verschillende eilanden die ik bezocht heb, heeft Tanna zonder twijfel de grootste indruk op me gemaakt. Het hele eiland is bedekt met de zwarte vulkanische as dat is afgezet door de meer dan 800 jaar vrijwel continu uitbarstende vulkaan. Mount Yasur is een van de meest toegankelijke actieve vulkanen in de wereld. Na een zware klim sta je oog in oog met een van de meest indrukwekkende natuurverschijnselen op deze planeet, en daarnaast heb je een prachtig uitzicht over een groot deel van het eiland.

Laat kaart zien